Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya noluyo sağımda yerleşmişti yani dr öle demişti hep sağ taraf ağrırdı.bugün solumdada ağrı peyda oldu.laaaaaaa yoksa ikiz miiiiyüreğim bedenim ruhum kaldırmaz
ya benim kese göründü görünmesine ama ne bilim daha çok küçük olduğu için büyüyüp çiftlenmesinler:))benim kayın valide de kuduruyo ikizdir inşanlah diye dedim anne ağzını hayırlı aç 41 kiloyum ben nasıl ikiz yapayım o karın beni devirir bide bakamam. rabim nasıl nasip görürse onu verir o bi mukabilde dağına göre kar verirmiş ikizmi diyilmi diye aynen benimde senin gibi aklım çıkıyor yarın anlaşılır herhalde randevüm var doktorumla
benimde eşiinde sülalesinde ikiz çok yuf yufum dua edin bana inşanlah bitanedir...
ya benim kese göründü görünmesine ama ne bilim daha çok küçük olduğu için büyüyüp çiftlenmesinler:))
Merhaba kıssslarrr! Salı günü bizde keseyi gördük Amaönümüzdeki hafta doktorum izinli olduğu için ondan sonraki hafta da ben izinli olacağım için bebişin kalp atışları için 25 Temmuz da gidebileceğim... Acaba arada tatile gitmeden önce başka bir doktora gidip kalp atışlarına mı baksam? Yoksa doktorumu mu beklesem? Bir de benim doktorum hicbir test vermedi...Sizinkiler test falan istedimi?
Merhaba kıssslarrr! Salı günü bizde keseyi gördük Amaönümüzdeki hafta doktorum izinli olduğu için ondan sonraki hafta da ben izinli olacağım için bebişin kalp atışları için 25 Temmuz da gidebileceğim... Acaba arada tatile gitmeden önce başka bir doktora gidip kalp atışlarına mı baksam? Yoksa doktorumu mu beklesem? Bir de benim doktorum hicbir test vermedi...Sizinkiler test falan istedimi?
Canım hayırlı olsun, bende 5 haftalık hamileyim dün doktordaydım bizde kesesini gördük bebişimin ve 3 tane test istedi doktor onları yaptırdım. Allahıma şükür hepsi iyi. istediği testler: şeker, guatr ve kan uyuşmazlığı testleri. Belki sendende bir sonraki gitmende ister.
Canım hayırlı olsun, bende 5 haftalık hamileyim dün doktordaydım bizde kesesini gördük bebişimin ve 3 tane test istedi doktor onları yaptırdım. Allahıma şükür hepsi iyi. istediği testler: şeker, guatr ve kan uyuşmazlığı testleri. Belki sendende bir sonraki gitmende ister.
canım valla benim drum rutin kan testi yaptı ama çokta gerekli değil.folik asite başlaadıysan problem yok.ama bence sen başka bi drda kalp pıtısını duyabilirsin izne gitmeden.benim daha yeni 5. hafta olduğu için bende tatil dönüşü 25 i gibi dinlicem ama sen benden önce duyabilirsin ama 7. haftayı bekle mutlaka
| KULLANICI ADI | YAŞADIĞI ŞEHİR | ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ | SON ADET TARİHİ | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | CİNSİYET | BEBEĞİN İSMİ | ANNENİN YAŞI | HAMİLE KALDIĞI KİLOSU | GÜNCEL KİLOSU | KESİN DOĞUM TARİHİ | DOĞUM ŞEKLİ | SON HABERLER | GÜNCELLEME TARİHİ 1|gösbebeğim|çanakkale|2|4 haziran|9 mart|?|kavga nedeni şimdilik:) |26|68|67|?| normal |keseyi gördü kalbi duyacak|07/07|
2|quiter|||||| ||||| |||
3|gunes_86|||||| ||||| |||
4|mayaaaa|||| 5 mart|| ||||| |||
5|malkoc_ga|istanbul|1|1 haziran|7 mart|?| baharerkek?|26|58.8|59.4|?|normal |keseyi gördüm kalp atışını duymayı bekliyorum|07/07|
6|casper87|izmir|1.|1 haziran|7 mart|?|kerem/? |24|51|51|?| normal|kesyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar gidicem|07/07|
7|celinns|istanbul|1.|25 mayis|29 şubat|?|? |31|64.5|65|?|normal ||07/07|
8|curious82|||||| ||||| |||
9|tedirgin_|||||| ||||| |||
10|aysbah|||||| ||||| |||
11|leader|||||| ||||| |||
12|matece|||||| ||||| |||
13| ronyazin|||||| ||||| |||
14|ozgur77|||||| ||||| |||
15|AnneyimBen|||||| ||||| |||
16|gulayos|||||| ||||| |||
17| uhde|||||| ||||| |||
18|cnnart|||||| ||||| |||
19|iziz77|||||| ||||| |||
20|stormangel|||||| ||||| |||
21|rizbay5369|istanbul |1.|18 mayıs|?|?|eylül ahsen/mustafa alperen|30|41|41 |?|normal|keseyi gördüm kalbi dinliyceğiz yarın allahın izniyle |07/07|
22| rouquie|||||| ||||| |||
23|sekerkiz67|||||| ||||| |||
24|esperanzaa|||||| ||||| |||
25|nhy03|istanbul|2|4 haziran|10 mart|?|? |29|63|63|?|sezeryan |||
26|rana20|||||| ||||| |||
27|HOLAA|konya|1.|27 mayıs|2 mart|?|? |29|42|?|?|normal ||07/07|
28|mifasol|||||| ||||| |||
29| sbilbo|||||| ||||| |||
30|AnaToLia_|||||| ||||| |||
31|BunT|||||| ||||| |||
32|twilight7984|||||| ||||| |||
33| ata35|||||| ||||| |||