Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

sağlıkla büyüsün inşallah,,hiç korkma cnm,oğluşun sağlıkla gelecek kollarına annesi,hepimiz dua ederiz teyzeleri olarakk...aceleciye de bak senn..yandın hayatım sen yandın,bnm oğlanda öle aceleci gelmişti,7.5 yaşında hala inim inim inletiyor beni:))iyi haberlerini bekliyoruz kuzucuğunun..

gamziya bizim 15 tatile gelen 2 haftmız yanıyor biliyorsun değilmi bnim doğum öncesi 5 hafta değil 3 hafta oluyor o yüzden benim doğum tarihim daha belli değil bende cumartesi doktorla konuşacağım bakalım o neler diyecek

papatyalaraçmış arkadaşım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah biran önce bebeğin sağlığına kavuşur dualarımız seninle

ayy cnm bnmm Allah analı babalı büyütsün..mrk etme en kısa zmnda toparlar..o kdrda kötü bi zmnda doğmamış..en fazla bikaçgün kalır..görmeye gittiğinde resmini çekip paylaşrmısn görelm bisde bebişini..kilosu ne kdr bu arada..

oluyo cnm kasık ağrısıda oluyo sırt ağrısı kaburga ağrısı herşey oluyo mrk etme..bnde bu aralar arada adet sancısı gbi bişey çekiyorum..

kızlaaarrr limangoda dalin kampanyası var pudra alsammı almasammı karar veremedim siz pudra kullanacakmısınız eskiden biz pudrayla büyümüşüz ama şimdi pişik kremi diolar ben karar veremedim

cnm pudra kullanmanı tavsiye etmem...gözenekleri tıkadığı için artık kimse kullanmıyo sanırım bebeğine..sorduğum herkes kullanmadk pişik kremi kullandk diyolar..bide tozları farketmeden nefes borusuna kaçıp astımada neden olabiliyomuş..gerek yok ztn pişik kremi kullanırsan düzenli sorun olcağını zannetmiyorum..pişik kremi sürdüğünde o yağlı tabaka idrarın asidine karşı koruyucu kalkan görevi görüyomuş yani direk tenle temas edip tahrş edemiyomuş..bu durumda zeytinyağı flnda kullansan olur..kullananlar var

papatyalaraçmış hayırlı olsun canım ilk bebeğimiz senden oldu sürpriz oldu.Ama artık her an bekliyorum ben de.
Allah sağlık versin bebeğimize ve sana.İnşallah bir an önce çıkar hastaneden ve sen de kavuşursun.Allah yardımcınız olsun canım.

teşekkür ederim cnm bende duymuştum astım olayını ama burdan sizlerinde fikrini almak istedim

canım allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah en yakın zamanda oğluşuna kavuşursun haftası çokta küçük değil nasılsa.kaç kilo doğdu merak ettim

papatyalaraçmış, hayırlı olsun canım...heyecanlandım okuyunca...ne tuhaf, kontrole gidiyosun, bi bakıyosun doğuvermiş...ama hastane de bırakmak zordur heralde..neyseki çok küçük değilmiş, tez zamanda çıkar inşallah sağlıklı bi şekilde...dua edelim bugün sana, şu mübarek gün hürmetine çabucak toparlansın yavrun....

kızlar günaydın..hepimizin mevlit kandili mübarek olsun ve cumanızda mübarek olsun..bol bol dua edelim herkes için..çocuklarımız olacak,allah onları hayırlı insanlarla karşılaştırır inşallah..

selam kızlar nasılsınız bakalım... biz dün kulakları gösterdik ama buşon çok derindeydi damla verdi doktor... o da iyice şişirdi kirleri iyice sağır oldum anlaşılan... ve de pazartesiye kadar böyle... pazartesi aspiratörle çekeceklermiş... onun dışında dün 3 4 kere kısa süreli ama ağrılı kasılmam oldu.. bi kerede sabah oldu... hayırlısı bakalım...

boşver sen milleti hem daha iyi ya.. biz şişkoyuz da noluyo :)) sen bi doğurcan 1 2 aya kalmaz eski haline döncen.. bebişi kucağında gören aaaaa o seninmi nasıl yani dicekler :))) çok havalı olcak :))

bana da erken doğurcakmışım gb geliyo bende de var kasılmalar ama bakalım haftaya bende gidicem doktora...

:))) herkes erken bekliyo bebişini :))) sağlıklı gelsinlerde ne zaman gelirlerse gelsinler...

teşekkür ederim canım.. halen geçemedi ama napalım artık :) bende de kıl tuy ne ararsan var... bide dışarısı kar.. kociş salmıyo salı günü boşum ben seni burakır alırım kuaföre dedi.. bi kaysan rontgen bile çekemeyiz dedi.. öle kıllı kıllı bekliyorum.. anlican bizim ev de 3 erkek :))

hoşgeldin arkadaşım.. burda zincirleme peşpeşe yiz desene.. zehra bernisita ben hemen peşimizede sen... hepimiz birer gün arayla :)

valla gördüğün gb herkesde iyi kötü kasılma durumu mevcut.. bendeki ağrısızdı ama bi kaç gündür ağrılı kasılmalarım başladı...

