Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

utandır sende :))))))) aa evimi süpürdün yoksa ay ne gerek vardı aşkolsun filan de o da yoo süpürmedim dicek.. aa birden ev temiz geldide süpürdün sandım çok mahcup oldum bi an de :66::66::66::66::66::66:

haha bencede çok mantıklı ..eğer yüzleri varsa tabi..öyle misafirler oluyoki anlaya sivrisinek saz anlamayana davul zurna az valla. Allah yardımcın olsun cnm

saol tatlım, nedenini bilemedik hala, bugün gittiğim doktorum da bir şey söylemedi, ama benim tahminim idrar yolları enfeksiyonu, bugünkü doktor haftada bir vurulacak progestan iğnesi verdi, 2 hafta kadar kullanalın bakalım dedi, 1 haftada rapor verdi, dinlenicem evde bakalım, allahım önce anneler olarak bizleri sonra da kıymetlilerimiz bebişlerimizi korusun.

canım geçmiş olsun iyicee dinlen de bi an önce geçsin ağrın... idrardan şüpheleniyorsan tahlil yaptırsaydın keşke idrar yolları enfeksiyonu bizler için dikkate alamız gereken bir durum... acil şifalar bebişede kendinede iyi bak...

:1::1: ay evet bu gün gidince yapcam kapıdan girince ohh miss gibi yemek fln koktu yemek mi yaptın diycem :1:

:)))))))) oluşan diyaloğu bizlere aktar hemi :))))))))))))

Merhaba güzel anneler, biz de az önce aylık kontrolümüzden geldik, haftasıyla uyumlu olmakla beraber kilo da almış, çok sağlıklı dedi doktorumuz, biraz iri olacak dedi ilk bebeğime göre daha kilolu olacakmış bu velet:) Çok sevindik tabi sağlıkla gördüğümüze, kalbini yeniden duyduğumuza. Bir de çevremde korkunç bir kız baskısı var, bizde kız pek bulunmaz:) ben de tek kızım, bir de oğlum olduğundan hep kızın olacak diyordu herkes babası dahil:) ama doktorum daha ultrasonu açar açmaz oğlumuz geliyor dedi ben sormadan:) Emin misiniz diye sordu eşim, bidaha bakın isterseniz dedi, şüpheye mahal yok erkek dedi, yüzde vermeden çok net konuştu yani.:) Benim için farketmez ikinci kez oğlan annesi olmak da gaaaayet güzel benim açımdan. Öğrenince gene de bi başka oluyo insan artık adıyla sevebilicem en azından:) Mavi yünleri aldım bile hırkalar örücem ona:)
Çin takvimi, yüzük testi, makas bıçak testi gibi şeylerin hepsi bende yanıldı bu arada:D Tüm bu testlere göre kız çıkıyordu ama daha biz sormadan gösterdi pipisini edepsiz oğlum:D:1::emir_bebek:
Ben de rüyamda erkek bebek görmüştüm gerçi, hep de benim oğlum olucak diyordum:) Bi tek rüyam doğru çıktı.

İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla kucaklarımıza gelir, en önemlisi bu elbette. Bu arada detaylı ultrason denen şey 4 boyutlu ultrasonla aynı şeymi? doktorum gerek yok herşey yolunda ama istersen bidahaki ay detaylı ultrason zamanı yaptırabiliriz dedi. Radyoloji servisinde yapıcaklar onu dedi. Bu 4 boyutlu olan ultrason detaylı ultrasonla aynı şey mi bilemedim. Bilen var mı?

canım çok sevindim mutlu mesut huzurlu dönmene.. benimde ayın 18inde randevum... o zaman bende 16 küsür olucam senin gb... daha 2 haftam var :((( ama bana 2 ayrı doktor oğlan dedi... son gittiğim pipiyide gösterdi :)) ama erken yinede yüzde99 diyelim dedi...

bu arada ayrıntılı dediği 4 boyutlu değil bildiğim kadaruyla.. eline ayağna beynine hep ayrı ayrı ultrasonla yakından bakıp sayıcak eksik varmı herşey tam mı diye bildiğim kadarıyla....

kızlar aranızda leğen kemikleri ağıran varmı? :)
15. haftamdayım felaket kemiklerim ağrıyo, oturdummu kalkamıyom , kalktımmı oturamıyom :)
Dun gece yatakta bıle donerken zorlandım. Acaba normallı , aranızda boyle olan varmı hıc.

