Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Minik activia yoğurtlardan yiyorum bende bazen, bide süt içiyorum her gün..
yumurta ancak haftasonu..
zaten dişlerinizde ağrı, diş etlerinde çekilme falan başlarsa bilin ki kalsiyum aarm veriyor

Bugün nöbetçiydim ve çooooook yoruldum inanın.Bütün gün ayaktaydım.Şu 24. haftamı doldurayım,sonrasında nöbet tutmuycam inşş.

Bugün nöbetçiydim ve çooooook yoruldum inanın.Bütün gün ayaktaydım.Şu 24. haftamı doldurayım,sonrasında nöbet tutmuycam inşş.

arkadaşım ben nöbet işini 24. haftayı beklemeden hallettim. doktoruma çok yorulduğumu söyledim o da bana bir yazı yazdı, götürdüm onu okula verdim ve kabul ettiler, nöbetten muafım şu an. doktor kağıda gebelik haftamı ve riskli gebelik taşıdığımı yazdı o kadar. bir denesen mesela, senin işyeri kabul etmez mi?

bu halde nasıl nöbet tuttururlar ya yazık günah bn evde 2 iş yapınca iflahım sökülüyo çalışan hamileleri düşünemiyorum hele nöbet fln valla bi çaresini bul doktorla fln konuş cnm bu halde nöbet fln tutma ya.. insaf etsinler azcık

Hiiç aklıma gelmemişti valla ya.İİ akıl emişsin.İlk işim denemek olacak.

Önceden yorulmuyordum baya dinçtim ama bugün nedense çok zorlandım.Hala ayakalırm ağrıyor.Okuldan gelince yattım biraz,inlediğimi hissettim ya:>komedi valla.Ama bakalım halledebilecek miyiz?Burda öyle bir rapor vereceklerini sanmıyorum ama deneyeceğim yarın.

yaaaa ama ateş beni çağırıyo :))) bende dayanamıyorum.... valla hani çok sık olmamakla birlikte.. şöyle ortalama 3 haftada 1 diyelim yiyorum valla :))))))))))))) ama napim çooooooooooook seviommmmmm............ bide ben hep diyodumki 70 olunca dikkat etcem... hala çıkıom tartıya 69. 5 69.7 oralardayım... 70 i görünce ki belliki az kalmış dikkat etcem valla söz :))) nede olsa hamileliği neredeyse yarıladım ve toplamda 3 kilo aldım :)))

arkadaşım o kadar seviomki nedessen tiksinemem :)))))))) midemin o çok bulandığı dönemde bile çocuk menüsü yiyordum :)))

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER,

Nasılsınız bugünnn?

Çalışan hamilelerden bahsedilmiş dün, evet ç-o-k z-o-rrrrrrr

ben açıkçası zorlanıyorum daha şimdiden, sonlara doğru vakit geçmeyecek heralde.. 4 aylık izin de hemen geçmese bari

Günaydınnnnn... :)) Evet çalışırken zor hakkaten çünkü bazen soyle kanepeye uzanıp uzerime de battaniyemi alıp TV izlemek istiyorum, bos bos yatmak istiyorum. :)) Dısarıda da romantik romantik yagmur yagıyor bugun ohh misss... :)) Ben bir de geceleri uyku konusunda hafif hafif duzensizlikler yasamaya basladım gobegimi nerelere sokacagımı bilemiyorum, bir turlu rahat edemiyorum. Karnımın bunun iki katına filan cıkacagını dusundukce de duvarlar ustume ustume geliyor. :)

4 ay dedigin nedirki ya gecer gider. Ben uzatıcam sanırım o izni... Quiter sen ne is yapıyorsun bu arada nerede calısıyorsun. Cok yogun ve guzel bir isin var gibi oldukca memnun gorunuyorsun merak ettim. Ben yabancı bir kozmetik sitesinin pazarlama müdürüyüm. Ama su anda yeni cıkan bir kanun yuzunden site gecici bir sure icin kapandı sıkıntıdan patlıyorum. Aslında bu hem iyi hem de kotu oldu benim icin. Bir yandan cok yogun olmadıgım icin su durumda stressiz bir ortam iyi geliyor diger yandan yapacak pek is olmadıgı icin sacma sapan sarıyorum hamilelikle ilgili seylere kafam karısıyor. :) Bir de boyle forumlarda uzun uzun yazıyorum. :))))

ayy canım aynı durumdayız patates kızartmasına bayılıorum kendimi tutmasam sürekli yerim yani.eskidende severdim ama bu kadar canım çekmezdi.bende geçen haftasonu mc donalds da yedim bişiler ama yemekten sonra midem bulandı kendimi kötü hissettim uzun bi süre yemicem inşallah kendime söz verdim.kola içiomusunuz ben arada sırada onada dayanamıorum

canım benim iş yerindede en az haftada bir mesai var ve bittiği saat belli olmuyodu ben hamileliğimin 2.ayında biraz tartışmalıda olsa mesai olayından kurtuldum gebeliğim riskli dedim zatende öleydi ama bence her hamilelikte kendimizi yormaya gerek yok yani.

