Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlar ya bu cuma kontrole gitmek istiyodum çünkü normalde sata göre 14 ama gelişi bi hafta öndeydi yani 15 haftalık oluyo şimdi..acaba beklesem haftayamı gitsem kontrole yoksa gelişimine göre bu cuma ztn 16 haftalık oluyo..hangisini göz önünde bulundurmalıyım cinsiyet için..söyleyin valla ona göre gitcem..off dayanamıom artk mrktan..cinsiyet mrkından diil bebeğimi görmk istiyorm o yzdn..

bana da bir hafta ilerde demişti ama ben bekliyorum çünkü bu hesaplar çok değişiyor..

bnde gittiğimde 11 haftalık demişti işte o zmn gittim ama normalde 10 haftalıkken oluyo yani sata göre.

günaydın kızlar

ne zamandır yoktum özledim sizi :60:

dün gece hiç uyuyamadım saat başı tuvalete gitmek ve susamakla sabahı ettim 6-7kere uyanaraktan :1: bir de arada gaz sancısı tuz biber oldu..:50:

neyse öğle uykusu yaparım artık nasılsa çalışmıyorum

bebişimiz çok büyük ihtimalle erkek isminide dün kesinleştirdik

GÜNEŞ olacak miniğimizin adı soyadımızla uyumlu

tatilde günü batırırken güneş sen git bizim GÜNEŞimiz doğsun demiştik eşimle :97: meğer annesinin karnındaymış miniğimiiz biz bu cümleleri kurarken...:nazar::nazar:

kendi ismini kendi seçmiş oldu bi bakıma... güneş gür bizim meleğimiz:109:

güzel isim.. hikayeside güzel ilerde anlatırsınız ona :)))

bnde gittiğimde 11 haftalık demişti işte o zmn gittim ama normalde 10 haftalıkken oluyo yani sata göre.

canım usg tarihine çok takılma... 2 önce gittiğimde 4 gün ilerdeydi.. son gittiğimde 2 gün geride çıktı... öneml, mi, dedim.. doktor hayır dedi.. şu an yaklaşık2 hafta ileri geri opsiyonu var dedi.. önemli olan normal aralıkta olması dedi... son 3 ay daha önemli dedi.. şimdi bi bakmışsın önde bi bakmışsın geride dedi.. çok takılma yani ona... ama dediğim gb ben senin yerinde olsam merakımdan giderdim bu hafta :))

kızlar size bişi soracağım göbeğiizin altı ara ara arıyormu benim ağrıyor acaba bir sorun mu var

tünydın, siteye üyeliğimden beri sorduğum yazdığım bir iki şeye cevap veriliyor diğer arkadaşlar maşallah birbirini hiç boş bırakmıyor o yüzden bu son yazışım sanırım iyi günler iyi hamilelikler size

tünydın, siteye üyeliğimden beri sorduğum yazdığım bir iki şeye cevap veriliyor diğer arkadaşlar maşallah birbirini hiç boş bırakmıyor o yüzden bu son yazışım sanırım iyi günler iyi hamilelikler size

arkadaşım bu hepimizin başına geliyo... çok kalabalığız o yüzden.... sorunu yineleyebilirsin ne bilim gözden kaçmıştır kimse kimseye kasıtlı cvp vermemezlik yapmaz.. yada sorduğun soru bilemediğimiz bişeydir.. bende zaman zaman soruyorum cvp gelmiyo ya soruyu tekrarlıyorum yada neyse gözden kaçtı deyip geçiyorum..

haftasonu hernekadar yazamadıysamda tabikide takipteydiniz... belli olan cinsiyetlerimiz olmuş..hadi gözünüz aydın....

ağrı sızısı olan arkadaşlar... bu kasık ağrıları normalmiş.. bende de var.. ilk hamile kaldığımda hem kasık ağrım hem gaz sancım vardı.. sonra geçti ama şimdi tekrar başladı.. son 1 haftadır karnım pörtledi resmen.. ağrılarda bu yüzdenmiş... normal yani rahim yukarı doğru çıkıyo ee bebişde hızla büyüyo.. vücut bu büyümeye alışana kadar olacakmış... doktorum dediki kanaman olmadıktan sonra geri kalan ağrı sızı ne varsa normal dedi... bende çekiyorum özellikle akşamlar oluyor.. bide gaz sorunumda başladı tekrar.. ikisi bir olunca sıkıntılı oluyo işte...

al işte bak adını kullanmadım ama sen gaz sancım var dedin diye bende kasık ve gaz sancımı paylaştım... sadece alıntı almadan yazdım.. belki bu şekilde paylaşan vardır da görmemişsindir...

