• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlar konumuz açılmış hiiiç haberim olmadı yaa, ben açıkçası biraz siteye kızmıştım konumuzu kapattığı için ve hiç girmemiştim, şimdi internette ööyle bakınırken gördüm şok oldum..

nasılsınız?? herkesin keyfi yerindedir umarım..?

ben cumartesi günü doğumumu yapıcam inşallah kızlar, heyecan dorukta :)

ay inanmıyorum kimler gelmiş..o kadar merak etmiştik ki seni, inşallah kötü bişey olmamıştır diye dua ettik..bi kaç gün sonra açıldı zaten, ama eski kalabalık yok tabi:50:

kızlar konumuz açılmış hiiiç haberim olmadı yaa, ben açıkçası biraz siteye kızmıştım konumuzu kapattığı için ve hiç girmemiştim, şimdi internette ööyle bakınırken gördüm şok oldum..

şükür kavuşturana... ben özelden mesajda atmıştım sana... oh ne güzel kavuşuyosun bebişinle :) bende durumlar az bucuk karmaşık hemen az üstte bu hafta başıma gelenleri paylaştım... bu arada sayfa kapanıp açılınca grup baya dağıldı.. az kişi kaldık ama olsun yinede yazmaya paylaşmaya devam ediyoruz...

aaa kimler gelmişş:)konu sahibimiizi epey merak etmiştik neyseki bi sorun yokmuş iisindir umarım.keyifler iii ancak heyecan dorukta artık.ne güzel az kalmış senin benim 19günüm daha var tabi bebişim erken gelmezse......içimde sanki erken gelcek gibi bi his var kızlarrr dün itibariyle doğum iznimede ayrılmış bulunuyorum biraz dinlenmeye çok ihtiyacım var

hepinize çoook teşekkürler.. gerçekten büyük bişey atlattık... henüzde atlatmış sayılmayız tam ama şimdilik her sabah uyandığımda oh be bugünüde kurtardım diyorum.. oğluma faydalı kilo yapacak şeyleryemeye dikkat ediyorum.. ne bilim işte kendi çapımda elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte..neyseki 2 anne de burda bana çok yardımcı oluyorlar.. 33+1 ken 1981 di kilosu sizce nasıl?? perşembe doktora gidicem.. o zaman 34+4 olucam kaç kilo olur ki o güne???

canım ben iiş yerinde sıkıntıdan sürekli nette takıldığım için çok okudum artık 600 gram doğan bebekler bile sorunsuz büyüyo o kadar ilerledikki..senin bebişin maşallahı var hiç korkma doğsada sütünle büyütürsün tabi yine önlemlerinide al ama stres yapma keyfine bak.şükürki bu haftalara kadar geldik:)

canım ben iiş yerinde sıkıntıdan sürekli nette takıldığım için çok okudum artık 600 gram doğan bebekler bile sorunsuz büyüyo o kadar ilerledikki..senin bebişin maşallahı var hiç korkma doğsada sütünle büyütürsün tabi yine önlemlerinide al ama stres yapma keyfine bak.şükürki bu haftalara kadar geldik:)

öyle canım herşeye rağmen şükrediyorum.. çok merak ediyorum perşembe kontrole gittiğimde kaç gram almış olacak paşam :)) beklemedeyiz işte ama sürekli yatmak çooook sıkıcı... az ayağa kalkınca hemen başlıyo kasılmalar :(( oğluşun eksikleri vardı.. az önce hepsi buradadan aldım gitti.. odasının halısı perdesi kaldı artık ne zaman alırım kim bilir.. şimdi çıkamıyorum bebiş küçükkende çıkamicam.. neyse olanla idare edicez.. sağlıklı dolsun da demirim... gerisi hiiiçç önemli değil... bu arada gözün aydın izne ayrılmışsın... fazla bile çalıştın valla helal olsun.. artık bolca dinlen

tekrar hoşgeldin cnm yaa...ayy ne güzel yaa,kavuşacaksın bebişine,bizde geçirelim artık şu günleri sabırsızlanıyor insan ve beklemek çoookkk zor gerçekten de..hadi bakalım,bebişinin resimlerini paylaşırsın artık bizimle..tekrar hoşgeldin..

