Bugün nöbetçiydim ve çooooook yoruldum inanın.Bütün gün ayaktaydım.Şu 24. haftamı doldurayım,sonrasında nöbet tutmuycam inşş.
Bugün nöbetçiydim ve çooooook yoruldum inanın.Bütün gün ayaktaydım.Şu 24. haftamı doldurayım,sonrasında nöbet tutmuycam inşş.
arkadaşım ben nöbet işini 24. haftayı beklemeden hallettim. doktoruma çok yorulduğumu söyledim o da bana bir yazı yazdı, götürdüm onu okula verdim ve kabul ettiler, nöbetten muafım şu an. doktor kağıda gebelik haftamı ve riskli gebelik taşıdığımı yazdı o kadar. bir denesen mesela, senin işyeri kabul etmez mi?
bu halde nasıl nöbet tuttururlar ya yazık günah bn evde 2 iş yapınca iflahım sökülüyo çalışan hamileleri düşünemiyorum hele nöbet fln valla bi çaresini bul doktorla fln konuş cnm bu halde nöbet fln tutma ya.. insaf etsinler azcık
dimi hele bide hamilelerin duaları daha bi ayrı yeri var . Tedavi gördüğüm zamanlarda dua isterdim utana sıkıla şimdi o günlerin acısını çıkarıyorum herkese ediyorum valla.
Valla elim dilim tutuldu bişi diyemedimkiboş verin ama ağlamamak içinkendimi çoook zor tuttum. Ama hatun kişi beni sadece şişko sanmış olabilir
quiter'cim mısır normalde ithal felan diil yerliyse kalorisi çok ama arada yersen ii die biliyorum ama hamilelik için ekstra biş varmı onu araştır ama patlamışından ziyade haşlanmışı iii olabilir, bide sakın sokakta satılan bardak mısırlardan almayın. Unutmayın herşeyin fazlası zarar. mısır ekmeği çokgüzel olur yoğurtla
Offf kızlar ya o kadar TUZ lafından sonra sölicem artık ölüyorum TURŞU diye doktor sadece tadına bak dedi ne zormuş ya normalde senede bir kere aramam, tuz da yemediğim için sanırım daha çok çekiyor canım. bir birimize destek olup atlatalı şu günleri inşallah.
moustıque bi daha duymayım burger murger, otur evde kendin yap sakın yiğenimide götürme öle yerlere, aaaa kızarım bak. Pastanı ye afiyet olsun ama burger değil bilmediğiniz yerde dışarda felan köfte yemeyin. Balık ya balıkkkkk
valla bn patates kızartmasına bayılıyorum kızlar sürekli yiyorum ya napiim...ama mesela cevizi yemek bnm içn bi işkence günde 2 tane yiim bari diorm o ceviz ağzımda büyüyoda büyüo çock gbi 2 saat yutamıyorum.. patlamış mısırda baya bi tüketiyodum şu aralar yemiorm ama haşlanmışı daha iyidir heral her pazara gittiğimde alıyorum6-7 tane.. off hurmalarda çıktı öle yumşak yumşak... burgerın önünden geçmek heleee bzm burda var her çarşıya indiğimde resmenn yerlerde sürünüyorum ama bidaha asla öyle şeyler yemicem burger mc fln o etler onların yapılışı hele bazen yere düşüyo ve yerden alıp hamburgern arasına tekrar koyuyolarmış orda çalışan arkadaşım söylemişti..deli gbi cnm istemesine rağmen yemicem..
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER,
Nasılsınız bugünnn?
Çalışan hamilelerden bahsedilmiş dün, evet ç-o-k z-o-rrrrrrr
ben açıkçası zorlanıyorum daha şimdiden, sonlara doğru vakit geçmeyecek heralde.. 4 aylık izin de hemen geçmese bari
valla bn patates kızartmasına bayılıyorum kızlar sürekli yiyorum ya napiim...ama mesela cevizi yemek bnm içn bi işkence günde 2 tane yiim bari diorm o ceviz ağzımda büyüyoda büyüo çock gbi 2 saat yutamıyorum.. patlamış mısırda baya bi tüketiyodum şu aralar yemiorm ama haşlanmışı daha iyidir heral her pazara gittiğimde alıyorum6-7 tane.. off hurmalarda çıktı öle yumşak yumşak... burgerın önünden geçmek heleee bzm burda var her çarşıya indiğimde resmenn yerlerde sürünüyorum ama bidaha asla öyle şeyler yemicem burger mc fln o etler onların yapılışı hele bazen yere düşüyo ve yerden alıp hamburgern arasına tekrar koyuyolarmış orda çalışan arkadaşım söylemişti..deli gbi cnm istemesine rağmen yemicem..