arkadaşım bu hepimizin başına geliyo... çok kalabalığız o yüzden.... sorunu yineleyebilirsin ne bilim gözden kaçmıştır kimse kimseye kasıtlı cvp vermemezlik yapmaz.. yada sorduğun soru bilemediğimiz bişeydir.. bende zaman zaman soruyorum cvp gelmiyo ya soruyu tekrarlıyorum yada neyse gözden kaçtı deyip geçiyorum..

yo biliyorum elbette anlayışım var o kadar ancak şimdiye kadar sorduğum ve büyük olasılıkla herkesin başına glen şeylerden 10 undan 2 si anca ceaplandı ona kırıldım, sanırım burada zaten daha önceden tanışıklıklar var o yüzdendir diye düşündüm. ben şu an evimden uzağım istanbuldan ve bulunduğum yerde hastane kısıtlı özelin doktorları da paragöz bnde sizlerin deneyiminden destek almak amaçlı soruyordum zatgen ama neyse

yo biliyorum elbette anlayışım var o kadar ancak şimdiye kadar sorduğum ve büyük olasılıkla herkesin başına glen şeylerden 10 undan 2 si anca ceaplandı ona kırıldım, sanırım burada zaten daha önceden tanışıklıklar var o yüzdendir diye düşündüm. ben şu an evimden uzağım istanbuldan ve bulunduğum yerde hastane kısıtlı özelin doktorları da paragöz bnde sizlerin deneyiminden destek almak amaçlı soruyordum zatgen ama neyse

oyyyyy alınganlıkların olması kadar normal birşey yok gebelikten galiba :)) kimse birşeyi kasıtlı yapmaz burda kimseye mutlaka gözden kaçmıştır tatlım..

Mrb kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl yine cinsiyet öğrenenler olmuş ne güzel perşembe randevumuz var inş.bizde öğrenirirz ben hasta gibiyim cuma dan beri yatılı misafir geldi gitmiyorlar çok sinirim bozulduu 3 gündür çalışıyorum işten gidince bazen yemek bile yapmıyorum eşim anlayış gösteriyor uzanıyorum ama misafir oluduğu için hep hizmet dün giderler diye düşündüm ama akşam baktım saat 12 oldu tık yok yatakları hazırladım yattılar sabah onlar uyurken çıktım evden ben evde yokken evde misafir olması ne kadar mantıklı ya hiç düşnmüyorlarmı :14::14:

Mrb kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl yine cinsiyet öğrenenler olmuş ne güzel perşembe randevumuz var inş.bizde öğrenirirz ben hasta gibiyim cuma dan beri yatılı misafir geldi gitmiyorlar çok sinirim bozulduu 3 gündür çalışıyorum işten gidince bazen yemek bile yapmıyorum eşim anlayış gösteriyor uzanıyorum ama misafir oluduğu için hep hizmet dün giderler diye düşündüm ama akşam baktım saat 12 oldu tık yok yatakları hazırladım yattılar sabah onlar uyurken çıktım evden ben evde yokken evde misafir olması ne kadar mantıklı ya hiç düşnmüyorlarmı :14::14:

aayy çok merak ettim kim bu misafirlerin ??? madem geldiler hamile olduğunu bile bile niye yardım etmiyolar!! çok kızdım bak şimdi... hamile olmasaydın bile sen iştesin onlar madem evde insan yinede yek filan yapar kaldıki hamilesin hem yemek hemde süpriz yapıp evini bile süpürmeleri gerekiyo!!!! ay allah sabır versin arkadaşım zor işin...

senı okadar ıyı anlıyorum kı calısan ınsana aksamlık mısafır gelınce bıle nekadar zor oluyo. yemektı caydı kahveydı garsonluk yapıosun ayaklarını bıle uzatamıyosun hele bıde yatılı mısafır. allah kolaylık versın cnm sana ınsallah tez zamanda gıderler

kızlar size bişi soracağım göbeğiizin altı ara ara arıyormu benim ağrıyor acaba bir sorun mu var

benım heraksam agrıyo.

Doktora sordum korkulcak bısey yok dedı. bagırsaklarındakı gaz dan dolayıdır dedı. Normal dedı.
:49:

aayy çok merak ettim kim bu misafirlerin ??? madem geldiler hamile olduğunu bile bile niye yardım etmiyolar!! çok kızdım bak şimdi... hamile olmasaydın bile sen iştesin onlar madem evde insan yinede yek filan yapar kaldıki hamilesin hem yemek hemde süpriz yapıp evini bile süpürmeleri gerekiyo!!!! ay allah sabır versin arkadaşım zor işin...

