Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam, gündüz giremiyorum pek foruma işler yoğun olduğu için.Akşamlarıda pek giren olmuyor bakınıyorum öyle :) Daha öncede yazmıştım ama tekrar yazayım dedim.Benimde kızım olacak teyzeleri, isim olarakta Ceylin düşünüyorum nasıl sizce![]()
Harika bir paylasım olms malkoc_ga benm gıbı kansızlık cekenler ıcın guzel bı tarf benımde yıllrdır katı meyve sıkacgm bı kosede durur kocam halıme acırsa bıseyler sıkr getırırdı ama sımdı bu kıs baska mınk bebegm ıcın ıcıcem:)) pancrn mevsımı nezmnkı ben hıc bılmem alıp ıcmek lazım kan ılacı vermstı dr bana ama bulantılrımdn dolayı kullanamamıstm sımdı artık kana ıhtycm olan bı doneme gırıyorum o yuzden ılaca baslamyı dusunmustum ama bu dedıgınıde yapıcm inşallah paylasım ıcın tekrar teskkurler
canım kırmızı pancar çıktı artık pazarlarda bulabilirsin, birde katı meyve sıkacağı için hayati bir ip ucu vereyim sana, meyve suyunu sık bardağa koy ve önce makineyi temizle, önce içersen makineyi temizleme işini dahada ertelersin ve senin için meyve suyu sıkmak bir süre sonra işkence haline gelir ve sıkılır bırakırsın.
Sımdı soylekı:))) ben hıc onunla bısey sıkmadım kocm sıkıp getırıo temzlıgınıde hıc yapmadm cok zor temzlıgı onu temzlerken goruodum:)) gecen bı tanıdıgmza aldık arkadsnda cop kovası vr poset gecırıosun copu orda brkıo ısın bıtnce cıkarıp atıosun bı an dusundm acaba bızımkını verıp bunumu alsak dıyeneyse artk yapcz bı sekıl o pancrın tadını en cok ne bastırır mıdem hayyyyyyla cok saglıklı sayılmaz:)))
canım facebook ta daha hamile olduğumu bile söylemediğim kişiler var, paylaştıklarımı görmesini istemediklerim de var, o yüzden ekleyemiycemburdan devam etmek isterim ama, anlayışına sığınıyorum..
canım facebook ta daha hamile olduğumu bile söylemediğim kişiler var, paylaştıklarımı görmesini istemediklerim de var, o yüzden ekleyemiycemburdan devam etmek isterim ama, anlayışına sığınıyorum..
günaydın minik bebişlerin güzel anneleri....nasılsınız bakalım?göbekler çıkmaya başladı artk demi:)valla benimde sivri sivri belli oluyor dar bişey giydiğimde...aynadan yan durup baktığımda çok bariz belli sivrilmiş resmen:))bu arada benim çatlaklar oluşmaya başlayacak sanırım.karnım bazen çok kaşınıyor ve kuruluk hissediyorum....çatlaklar için krem önerileriniz varmı yada alan varsa marka ismi verirse sevinirim...perşembe kontrol vr doktorumada sorabilirim...az kaldı minişimi görmeye:)çok özledimmmm sormayınnnnn.........
günaydın sevgili hamişler
ya bende facemi dondordum. kociş istemiyor gereksiz buluyor. bende mantıklı buldum görüşmek istediğim herkesle görüşüyorum zaten. bendde face e yoğunlaşmamanızı rica ediyorum sonuçta bu site bizler için kuruldu.bizi burda yalnız bırakmayın ama :)))) bu arada bebişimi artık ara ara çok net hissediyorum döndüğünü oynadığını içimde kaydığını hissediyorum. özellikle baba işten gelince bizi sevince yapıyor. iki gün öncesine kadar pıtpıtlar vardı sadece şimdi ise çok farklı..yaşadığınız zaman farkında olmadan gülümsediğinizi hissedeceksiniz....
günaydın minik bebişlerin güzel anneleri....nasılsınız bakalım?göbekler çıkmaya başladı artk demi:)valla benimde sivri sivri belli oluyor dar bişey giydiğimde...aynadan yan durup baktığımda çok bariz belli sivrilmiş resmen:))bu arada benim çatlaklar oluşmaya başlayacak sanırım.karnım bazen çok kaşınıyor ve kuruluk hissediyorum....çatlaklar için krem önerileriniz varmı yada alan varsa marka ismi verirse sevinirim...perşembe kontrol vr doktorumada sorabilirim...az kaldı minişimi görmeye:)çok özledimmmm sormayınnnnn.........
Lierac jel kullan canım, benim çevremden duyduğum bunu kullananlar hiç çatlamıyor.. Biraz pahalı tüpü 75 tl falan ama 1,5 - 2 ay gidiyor...
evet bende artık daha net hissediyorum bebişimin hareketlerini, ama bazen saatlerce hisetmediğim oluyor o zaman korkuyorum biraz.. :44:
günaydın sevgili hamişler
ya bende facemi dondordum. kociş istemiyor gereksiz buluyor. bende mantıklı buldum görüşmek istediğim herkesle görüşüyorum zaten. bendde face e yoğunlaşmamanızı rica ediyorum sonuçta bu site bizler için kuruldu.bizi burda yalnız bırakmayın ama :)))) bu arada bebişimi artık ara ara çok net hissediyorum döndüğünü oynadığını içimde kaydığını hissediyorum. özellikle baba işten gelince bizi sevince yapıyor. iki gün öncesine kadar pıtpıtlar vardı sadece şimdi ise çok farklı..yaşadığınız zaman farkında olmadan gülümsediğinizi hissedeceksiniz....
Lierac jel kullan canım, benim çevremden duyduğum bunu kullananlar hiç çatlamıyor.. Biraz pahalı tüpü 75 tl falan ama 1,5 - 2 ay gidiyor...
Selam bacılarr:) nasılsınz ne var ne yok?? ne guzel bebklerınz oynamaya baslams ben daha hıcbısey hısstmıorum 15. haftadaym annemler daha var sımdı sen anlyamazsın dıyolr:)) buarada hasta oldum burnm akıo tam zamanıydı yaa suan hafıf gecırıorum ınsallah ılerlemez hüü![]()