Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ii akşamlar güzel anneler geçen biraz yokuş yürümüştüm kasıklarıma bi yük inmiş gibi olmuştum dün de yine akşam gaz çıkaramayınca karnım aşırı şişti gece doğru dürüst uyuyamadım hem korkudan bişey mi oldu acaba diye hem şişkinlik rahatsızlığından karnımda baya sertleşmişti bu gün şükür dinlendim iyice ve geçti biraz sizdede benzer bişi olan oldu mu doktora gitmemem gerek varmı sizce? şehire yarım saat uağım yani hastaneye iyi hissediyorum kendimi şimdiye kadarda bi anormallik yaşamamıştım ama biraz pimpirikli oldum kaç zamandır lütfen cevaplarmısınız..... anneme sordum bişi olma çocuk gazdan ahatsız olmuş demekki dedi birazda bikaç şeye stres olmuştum oda etkiledi sanırım ama konuşuyorum bugün sabahta beri iyi gibi şindik yemek yedim şiştim gerçi:69:

bana yardım edın nolur kremle ılıskıye gırebılıom hamıle kalmam ımkansızmı yokmu bu sekılde hamıle kalan

yok cnm normal krem kullanıyom ben engellıomu pekı bu

çok fazla bilgim yok arkadaşım ama nasıl normal krem bildiğimiz el kreminden falan mı bahsediyosun? preseed diye bi kayganlaştırıcı var hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş bi araştır ve bu tarz jeller kullan bence

çok fazla bilgim yok arkadaşım ama nasıl normal krem bildiğimiz el kreminden falan mı bahsediyosun? preseed diye bi kayganlaştırıcı var hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş bi araştır ve bu tarz jeller kullan bence

evet cnm ama cok az sürüyom kolay olsun dıye acı hıssetmım dıe ama yarın bı gıdıcem doktora moralım cok bozuk ya

haftasonu hernekadar yazamadıysamda tabikide takipteydiniz... belli olan cinsiyetlerimiz olmuş..hadi gözünüz aydın....

ağrı sızısı olan arkadaşlar... bu kasık ağrıları normalmiş.. bende de var.. ilk hamile kaldığımda hem kasık ağrım hem gaz sancım vardı.. sonra geçti ama şimdi tekrar başladı.. son 1 haftadır karnım pörtledi resmen.. ağrılarda bu yüzdenmiş... normal yani rahim yukarı doğru çıkıyo ee bebişde hızla büyüyo.. vücut bu büyümeye alışana kadar olacakmış... doktorum dediki kanaman olmadıktan sonra geri kalan ağrı sızı ne varsa normal dedi... bende çekiyorum özellikle akşamlar oluyor.. bide gaz sorunumda başladı tekrar.. ikisi bir olunca sıkıntılı oluyo işte...

günaydın anneciklerrrr :68: Nasılsınız bakalım.
Hafta sonu bi tanıdğımla muhabbet ettik 8 aylık hamile kendisi ikili üçlü taramalarını sordum ben hiç birini yaptırmadım dedi.doktor ayrıntılı ultrason istedi onun içinde şuan siz görüyormusunuz bebeği demiş doktor evet görüyorum diyor peki varmı bir sorun demiş yok gatey sağlıklı bebeğin demiş doktoru.o zaman ayrıntılıya da gerek yoktur demişler ve onu da yaptırmadım dedi.yani birşey çıksa o bebeğime nasıl kıyardım dedi belki bir yönde haklıydı kıyılmaz ki...bende yaptırdım testlerimi tabi ama yaptırmasan da oluyor çünkü çok yanılma payı var diye söyledi.o yüzden kızlar çok fazla kendimizi sıkmaya bunaltmaya gerek yok diye düşünmeye başladım rabbime dua edip sağlıklı sıhhatli evlatlar isteyelim taktir onundur.herkesin bebeği sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah sevgiler hepinizie iyi haftalar :128:

günaydın anneciklerrrr :68: Nasılsınız bakalım.
Hafta sonu bi tanıdğımla muhabbet ettik 8 aylık hamile kendisi ikili üçlü taramalarını sordum ben hiç birini yaptırmadım dedi.doktor ayrıntılı ultrason istedi onun içinde şuan siz görüyormusunuz bebeği demiş doktor evet görüyorum diyor peki varmı bir sorun demiş yok gatey sağlıklı bebeğin demiş doktoru.o zaman ayrıntılıya da gerek yoktur demişler ve onu da yaptırmadım dedi.yani birşey çıksa o bebeğime nasıl kıyardım dedi belki bir yönde haklıydı kıyılmaz ki...bende yaptırdım testlerimi tabi ama yaptırmasan da oluyor çünkü çok yanılma payı var diye söyledi.o yüzden kızlar çok fazla kendimizi sıkmaya bunaltmaya gerek yok diye düşünmeye başladım rabbime dua edip sağlıklı sıhhatli evlatlar isteyelim taktir onundur.herkesin bebeği sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah sevgiler hepinizie iyi haftalar :128:

amin canım.. doğru söylüyorsun tabi de yine yaptırası geliyo insanın işte... ama strese girip kendini yıpratmanın anlamı yok tabiki...

