bende normal doğuma kendimi alıştıramadığımdan sezeryan olucam.. dr m ikisininde artılarını eksilerini söyledi. o yüzden sezeryan olucam, perşembe ya da cuma günü. ki kendime şöyle kota koymuştum; o zamana kadar kendiliğinden gelirse normal yaparım diye fakat şu an a kadar gelmedi minik prensesim.. fakat öyle ya da böyle iki doğumda zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ve herşeyden öte bebişlerimizin sağlığı ve kendi sağlığımız iyi olsun.. göbeği ise bende yapıyla alakalı diye duydum yani tabiiki gevşeme olacaktır bir süre göbeklerimizde onuda kendimizi toparlayınca sporla falan hallederiz.

sen ilk sezeryanında nasıl narkoz aldın, epiduralmi?
canım epidural oldu bnm ilki,inşallah buda öyle olacak..çok da rahattım allaha şükür walla..ay ne güzel ya az kalmış...off bana daha 27 gün var,geçmek bilmiyor artık,bnmde kasılmalar ağrılar arttı..ama 2 martı beklesinde öyle gelsin gelecekse..hayırlısıyla atlatalım kavuşamlım artık dimi:))
elimden geldiğince yatıyorum zaten.. az dolansam hemen kasılıyorum... inşallah o zamana kadar bekler sabırsız oğlum.. 19 güncük daha sabretsin :))
beklesin ama üzmesin annesini dimi:))damadım bnm yerim ben onu yaaa....bende öyle diyorum,2 marta kadar dayansınlarda..
ya kızlar,34+4 üm,tam 34 de bebeğimin kilosu 2279,boyu 48 cmdi..boyuna lafım yokta sanki kilosu az,dr normal dese bile etrafıma bakıyorum herkesin bu dönem 2500 2600 filan..o kadarda meyve pekmez falan yiyorum ama niye böyle anlamadım..doktorunuz öneride bulunuyormu hiç şunla bunla kilo alır diye,ne olur akıl verin bana..gerçi ben yumurta alerjimden dolayı yiyemiyorum,etkisi vardır muhakkak..ne olur yardım edin de bnm topik kilo alsın azıcık..bu arada ben 13 falan aldım.acil yardım..
benim çoook çok az kaldı ama 27 gün de çok fazla değil, bi bakmışsın gelmiş günün

en iyi narkoz epiduralmiş, umarım bi aksilik olmazda benimde öyle olur..
ya kilosu bence sanki normal gibi, benim minik kızım 33+2 de 2370 gr. dı, 37+1 3250 gr. dı.. fakat doktor kilosuna göre 1 hafta ilerde dedi.. birde şunu da biliyorsun ki bunlar tahmini ölçümler...
kilo alması içinde muz ve sütü duymuştum.. ben çok muz yedim ve hiç kramplarım da olmadı..