öyle canım herşeye rağmen şükrediyorum.. çok merak ediyorum perşembe kontrole gittiğimde kaç gram almış olacak paşam :)) beklemedeyiz işte ama sürekli yatmak çooook sıkıcı... az ayağa kalkınca hemen başlıyo kasılmalar :(( oğluşun eksikleri vardı.. az önce hepsi buradadan aldım gitti.. odasının halısı perdesi kaldı artık ne zaman alırım kim bilir.. şimdi çıkamıyorum bebiş küçükkende çıkamicam.. neyse olanla idare edicez.. sağlıklı dolsun da demirim... gerisi hiiiçç önemli değil... bu arada gözün aydın izne ayrılmışsın... fazla bile çalıştın valla helal olsun.. artık bolca dinlen

çok çok geçmiş olsun canım yüreğini ferah tutmaya çalış hiç bşey olmaz allahın iznilye

benimde tarihim belli oldu 27 şubat sezeryan guiter arkadaşımızdan 2 gün sonra allah hepimzi muradına erdirsin:nazar::nazar::nazar::nazar:

tüm arkadaşlara merhabalar
quiter sende hoşgeldin merak etmiştik gerçekten, bu arada bebişleri gelenler ki ben bi kişi hatırlıyorum Allah sağlık versin inşallah
bende pcpca gibi 17 sinde izne ayrıldım ve 40 haftam 9 martta doluyur. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla bebişlerimize kavuştursun.
:72:

kocam temizlik yapmaktan yorulmuş doğursanda yardım etsen bana diyor benim mesajımıda ilet diyor. Koltukların yüzlerini yıkadımda takmakta çok zorlanıyor.:emir_bebek::49:

tüm arkadaşlara merhabalar
quiter sende hoşgeldin merak etmiştik gerçekten, bu arada bebişleri gelenler ki ben bi kişi hatırlıyorum Allah sağlık versin inşallah
bende pcpca gibi 17 sinde izne ayrıldım ve 40 haftam 9 martta doluyur. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla bebişlerimize kavuştursun.
:72:

kocam temizlik yapmaktan yorulmuş doğursanda yardım etsen bana diyor benim mesajımıda ilet diyor. Koltukların yüzlerini yıkadımda takmakta çok zorlanıyor.:emir_bebek::49:

hahhaaa:))) benim kocişte aynı durumda bugün evi temizledi ama öldü bitti yani:)banada bişey yaptırmıoo çok komikti hali.saltanatımızın son günleri az kaldı....

teşekkür ederim canımmm yatıcam valla bebiş gelene kadar artık:))yarın kontrolüm var heyecanlanıyorummm bakalım kaç kilo olmuş prensesim ben 20günde 1 kilo aldım o yüzden çok merak ediyorum... halı olayı benim çok zor olmuştu pembe halı üretmio sanki firmalar çok aramıştım nettende alabilirsin ama çokta önemli değil ya bebişin gelsinde havalarda ısınacak atarsın arabasına gezersiniz bol bol:)

sezeryan olacak arkadaşlar korse aldınızmıııı birileri al dio birileride zararlı dio karar veremedim gitti

sezeryan olacak arkadaşlar korse aldınızmıııı birileri al dio birileride zararlı dio karar veremedim gitti

sezeryanla doğum yapmış biri olarak..canım doğumdan sonra annem katmerli börek gibi sarmıştı beni çarşafla ama ben buna sadece 2 saat tahammül edebilmiştim.ama öncesinde göbekle ilgili bir sıkıntın varsa doğumdan bir hafta kadar sonrası için korse al bence,ama yoksa öyle bir sorunun kalmıyor göbek,yapı olayı ben buna inanıyorum..bir ay sonrada mekiğe başladın mı tamamdır:))

nasılsınız bakalım... ben halen bildiğiniz gb yatış durumundayım... annem sağolsun her işimizi yapıyo... ye iç yat... kasılmalarım azaldı ama içtiğim ilaç çarpıntı yapıyo malesef... napalım herşey oğluş için :)

yaa bileniniz vr mı? bu içtiğim nidilat hapını kullananlardan bilgisi olana bi sorum olucak... ilacı kestikten bi kaç gün sonra doğum oluyomuş diye okudum bi yerde .. varsa bilgisi olan daha önce kullanan tanıdığı olan bi cvp verebilir mi??

nasılsınız bakalım... ben halen bildiğiniz gb yatış durumundayım... annem sağolsun her işimizi yapıyo... ye iç yat... kasılmalarım azaldı ama içtiğim ilaç çarpıntı yapıyo malesef... napalım herşey oğluş için :)

yaa bileniniz vr mı? bu içtiğim nidilat hapını kullananlardan bilgisi olana bi sorum olucak... ilacı kestikten bi kaç gün sonra doğum oluyomuş diye okudum bi yerde .. varsa bilgisi olan daha önce kullanan tanıdığı olan bi cvp verebilir mi??

aman cnm çok dikkat et kalkma yat sen hep..zaten bu hapı doktorun 36.haftan bitince kesmeyecek mi cnm,daha sonra doğum olduğunda sorun olmadığı için o haftada kesiliyor ilaç ve doğum bekleniyor artık,dua edelim de o zamana kadar durdurabilsin cnm..bazılarında ilaç kullanıldığı halde doğum olabiliyor çünkü..

merhaba hanımlar hepinize günaydın

şimdi doktordan geldik benim bebişim gayet iyi 36+0 dayız kilosu 2800gr. :nazar:
benim oğlan doğum pozisyonu almış bile artık dönmez dedi doktor.:nazar:
artık her hafta gel dedi birde kan sayımı istedi

hastanede biraz duygusallaştım ağladım filan :43:moralim bozuktu çünkü
ama şimdi iyiyim:34:,birde taşınma olayını da bitirsem doğurmadan başka birşey istemem

