öncelikle hepinize musmutlu yıllar diliyorum.. seneye hayatımızın en güzel yılbaşı bizleri bekliyo inşallah bebişlerimiz tosun gb 9 10 aylık gülücük saçan agu agu diye derdini anlatmaya çalışan şirinli,k abideleriyle kutlarız :)))))))
1 haftadır yoktum memlekete gittik .. biraz sıkıntılı gaz sancılarıyla bir yılbaşı geçirdim ve 11 de yattım ... bütün yıl uyurum artık dicem ama sanırım çok hayal olur :)))))))))))))
yol ve tatilin ilk günlerindeki yorgunluğum kaynaklı bebeişin hareketleri çok azaldı hatta 1 gece hiç hareket hissetmeyince kokrkup doktorda aldım soluğu.. meğer anası çok yorulunca o da böle sinermiş :)) dinlenip bol su dedi doktor.. son günlerde düzeldi çok şüküür.. dönerkende hiç durmadı sıpacık evci olcak herhalde eve döndğümüzü anlayıp sevinçten vurdu durdu :))))))))))
arkadaşım güzelmiş sahiden güle güle kullan bende dün aldım.. ama ben adidastan aldım küçük boy spor çantası aldım... daha kullanışlı olacağını düşündüm vede sonradanda kullanıırm diye düşündüm...
büyük geçmiş olsun kendine çok iyi bak güzelce dinlen ve moralini yüksek tutmaya çalış... inşallah sapsağlıklı bebiş gelecek :)) güzel düşün stres çok önemli..
panik yapma bence normal banada aynısı olıyo...
aynen valla özellikle 2 gündür sağdan sola geçişini o kadar net hissediyprumki böle tüm vücüdünü sürtesürte karnıma :)))))))))))
bu arada bu hafta demirin çantasını hazırliyorum... malzemelerim tamdı zaten çantyaı da dün aldım... bi bez ve deterjan kaldı onlarıda bu akşam marketten alıcam... pazara kadar çantası hazır :))) ayın 15 inden sonra kendi eksiklerime başlicam ay sonunda benimkide hazır olur herhalde :)
1 haftadır yoktum memlekete gittik .. biraz sıkıntılı gaz sancılarıyla bir yılbaşı geçirdim ve 11 de yattım ... bütün yıl uyurum artık dicem ama sanırım çok hayal olur :)))))))))))))
yol ve tatilin ilk günlerindeki yorgunluğum kaynaklı bebeişin hareketleri çok azaldı hatta 1 gece hiç hareket hissetmeyince kokrkup doktorda aldım soluğu.. meğer anası çok yorulunca o da böle sinermiş :)) dinlenip bol su dedi doktor.. son günlerde düzeldi çok şüküür.. dönerkende hiç durmadı sıpacık evci olcak herhalde eve döndğümüzü anlayıp sevinçten vurdu durdu :))))))))))
Eki Görüntüle 316256
kızlar sizce bu çanta güzel mi? bebek bakım çantası olarak bunu sipariş verdim unnado dan..
arkadaşım güzelmiş sahiden güle güle kullan bende dün aldım.. ama ben adidastan aldım küçük boy spor çantası aldım... daha kullanışlı olacağını düşündüm vede sonradanda kullanıırm diye düşündüm...
kızlar biliyorum her yazdığımda bi mukaatım oluyo ama benim oğlanda benim gibi yaramaz. 2 gündür hastanedeydik doğum sancılarım başlamış serumlar iğneler ilaçlar derken durdurdular.iyice psikolojim bozuldu heran bebeğim doğacak bişey olacak acaba kalbi atıyomu azmı hareket etti derken 24 yaşımda yaşlı teyzeler gibi saçlarıma aklar düştü.allahım benim gibi olanlara ve hepimize yardım etsin.hep yatmam gerekiyor.bebeğin acil eşyalarını bile apar topar aldık sağlıklı olsunda doğduktan sonra keyifli keyifli alırız inşallah.hastaneye bi gittim ameliyat ekibini bile hazırlamış doktor ama baktı oğlum iyi kasılmaları durdurursak 15 gün daha kazanabiliriz dedi hedefimiz bebeğini sağlıklı sıhhatli doğurup senin emzirmen olsun dedi.allahım hayırlı zamanını bilir ben herşeyi ona tevekkül ettim.sizde benim için dua edin nolur..
büyük geçmiş olsun kendine çok iyi bak güzelce dinlen ve moralini yüksek tutmaya çalış... inşallah sapsağlıklı bebiş gelecek :)) güzel düşün stres çok önemli..
kızlar ya, benim bebişin ayaklarını karnımın yan taraflarında hissediyorum.hani nerdeyse belimle birleştiği yerde.taa orda ne işi var ya, normalmiki.....sizde nasıl durum...gerçi sürekli yer değiştiriyo, bazen de kasıklarıma doğru iniyo....
panik yapma bence normal banada aynısı olıyo...
bnmki artık tekmeden çok içerde fır dönüyo :)) resmen içimde bi insan olduğunu hissediyorum..çok ilginç karnımın duvarına sürttürüp geçiyo kolunu bacağını yerim bn onu :)) bazen canımı acıtıyo ama olsun herşeye razıyım yeterki hareket etsin çok mutlu oluyorum...
aynen valla özellikle 2 gündür sağdan sola geçişini o kadar net hissediyprumki böle tüm vücüdünü sürtesürte karnıma :)))))))))))
bu arada bu hafta demirin çantasını hazırliyorum... malzemelerim tamdı zaten çantyaı da dün aldım... bi bez ve deterjan kaldı onlarıda bu akşam marketten alıcam... pazara kadar çantası hazır :))) ayın 15 inden sonra kendi eksiklerime başlicam ay sonunda benimkide hazır olur herhalde :)