günaydın güzel anne adayları nasılsınız haftasonu yoktum beylikdüzüne halama gittim çok güzeldi dinlendim valla açık havada olunca bol bol yemek yedim sizlerde iyisiniz inşallah

selam kızlar,kaç zamandır yazamıyordum
Ah bir bilseniz neler oldu,
Önce bebeğin cinsiyetine öğrendik pazartesi günü,erkekmiş ve sağlıklıymış, sevindik tabi,
aradan 3 gün geçti ben perşembe sabah 4.5 sularında kanama ile uyandım,hastaneye gittik ve düşük tehdidi ile 4 gün yattım, bugün çıktım,
nasıl korktum anlatamam,devlet hastanesi olduğu için de birşey söylemeden taburcu ettiler
işin kötü yanı adi doktor rapor bile vermedi ben yarın işe gidecem güya
ama yarın sabah başka doktora gidicem, bakalım ne diyecek ve rapor alabilecem mi, yani çok üzüntülü ve karışık duygular içerisindeyim

çok geçmiş olsun canım sebebini söylemedilermi neden olmuş çok üzülüm allah bidaha yaşatmasın boşvr işi falan kendini ve bebeğini düşün

günaydınn kızlar ben çok kötü grip oluyorum boğaz şişti her yer ağrıyo hapsuruk almıs basını gıdıyo ilaçta içemiom anlıcağınız berbat bi ruh hali içindeyim :2:

günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben iyiyim ama bel ağrılarım hala geçmedi. zaten sürekli tuvalete gidiyorum ama gece uzun süre kalkmayınca sabah uyandıgımda karnım patlayacakmış gibi oluyor çok sancılar giriyor. yarın misafirlerim gelecek bugünden evimin işini yapayım dedim yarında yiyecekleri yaparım iyi günler size Allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun

Kızlar aklımızda 3 isim var... Ela, Zehra, Naz sizce hangisi güzel :)

üçüde güsel ama anlam bakımından Zehra en güseli. hatta bizimde kızımız olacak inşallah seçeneklerimiz arasında zehrada var.

kızlar ya bu cuma kontrole gitmek istiyodum çünkü normalde sata göre 14 ama gelişi bi hafta öndeydi yani 15 haftalık oluyo şimdi..acaba beklesem haftayamı gitsem kontrole yoksa gelişimine göre bu cuma ztn 16 haftalık oluyo..hangisini göz önünde bulundurmalıyım cinsiyet için..söyleyin valla ona göre gitcem..off dayanamıom artk mrktan..cinsiyet mrkından diil bebeğimi görmk istiyorm o yzdn..

kızlar ya bu cuma kontrole gitmek istiyodum çünkü normalde sata göre 14 ama gelişi bi hafta öndeydi yani 15 haftalık oluyo şimdi..acaba beklesem haftayamı gitsem kontrole yoksa gelişimine göre bu cuma ztn 16 haftalık oluyo..hangisini göz önünde bulundurmalıyım cinsiyet için..söyleyin valla ona göre gitcem..off dayanamıom artk mrktan..cinsiyet mrkından diil bebeğimi görmk istiyorm o yzdn..

en son ne zaman gitmiştin ki?? bende senin yerinde olsam dayanamam giderdim bu hafta :66::66:

serapyavuz kullanıcısından alıntı

bence ela çok güzel bir isim...

en son ne zaman gitmiştin ki?? bende senin yerinde olsam dayanamam giderdim bu hafta :66::66:

serapyavuz kullanıcısından alıntı

bence ela çok güzel bir isim...

ben ela ve naz arasında kaldım
ikisi de çok güzel

günaydın kızlar

ne zamandır yoktum özledim sizi :60:

dün gece hiç uyuyamadım saat başı tuvalete gitmek ve susamakla sabahı ettim 6-7kere uyanaraktan :1: bir de arada gaz sancısı tuz biber oldu..:50:

neyse öğle uykusu yaparım artık nasılsa çalışmıyorum

bebişimiz çok büyük ihtimalle erkek isminide dün kesinleştirdik

GÜNEŞ olacak miniğimizin adı soyadımızla uyumlu

tatilde günü batırırken güneş sen git bizim GÜNEŞimiz doğsun demiştik eşimle :97: meğer annesinin karnındaymış miniğimiiz biz bu cümleleri kurarken...:nazar::nazar:

kendi ismini kendi seçmiş oldu bi bakıma... güneş gür bizim meleğimiz:109:

Back