Patetes kızartmasına dayanamama konusunda ben de aynı oldum nedense. Eskiden de severdim ama nefsime hakim olabiliyordum o zaman. :)) Simdi onume konarsa biraz asırıya kacabiliyorum. :) Ama kesinlikle ve kesinlikle Mc Donalds, Burger King gibi yerlerden yemiyorum ki oralardan yemiyeli 2-3 sene olmustur. :) Normalde de yemem ki hamilelikte agzıma surmem. :) Benim kola ictigim pek soylenemez bazı yemeklerle bazen canım cok cekiyor o zaman da en fazla yarım bardak iciyorum. Normal zamanda da kola icmemeye calısıyorum ben o yuzden hayatımda fazla birsey degismedi. :)

Kızlar dün akşam kedi gibi yalanmaya başladım pasta pasta diye,Kociş int araştırdı o saatte açık pastane varmı diye bizim için beklediler kavuştum ve büyük parçasını mideye indirdim,ooooh afiyet olsun valla hiç kiloyu düşünmeden yedim ilk defa:)))))
Birde sabah 8 de kocişle kahvaltı yapıyorum,günboyu bir gofret belki yiyorum birde akşam 6 da yemek yiyorum,evde olmama ragmen yemek yemek aklıma bile gelmiyo sonra akşam ağlıyorum bebeğim beslenemiyo diye.iyi birşey yapmadığımın farkındayım allaha şükür bebek gayet iyi.Bunu sizinle paylaşmak istedim,dertleşip içimi azda olsun rahatllatıyım dedim.

canım senin işin de çok güzelmiş, kozmetikle ilgili işler hep çekici geliyor bana nedense
ben de yabancı ve özel bir şirkette birim amiriyim, genelde yoğun geçiyor, iş seyahatlerim çok oluyor ama tabi hamilelik sebebiyle pek ayrılmıyorum artık yerimden..bu sefer de telefonlar mailler durmuyor, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum, bi bakıyorum öğlen olmuş yemek yiyorum, sonra bi bakıyorum akşam olmuş, yine yemek yiyorum

hiç doymama hissi ne kötüymüş yaa..

işte bu tam olarak AŞERME örneği

afiyet olsun canımmm, miniğine yarasın

benimde dün canım çok patates kızartması çekti normalde hiç yemem, heralde en son 1 -2 sene önce yenişimdir.
patatesleri yağda kızartıcak gibi kesip azcık yağlayıp tuzladım biraz üzerinde cajun baharat koydum fırına verdim, süpppperrr oldu, hiç kızartmanında agırlıgı olmadı

kolayı bırakalı 1 sene fln oldu galiba aslada ağzıma sürmicem bidaha ama tabi onuda çok severim deli gibide cnm istiyo..aman Allahım kendimi frenleyebildğim şeyler olduğunu gördüm ve iyi hissettm..normalde irade ve bn 2 uzak arkadaşız ama.. bazı konularda demekki beynimi şifrelemişim

aynen uyku düzensizliği artık hat safada bnde yaa..gecenin her saat başında uyanıyorum nerdeyse kendi nefes almamdan kendim rahatsız oluyorum..göbeğimi rahat ettiremiyorum o tarafa dön bu tarafa dön..bacağımın arasına yastık koyup yatarım her zmn artık oda yetmiyo kanepe fln koycam yakında..yattığım zmn zor nefes alıyorum...kociş yanımda fosur fosur uyuyo ona özeniyorum valla..ileriki zmnları hiç düşünemiyorum..zor zanaat :44:

yemek içmek:) ilk aylarda hiç işim olmadı ama şimdi iştahım eski yeinde maşallah:)
kzıımda tatlandırıcılı sakız bile çiğnememiştim ama şimdi o kadar dikkat etmiyorum. kola ağzıma koymamıştım mesela. şimdi bazı yemeklerle içmesem olmuyor. bakalım kola içen anneden nasıl çocuk çıkacak size o zaman haber veririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…