Güneydın hepinizee...Ben de evde oturmaktan çok sıkıldım.Karnımda kasılmalar baya çoğaldı.Regl ağrısı gibi ağrılarım da başladı belimde. Sanki heran sancılanacakmışım gibi geliyor bana.
Haftaya ptesi kontrole gidicez.Çok merak ediyorum oğlumu nasıl acaba diye?suyun durumunu, boyunu posunu:>merak ediyrum.en son 2.700 dü 1 hafta önce.Haftaya annem de geliyor artık doğum için yanıma.Heyecan gittikçe tırmanıyor:>

sezeryanla doğum yapmış biri olarak..canım doğumdan sonra annem katmerli börek gibi sarmıştı beni çarşafla ama ben buna sadece 2 saat tahammül edebilmiştim.ama öncesinde göbekle ilgili bir sıkıntın varsa doğumdan bir hafta kadar sonrası için korse al bence,ama yoksa öyle bir sorunun kalmıyor göbek,yapı olayı ben buna inanıyorum..bir ay sonrada mekiğe başladın mı tamamdır:))

bende normal doğuma kendimi alıştıramadığımdan sezeryan olucam.. dr m ikisininde artılarını eksilerini söyledi. o yüzden sezeryan olucam, perşembe ya da cuma günü. ki kendime şöyle kota koymuştum; o zamana kadar kendiliğinden gelirse normal yaparım diye fakat şu an a kadar gelmedi minik prensesim.. fakat öyle ya da böyle iki doğumda zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ve herşeyden öte bebişlerimizin sağlığı ve kendi sağlığımız iyi olsun.. göbeği ise bende yapıyla alakalı diye duydum yani tabiiki gevşeme olacaktır bir süre göbeklerimizde onuda kendimizi toparlayınca sporla falan hallederiz. :1: sen ilk sezeryanında nasıl narkoz aldın, epiduralmi?

hoşgeldin quiter.., ne güzel arka arkaya olcak senle doğumlarımız:1: Konumuz duruyo ama pek hareketlilik yok maalesef

aman cnm çok dikkat et kalkma yat sen hep..zaten bu hapı doktorun 36.haftan bitince kesmeyecek mi cnm,daha sonra doğum olduğunda sorun olmadığı için o haftada kesiliyor ilaç ve doğum bekleniyor artık,dua edelim de o zamana kadar durdurabilsin cnm..bazılarında ilaç kullanıldığı halde doğum olabiliyor çünkü..

elimden geldiğince yatıyorum zaten.. az dolansam hemen kasılıyorum... inşallah o zamana kadar bekler sabırsız oğlum.. 19 güncük daha sabretsin :))

merhaba hanımlar hepinize günaydın

şimdi doktordan geldik benim bebişim gayet iyi 36+0 dayız kilosu 2800gr. :nazar:
benim oğlan doğum pozisyonu almış bile artık dönmez dedi doktor.:nazar:
artık her hafta gel dedi birde kan sayımı istedi

hastanede biraz duygusallaştım ağladım filan :43:moralim bozuktu çünkü
ama şimdi iyiyim:34:,birde taşınma olayını da bitirsem doğurmadan başka birşey istemem

oh oh maşallah :)) duygusallık normal canım bide bişeylere üzülmüşsün.. zaten hormonlar tavanda.... taşınma telaşanda var o da aklında e hamişlik de yoruyo hepsi bi araya gelmiş... bak ne güzel bebiş sağlıklı herşey güzel gerisini düşünme...

kızlar dün kontrolüm vardı, bebeğim 2,5-3 kilo aralığındaymış, dönmüş, herşey normal onbeşgün sonra gel dedi. yalnız ultrason kağıtlarında kafama takıldı, bebeğin başı 2 hafta kadar büyük, sizde de var mı böyle birşey? 9 cm mi ne baş çevresi, zor olmazsa sizinki kaç? çok kafama takıldı:26:

kızlar dün kontrolüm vardı, bebeğim 2,5-3 kilo aralığındaymış, dönmüş, herşey normal onbeşgün sonra gel dedi. yalnız ultrason kağıtlarında kafama takıldı, bebeğin başı 2 hafta kadar büyük, sizde de var mı böyle birşey? 9 cm mi ne baş çevresi, zor olmazsa sizinki kaç? çok kafama takıldı:26:

bebişin erkek mi?? erkek bebeklerin başı önden gidermiş... benimkide erkek bendede başı önden gidiyordu doktor öle demişti... ben en son gittiğimde nst kağıdı ve hastane yatış konusu olduğundan usg kağıdını ya vermeyi unuttu yada ben almayı unuttum panikten hatırlamıyorum yoksa bakardım

Back