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun ilk göz ağrımız... annesi korkma bak çok küçük de doğmamış.. 35. hafta gayet iyi.. inşallah hemencecik kollarında olacak.. dualarımız seninle... allah kurtardı tez zamanda da mis kokulun kucağında olacak inşallah :) kaç kilo doğdu nasıl oldu doğum ayrıntıları bebişin kucağına geldi haberlerini tez zamanda bekliyoruz.. dualarımız seninle ..

kızlar günaydın..hepimizin mevlit kandili mübarek olsun ve cumanızda mübarek olsun..bol bol dua edelim herkes için..çocuklarımız olacak,allah onları hayırlı insanlarla karşılaştırır inşallah..

amin canım amiinnnn.....

görecez bakalım..bu arada geçmiş olsun hayatım..daha önce başka şeler girdi araya kulaklarını soramadım...bu hamilelik böyle işte...hiç bişey yapamıyorsun..geçmiş olsun tekrar...bu arada benim doğum tarihi 23 marttan 20 marta kaydı bende çok sevindim.yaşasın balık olacak:))doğum izninede ayrıldım çok şükürr..

herkese selamlar
ben kontrollerime sürekli etlik zübeyde hanıma gidiyordum fakat o hastanenin hemşirelerinden birinden inanılmaz olumsuz şeyler duydum o yüzden doğumu orda yapmaktan vazgeçtim şimdi bilgi hastanesinden randevu aldım birde veni vidi hastanesine gidicem bu iki hastaneden birine gidenler varsa lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler...

geçmiş olsun cnm..eğer kasılmaların devam ediyosa bnce hiç haftaya bekleme cnm ya git pazt.göster..belki önemli bişi değildir ama nolur nolmaz sn önlemini al..bide eğer yoruyosan kndini ayakta fln kalıp ondanda oluyomuş kasılmalar..genelde kızlar aceleci oluyo ama snn oğlanda pek bi sabırsız heral :))

bugun doktora gittik 2750 olmuş paşa 2 hafta sonra gel nst ye de gireceksin dedi.16sında izne ayrılacağım artık zaman yavaş geçiyor bazen artık doğsa artık diyorum sabırsızım ve korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

maşallah bebişinee:)bende 17sinde izne ayrılıorum doğum zamanlarımızda aynı olucak sanırım 10marta gün verdi doktorum düşündükçe heyecanlanıyorum bi taraftanda hamileliğe tekmelerine ve çevremin yoğun ilgisine çok alışmıştım doğumdan sonra boşluğa düşmem umarım:)bizim bebiş iki ailenin ilk torunu ve hatta iş yerindeki ilk bebek olucakta.

papatyalaraçmış arkadaşım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah biran önce bebeğin sağlığına kavuşur dualarımız seninle

canım allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah en yakın zamanda oğluşuna kavuşursun haftası çokta küçük değil nasılsa.kaç kilo doğdu merak ettim

hepinize teşekkür ederim teyzeleri.oğlum daha iyiye gidiyor solunumu baya rahatlamış ama anne sütü alamadığı için sarılıkta oldu hepsinin tedavisini birden görüyor.oğlum 3000 kg doğdu 51 cm boyu aslında herşeyi çok güzel ama yinede erken doğumun etkisi oluyor işte.her akşam babasıyla görmeye gidiyoruz 2 gün önce nefes alırken çok zorlanıyordu ağlaya ağlaya cıktım ama dün çok iyiydi allaha şükür anne sütüne de başlamışlar bende sütümü sağıp götürüyorum çok ağladı yakışıklım niye ağlıyo dedim hemşireside verdiğimiz süt ona yetmiyo ondan ağlıyo diyince güldük.allahıma binlerce şükürler olsun bu günleride gördükya.daha dokunup koklayamadım çok farklı bir duygu allah hepnize yaşatsın.bu arada doğumum rahat geçti ama size tavsiyem sezeryan olacaklar gecelik alsınlar 2 takım çünkü eşofman takımı giyilmiyor acıyor ameliyat yeri.ne olur dua edin 5 gün oldu ama daha çıkamıcak hastahaneden.allahım hepimizin yavrularını korusun.

amin canım... dualarımız seninle hepimiz emin ol güzel haberlerini bekliyoruz... kıyamam ben yakışıklına :)) annesi bol bol sağ sütünü :))) sağdıkça çoğalsın :)) sende moralini yüksek tutmaya çalış.. muhakka zor bir durum ama bak oğluşunun sana sütüne herşeyden çok ihtiyacı var ve biliyosun senin kendini üzmemen gerekiyo ki sütün güzel gelsin.. sabırlı ol arkadaşım bak çok şükür gün geçtikçe nasılda ayak uyduruyo dünyayaya.. bugün nefesi rahtalar yarın bi bakmışsın anasının mis kokulusu olması gereken yerde.. kollarında :)) sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz canım.. unutma moralini yüksek tutmaya çalış oğluşunun güçlü bi anneye ihtiyacı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…