Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

günaydın anniş ler

bu sabah sitemiz hiç hareketli değil
nerdesiniz öğlen oldu

slmmm arkadaşlarrr çooook mutluyum Allaha şükür binbir tereddütle gittiğim doktordan yüzümde güller açmış olarak çıktım.İlk sabah gittiğimde sağlık durumunu öğrendim iimiş,ama şeyini göstermedi bi türlü:>:17: >Sonra öğle arasından sonra gittik tekrar doktorumuza veeeeeeeeeee ERKEKmiş.ne zamandır çatlamıştım meraktan cinsiyetini öğrenemedim diye sonunda erkekmiş öğrendim ve çoook mutlu oldum inanın kız olsaydı da bu kadar sevinecektimtabi ama ne yalan söyleyeyim ben hep erkek bebek istemişimdir evlenmeden önce hatta liseden beri desem yeridir:>Valla Allah gönlüme gördü,hepiniz için de hayırlısını versin.Yaşadığım mutluluğu hepiniz tadarsınız inş ve Allah herkese taddırsın.Dileyebilecek daha ne kadar güzel dua varsa hepsi bizimle olsun:>

canım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim:emir_bebek:

Günaydııııııııııııınnnnnnnn:64::64::64::62::62::62:

herkese güzel bir tatil günü diliyorum:71::71:

ben şimdi güzeeelll bi kahvaltı hazırlayıp kocacımı uyandırıcammm çookkk acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmm:56::10::10:

Tünaydın Şekerler.Bende şuan 16+6'yım.Bizimde miniğimiz ERKEKMİŞ.İlk çocuk olduğu için farketmezdi,yeterki sağlıklı olsun diye düşünüyordum;ama gönlümden geçende kız çocuklaırnı daha çok sevmeme rağmen ilk çocuğumun erkek olması idi.Şimdilik herşey yolunda imiş.Rabbim sağlıcakla,hayırlı bi şekilde kucağımıza almay nasip etsin.Cinsiyetini öğrenince tam idrakında oldum afacanımın olduğunun:)çatlakları önlemek için yine bu topikte bi arkadaş şiddetle hametan krem önermişti.ben onu kullanıyorum.inşllh faydasını görürüm,en azından şimdilik bi şey yok çok şükür:) ismi hazırdı.Kız için Sinem Ece,Erkek içinde Yusuf Efe düşünüyorduk.Doktorumuzu cinsiyetiyle yanıltmadıysa Allahım izin verirse Yusuf Efe adında bebeğim olacak,şimdilik böyle düşünüyoruz:)

Son düzenleme:
merhaba ada hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın benim oğlumun adı ibrahim efe efeler hem hareketli hemde çok zeki oluyor tavsiye ederim

bende 14 haftalık hamileyim büyük ihtimal bebeğim erkek ozan koymayı düşünüyorum ismini ,paylaşmak istedim sizinle ...

merhaba ada hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın benim oğlumun adı ibrahim efe efeler hem hareketli hemde çok zeki oluyor tavsiye ederim

bende 14 haftalık hamileyim büyük ihtimal bebeğim erkek ozan koymayı düşünüyorum ismini ,paylaşmak istedim sizinle ...

Sağol Canım.Tavsiyeleri dikkate alıyorum.Zaten isimleri sadece kulağa hoş geldiği için değil,anlamlarını ve yansıttığı karakterleride dikkate alarak not düşüyorum.Yusuf ismindekiler genelde Hz.Yusuf Peygamberden ileri geldiği için güzel yüzlü ve ahlaklı oluyorlar.bu nedenle Yusuf'u; Efe'yide mert,yiğit ve zeki oldukları için düşünüyoruz.Evet yaramazda oluyorlarmış ama genelde erkek çocukalaır hiperaktif,yaramaz olyuorlar,varsın birazda güzel isminden olsun yaramazlığı Efelerin:)
Senin çocuklaırnı Allahım bağışlasın Canım.