Sorma kuzum ya amcamın gelini ve çocukları c.tesi doğum günümdü eşimle ilk doğum günüm olacaktı evli olarak onu da mahv ettiler bende mahçup oldum eşime bişi de diyemiyorum benim akrabalarım ist.dışından geldiler çat kapı burda işleri varmış anladığım kadarıyla işleri bitene kadar bizdeler hastaneye gelmişler haber fln vermeden kafayı yemek üzreyim nasıl bi üslupla onları kırmadan göndersem diye düşünüyorumm :14:

senı okadar ıyı anlıyorum kı calısan ınsana aksamlık mısafır gelınce bıle nekadar zor oluyo. yemektı caydı kahveydı garsonluk yapıosun ayaklarını bıle uzatamıyosun hele bıde yatılı mısafır. allah kolaylık versın cnm sana ınsallah tez zamanda gıderler

Aynen kuzum birde anlayışsız olunca karışında ki insan daha da zor oluyor dediğin gibi inş.bi an önce giderler :14:

Sorma kuzum ya amcamın gelini ve çocukları c.tesi doğum günümdü eşimle ilk doğum günüm olacaktı evli olarak onu da mahv ettiler bende mahçup oldum eşime bişi de diyemiyorum benim akrabalarım ist.dışından geldiler çat kapı burda işleri varmış anladığım kadarıyla işleri bitene kadar bizdeler hastaneye gelmişler haber fln vermeden kafayı yemek üzreyim nasıl bi üslupla onları kırmadan göndersem diye düşünüyorumm :14:

utandır sende :))))))) aa evimi süpürdün yoksa ay ne gerek vardı aşkolsun filan de o da yoo süpürmedim dicek.. aa birden ev temiz geldide süpürdün sandım çok mahcup oldum bi an de :66::66::66::66::66::66:

çok geçmiş olsun canım sebebini söylemedilermi neden olmuş çok üzülüm allah bidaha yaşatmasın boşvr işi falan kendini ve bebeğini düşün

saol tatlım, nedenini bilemedik hala, bugün gittiğim doktorum da bir şey söylemedi, ama benim tahminim idrar yolları enfeksiyonu, bugünkü doktor haftada bir vurulacak progestan iğnesi verdi, 2 hafta kadar kullanalın bakalım dedi, 1 haftada rapor verdi, dinlenicem evde bakalım, allahım önce anneler olarak bizleri sonra da kıymetlilerimiz bebişlerimizi korusun.

utandır sende :))))))) aa evimi süpürdün yoksa ay ne gerek vardı aşkolsun filan de o da yoo süpürmedim dicek.. aa birden ev temiz geldide süpürdün sandım çok mahcup oldum bi an de :66::66::66::66::66::66:

:1::1: ay evet bu gün gidince yapcam kapıdan girince ohh miss gibi yemek fln koktu yemek mi yaptın diycem :1:

Merhaba güzel anneler, biz de az önce aylık kontrolümüzden geldik, haftasıyla uyumlu olmakla beraber kilo da almış, çok sağlıklı dedi doktorumuz, biraz iri olacak dedi ilk bebeğime göre daha kilolu olacakmış bu velet:) Çok sevindik tabi sağlıkla gördüğümüze, kalbini yeniden duyduğumuza. Bir de çevremde korkunç bir kız baskısı var, bizde kız pek bulunmaz:) ben de tek kızım, bir de oğlum olduğundan hep kızın olacak diyordu herkes babası dahil:) ama doktorum daha ultrasonu açar açmaz oğlumuz geliyor dedi ben sormadan:) Emin misiniz diye sordu eşim, bidaha bakın isterseniz dedi, şüpheye mahal yok erkek dedi, yüzde vermeden çok net konuştu yani.:) Benim için farketmez ikinci kez oğlan annesi olmak da gaaaayet güzel benim açımdan. Öğrenince gene de bi başka oluyo insan artık adıyla sevebilicem en azından:) Mavi yünleri aldım bile hırkalar örücem ona:)
Çin takvimi, yüzük testi, makas bıçak testi gibi şeylerin hepsi bende yanıldı bu arada:D Tüm bu testlere göre kız çıkıyordu ama daha biz sormadan gösterdi pipisini edepsiz oğlum:D:1::emir_bebek:
Ben de rüyamda erkek bebek görmüştüm gerçi, hep de benim oğlum olucak diyordum:) Bi tek rüyam doğru çıktı.

İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla kucaklarımıza gelir, en önemlisi bu elbette. Bu arada detaylı ultrason denen şey 4 boyutlu ultrasonla aynı şeymi? doktorum gerek yok herşey yolunda ama istersen bidahaki ay detaylı ultrason zamanı yaptırabiliriz dedi. Radyoloji servisinde yapıcaklar onu dedi. Bu 4 boyutlu olan ultrason detaylı ultrasonla aynı şey mi bilemedim. Bilen var mı?

Back