Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmmm arkadaşlarrr çooook mutluyum Allaha şükür binbir tereddütle gittiğim doktordan yüzümde güller açmış olarak çıktım.İlk sabah gittiğimde sağlık durumunu öğrendim iimiş,ama şeyini göstermedi bi türlü:>>Sonra öğle arasından sonra gittik tekrar doktorumuza veeeeeeeeeee ERKEKmiş.ne zamandır çatlamıştım meraktan cinsiyetini öğrenemedim diye sonunda erkekmiş öğrendim ve çoook mutlu oldum inanın kız olsaydı da bu kadar sevinecektimtabi ama ne yalan söyleyeyim ben hep erkek bebek istemişimdir evlenmeden önce hatta liseden beri desem yeridir:>Valla Allah gönlüme gördü,hepiniz için de hayırlısını versin.Yaşadığım mutluluğu hepiniz tadarsınız inş ve Allah herkese taddırsın.Dileyebilecek daha ne kadar güzel dua varsa hepsi bizimle olsun:>
merhaba ada hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın benim oğlumun adı ibrahim efe efeler hem hareketli hemde çok zeki oluyor tavsiye ederim
bende 14 haftalık hamileyim büyük ihtimal bebeğim erkek ozan koymayı düşünüyorum ismini ,paylaşmak istedim sizinle ...
selam kızlar,kaç zamandır yazamıyordum
Ah bir bilseniz neler oldu,
Önce bebeğin cinsiyetine öğrendik pazartesi günü,erkekmiş ve sağlıklıymış, sevindik tabi,
aradan 3 gün geçti ben perşembe sabah 4.5 sularında kanama ile uyandım,hastaneye gittik ve düşük tehdidi ile 4 gün yattım, bugün çıktım,
nasıl korktum anlatamam,devlet hastanesi olduğu için de birşey söylemeden taburcu ettiler
işin kötü yanı adi doktor rapor bile vermedi ben yarın işe gidecem güya
ama yarın sabah başka doktora gidicem, bakalım ne diyecek ve rapor alabilecem mi, yani çok üzüntülü ve karışık duygular içerisindeyim
Mrb güzel anneler..bende dün doktora gittim üçlü testi yaptırdım çarşamba günü alıcam..Doktorum cinsiyeti için önceden erkeğe benziyor demişti dün kızım olacağını öğrendim:) artık bebişimi hissedebiliyorum içerde kımıldıyor çok güzel bir duygu :) Rabbim herkeze nasip etsin..AMİN
amin inşallah hepimiz heyecanımızı burda paylaşıyoruz senin bebiş kaç haftalıkken belli oldu..?[/Q
16+5 haftalıkken ögrendim canım :) 14 haftalıkken erkeğe benziyor demişti ama yanıldı..
Çok geçmiş olsun. Peki düşük riskini arttıran neymiş? Umarım rapor alabilirsin de biraz evde dinlenirsin hem bebeğin hem de senin ruh ve beden sağlığın için iyi olur.
Çok geçmiş olsun. Peki düşük riskini arttıran neymiş? Umarım rapor alabilirsin de biraz evde dinlenirsin hem bebeğin hem de senin ruh ve beden sağlığın için iyi olur.
Canım çok çok geçmiş olsun birdaha allah bidaha aynı korkuyu yaşatmasın inşallah ..
çok geçmiş olsun cnm..ne olursa olsun rapor al.bir yolunu bul ve al.hiç birşey senden ve bebişinden daha önemli değil..moralini de yüksek tut..herşey güzel olacak inan buna.