arkadaşlar merhaba dün doktor randevum vardı 38+2 deyim oğluşum 3450 gr olmuş nst de kasılmalarım çıktı eğer cumaya kadar birşey olmazsa tekrar randevumuz var.artık doğsun istiyoruz.ama beklemekten başka çare yok.bu arada ben dün nstye girdiğimde biri doğum yapıyordu onun bağrışlarını duyunca biraz korktum ama hala normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum.alttan muayenede oldum çok zor değildi vajinal ultrasonla baktı kafası tam yerleşmemiş haftaya tekrar bakarız dedi.hem heyecan hem korku içinde beklemekteyim sabahları bel ağrısı ile uyanıyorum akşam saatlerinde sık sık kasılmalar yaşıyorum bakalım ne zaman gelecek ve nasıl geçecek doğumum kafamda hep bunlar var
hadi bakalım hayırlısı olsun... artık yavaş yavaş doğum müjdelerini alıcaz herhalde... çok bişey kalmadı yakındır bu kadar kasılman varsa :)) rahat olmakta fayda var... bende bazen düşününce bakıyorum işin içinden çıkamicam amaaan herkes nasıl doğuruyo deyip düşünmemeye çalışıyorum ...
aman kızlar doğuran bekleyenleri unutmasın bi fırsat bulup burdan paylaşın hikayenizi :))