slm güzel anne adayları benım sıze bı sorum olacak cok merak edıyorum sız anne adayısınız hamılesınız bana daha ıyı yardımcı olucanızı umuyorum sorabılırmıyım

Mrb güzel anneler..bende dün doktora gittim üçlü testi yaptırdım çarşamba günü alıcam..Doktorum cinsiyeti için önceden erkeğe benziyor demişti dün kızım olacağını öğrendim:) artık bebişimi hissedebiliyorum içerde kımıldıyor çok güzel bir duygu :) Rabbim herkeze nasip etsin..AMİN

selam kızlar,kaç zamandır yazamıyordum
Ah bir bilseniz neler oldu,
Önce bebeğin cinsiyetine öğrendik pazartesi günü,erkekmiş ve sağlıklıymış, sevindik tabi,
aradan 3 gün geçti ben perşembe sabah 4.5 sularında kanama ile uyandım,hastaneye gittik ve düşük tehdidi ile 4 gün yattım, bugün çıktım,
nasıl korktum anlatamam,devlet hastanesi olduğu için de birşey söylemeden taburcu ettiler
işin kötü yanı adi doktor rapor bile vermedi ben yarın işe gidecem güya
ama yarın sabah başka doktora gidicem, bakalım ne diyecek ve rapor alabilecem mi, yani çok üzüntülü ve karışık duygular içerisindeyim

selam kızlar,kaç zamandır yazamıyordum
Ah bir bilseniz neler oldu,
Önce bebeğin cinsiyetine öğrendik pazartesi günü,erkekmiş ve sağlıklıymış, sevindik tabi,
aradan 3 gün geçti ben perşembe sabah 4.5 sularında kanama ile uyandım,hastaneye gittik ve düşük tehdidi ile 4 gün yattım, bugün çıktım,
nasıl korktum anlatamam,devlet hastanesi olduğu için de birşey söylemeden taburcu ettiler
işin kötü yanı adi doktor rapor bile vermedi ben yarın işe gidecem güya
ama yarın sabah başka doktora gidicem, bakalım ne diyecek ve rapor alabilecem mi, yani çok üzüntülü ve karışık duygular içerisindeyim

Çok geçmiş olsun. Peki düşük riskini arttıran neymiş? Umarım rapor alabilirsin de biraz evde dinlenirsin hem bebeğin hem de senin ruh ve beden sağlığın için iyi olur.

Mrb güzel anneler..bende dün doktora gittim üçlü testi yaptırdım çarşamba günü alıcam..Doktorum cinsiyeti için önceden erkeğe benziyor demişti dün kızım olacağını öğrendim:) artık bebişimi hissedebiliyorum içerde kımıldıyor çok güzel bir duygu :) Rabbim herkeze nasip etsin..AMİN

amin inşallah hepimiz heyecanımızı burda paylaşıyoruz senin bebiş kaç haftalıkken belli oldu..?

Çok geçmiş olsun. Peki düşük riskini arttıran neymiş? Umarım rapor alabilirsin de biraz evde dinlenirsin hem bebeğin hem de senin ruh ve beden sağlığın için iyi olur.

çok geçmiş olsun cnm..ne olursa olsun rapor al.bir yolunu bul ve al.hiç birşey senden ve bebişinden daha önemli değil..moralini de yüksek tut..herşey güzel olacak inan buna.

slm güzel hamişler benim göbek aldı başını gidiyo :1: bugünde basına ne geldi canım çok patates kızartması istemişti çektim sahile arabayı her zaman ki yere bıraktım gittim bi güzel yedim şişirdim karnımı döndüm bi baktım arabanın yerinde yeller esiyo eşim de işteydi çıkıp gelemedi de Allahtan polis memuru arkadasım var buldum arabayı aldım ama baya yorucu oldu benim için bi daha tövbe çekmem oraya :59:

saol canım teşekkürler, allah sizlere göstermesin, bilemedik neden olduğunu, bakalım inşallah yarın alabilirim rapor.

Back