ayy canım aynı durumdayız patates kızartmasına bayılıorum kendimi tutmasam sürekli yerim yani.eskidende severdim ama bu kadar canım çekmezdi.bende geçen haftasonu mc donalds da yedim bişiler ama yemekten sonra midem bulandı kendimi kötü hissettim uzun bi süre yemicem inşallah kendime söz verdim.kola içiomusunuz ben arada sırada onada dayanamıorum
Günaydınnnnn... :)) Evet çalışırken zor hakkaten çünkü bazen soyle kanepeye uzanıp uzerime de battaniyemi alıp TV izlemek istiyorum, bos bos yatmak istiyorum. :)) Dısarıda da romantik romantik yagmur yagıyor bugun ohh misss... :)) Ben bir de geceleri uyku konusunda hafif hafif duzensizlikler yasamaya basladım gobegimi nerelere sokacagımı bilemiyorum, bir turlu rahat edemiyorum. Karnımın bunun iki katına filan cıkacagını dusundukce de duvarlar ustume ustume geliyor. :)
4 ay dedigin nedirki ya gecer gider. Ben uzatıcam sanırım o izni... Quiter sen ne is yapıyorsun bu arada nerede calısıyorsun. Cok yogun ve guzel bir isin var gibi oldukca memnun gorunuyorsun merak ettim. Ben yabancı bir kozmetik sitesinin pazarlama müdürüyüm. Ama su anda yeni cıkan bir kanun yuzunden site gecici bir sure icin kapandı sıkıntıdan patlıyorum. Aslında bu hem iyi hem de kotu oldu benim icin. Bir yandan cok yogun olmadıgım icin su durumda stressiz bir ortam iyi geliyor diger yandan yapacak pek is olmadıgı icin sacma sapan sarıyorum hamilelikle ilgili seylere kafam karısıyor. :) Bir de boyle forumlarda uzun uzun yazıyorum. :))))
Kızlar dün akşam kedi gibi yalanmaya başladım pasta pasta diye,Kociş int araştırdı o saatte açık pastane varmı diye bizim için beklediler kavuştum ve büyük parçasını mideye indirdim,ooooh afiyet olsun valla hiç kiloyu düşünmeden yedim ilk defa:)))))
Birde sabah 8 de kocişle kahvaltı yapıyorum,günboyu bir gofret belki yiyorum birde akşam 6 da yemek yiyorum,evde olmama ragmen yemek yemek aklıma bile gelmiyo sonra akşam ağlıyorum bebeğim beslenemiyo diye.iyi birşey yapmadığımın farkındayım allaha şükür bebek gayet iyi.Bunu sizinle paylaşmak istedim,dertleşip içimi azda olsun rahatllatıyım dedim.
ayy canım aynı durumdayız patates kızartmasına bayılıorum kendimi tutmasam sürekli yerim yani.eskidende severdim ama bu kadar canım çekmezdi.bende geçen haftasonu mc donalds da yedim bişiler ama yemekten sonra midem bulandı kendimi kötü hissettim uzun bi süre yemicem inşallah kendime söz verdim.kola içiomusunuz ben arada sırada onada dayanamıorum
Günaydınnnnn... :)) Evet çalışırken zor hakkaten çünkü bazen soyle kanepeye uzanıp uzerime de battaniyemi alıp TV izlemek istiyorum, bos bos yatmak istiyorum. :)) Dısarıda da romantik romantik yagmur yagıyor bugun ohh misss... :)) Ben bir de geceleri uyku konusunda hafif hafif duzensizlikler yasamaya basladım gobegimi nerelere sokacagımı bilemiyorum, bir turlu rahat edemiyorum. Karnımın bunun iki katına filan cıkacagını dusundukce de duvarlar ustume ustume geliyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?