ya kızlar ben dıyorumki tabıkı basda ssana soruyorum guiter acaba facebookda bı grupmu kursak sankı takıbı daha kolay olur gıbı gelıyoo şubat annelerı de var orda sankı daha rahat yazıyolar hıc yazılanalr gozden kacmıyor herkes bırbıne cvp verıyo burda daha oncede yazdıklarıma cvp vermeyen arkdslar var demıslerdı tabıkı kasdi bişi olmuyo ama hep gerıye donmek lazım ya bazen kacıyo ıste bugunde bı arkds aynı seyı soylemıs cvp vermıyosunuz dıye cok zor burda takıp ole bısı yapsak mııı acaba nacizane fikrim benim tabikii ıstemessenızde ben burayıda cok sevıyorumm benım kı sadece bı fıkır nedersınız?????

canım çok sevindim mutlu mesut huzurlu dönmene.. benimde ayın 18inde randevum... o zaman bende 16 küsür olucam senin gb... daha 2 haftam var :((( ama bana 2 ayrı doktor oğlan dedi... son gittiğim pipiyide gösterdi :)) ama erken yinede yüzde99 diyelim dedi...

bu arada ayrıntılı dediği 4 boyutlu değil bildiğim kadaruyla.. eline ayağna beynine hep ayrı ayrı ultrasonla yakından bakıp sayıcak eksik varmı herşey tam mı diye bildiğim kadarıyla....

Çok saol canım, evet bebeğimi yeniden görmek bütün olumsuzluklara rağmen yeniden moral oldu bana. İnş. herşey yoluna girecek Allah' a sığındım. inş. sen de iki hafta sonra kesin sonucunu öğrenirsin cinsiyetten emin olunca daha bir gerçek oluyor sanki bebeklerimiz. Ne bileyim güzel bişey yani:) Ama hissettiğin şeye odaklan, ben ısrarla erkek hissettim çünkü ve ben sormadan söyledi doktorum.
Ayrıntılı ultrason konusunda bilgi verdiğin için saol canım. Doktorum çok sağlıklı herşeyi yerinde gerek yok aslında dedi zaten. Ama istersen yaptırırız dedi zaten 3lü ve 4 lü testleri eğer ikili pozitif çıktıysa kesinlikle önermiyoruz daha yeni toplantıda bu kararı aldık çünkü yanılma payları çok yüksek ve boşu boşuna strese giriyor aileler dedi. Ben de zaten yaptırma taraftarı değilim, Allah esirgesin bir eksikliği bile olsa vazgeçebilirmiyiz bir candan.. Bu kadar büyüdükten sonra cinayettir o bi nevi.. Düşüncesi bile korkunç Allah korusun:nazar::nazar::nazar::nazar:

Mrb kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl yine cinsiyet öğrenenler olmuş ne güzel perşembe randevumuz var inş.bizde öğrenirirz ben hasta gibiyim cuma dan beri yatılı misafir geldi gitmiyorlar çok sinirim bozulduu 3 gündür çalışıyorum işten gidince bazen yemek bile yapmıyorum eşim anlayış gösteriyor uzanıyorum ama misafir oluduğu için hep hizmet dün giderler diye düşündüm ama akşam baktım saat 12 oldu tık yok yatakları hazırladım yattılar sabah onlar uyurken çıktım evden ben evde yokken evde misafir olması ne kadar mantıklı ya hiç düşnmüyorlarmı :14::14:

canım senin yine iyi bana haftasonu arkadaşlarımız geldi üstelik köpeğiyle birlikte ve hiç sormadan...

tamam benimde köpeğimde var ama veterinerimin kontrolünde aşıları kist hapı takip ediliyor temizlik derdide yok çünkü eve birşey yapmıyor

ama bu gelen arkadaşımızın köpeği dakika 1 halıya işedi yani neye uğradığımı şaşırdım :47:

halılar gitti yıkanmaya tabi

nasıl ama ???

Merhaba güzel anneler, biz de az önce aylık kontrolümüzden geldik, haftasıyla uyumlu olmakla beraber kilo da almış, çok sağlıklı dedi doktorumuz, biraz iri olacak dedi ilk bebeğime göre daha kilolu olacakmış bu velet:) Çok sevindik tabi sağlıkla gördüğümüze, kalbini yeniden duyduğumuza. Bir de çevremde korkunç bir kız baskısı var, bizde kız pek bulunmaz:) ben de tek kızım, bir de oğlum olduğundan hep kızın olacak diyordu herkes babası dahil:) ama doktorum daha ultrasonu açar açmaz oğlumuz geliyor dedi ben sormadan:) Emin misiniz diye sordu eşim, bidaha bakın isterseniz dedi, şüpheye mahal yok erkek dedi, yüzde vermeden çok net konuştu yani.:) Benim için farketmez ikinci kez oğlan annesi olmak da gaaaayet güzel benim açımdan. Öğrenince gene de bi başka oluyo insan artık adıyla sevebilicem en azından:) Mavi yünleri aldım bile hırkalar örücem ona:)
Çin takvimi, yüzük testi, makas bıçak testi gibi şeylerin hepsi bende yanıldı bu arada:D Tüm bu testlere göre kız çıkıyordu ama daha biz sormadan gösterdi pipisini edepsiz oğlum:D:1::emir_bebek:
Ben de rüyamda erkek bebek görmüştüm gerçi, hep de benim oğlum olucak diyordum:) Bi tek rüyam doğru çıktı.

İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla kucaklarımıza gelir, en önemlisi bu elbette. Bu arada detaylı ultrason denen şey 4 boyutlu ultrasonla aynı şeymi? doktorum gerek yok herşey yolunda ama istersen bidahaki ay detaylı ultrason zamanı yaptırabiliriz dedi. Radyoloji servisinde yapıcaklar onu dedi. Bu 4 boyutlu olan ultrason detaylı ultrasonla aynı şey mi bilemedim. Bilen var mı?

Gözün aydın cnm ya maşallah:nazar::nazar: yüce rabbim korusun bebişlerimizi bide ben öğrensem cinsiyetini burda her cinsiyet öğrenen mesaj okuyunca daha da artıyor merakım birde iş yerimin içinde bebek giyim mağazası var aklım gidiyor her girdiğimde oraya :1:

Son düzenleme:
Gözün aydın cnm ya maşallah:nazar::nazar: yüce rabbim korusun bebişlerimizi bide ben öğrensem cinsiyetini burda her cinsiyet öğrenen mesaj okuyunca daha da artıyor merakım birde iş yerimin içinde bebek giyim mağazası var aklım gidiyor her girdiğimde oraya :1:

Saol canım.:nazar::nazar: Aminn Rabbimize emanet meleklerimiz. inş. saklamaz seninki de öğrenirsin hayırlısıyla. İnsan merak ediyor gerçekten doktordan çıkar çıkmaz yüncüye girip maviş yünler aldım bende :D

canım senin yine iyi bana haftasonu arkadaşlarımız geldi üstelik köpeğiyle birlikte ve hiç sormadan...

tamam benimde köpeğimde var ama veterinerimin kontrolünde aşıları kist hapı takip ediliyor temizlik derdide yok çünkü eve birşey yapmıyor

ama bu gelen arkadaşımızın köpeği dakika 1 halıya işedi yani neye uğradığımı şaşırdım :47:

nasıl ama ???

korkunç canım keşke eve almasaydın sonuçta hamilesin

nasıl ama ???

Ayyy cnmm çok fena yaa gerçekten kimseyi kırmak istemiyorum ama bizi de anlamaya çalışsalar keşkee :14:

korkunç canım keşke eve almasaydın sonuçta hamilesin

tatlım eve almamakta olmazki mecbur aldık ama büyük sorumsuzluk yaptıkları ayrıca benim köpeğimde sevmiyor ötekini bütün gün hırlaşıp havlayıp durdular kafam şişti

azeri dediğin gibi anlayış sıfır maalesef napalım oldu bikere artık .. bundan sonra dışarda görüşürüz o arkadaşlarla artık

baktım da bizim listede şimdilik erkek bereketi var:) quitercim ekleyiver benim oğluşumu da listeye Kayra Doruk olarakdan :):emir_bebek:

arkadaşlar 12. haftamda dr.un biri bebeğime kesin erkek dedi, 15+4 te başka bir dr. büyük ihtimalle kız dedi erkek olsa anlardım dedi. şimdi 17+3 teyim hala cinsiyetinden emin değilim :( var mı benim yaşadığımı yaşayan? ilk dr. mu yanılmıştır? ya da 2. de yanılmış olabilir mi?

hanımlar dun dedıgım konuyu doktorumla danıstım bugun cok az suruyosan onun bı etkısı olmaz sperm bu kadar basıt bıse dııl dedı korkmama gerek yokmus bebeısım olabılırmıs yane

arkadaşlar 12. haftamda dr.un biri bebeğime kesin erkek dedi, 15+4 te başka bir dr. büyük ihtimalle kız dedi erkek olsa anlardım dedi. şimdi 17+3 teyim hala cinsiyetinden emin değilim :( var mı benim yaşadığımı yaşayan? ilk dr. mu yanılmıştır? ya da 2. de yanılmış olabilir mi?

cnm benim kızımda dr 5.5 aya kadar erkek dedi başka dr gittim öylesini kontrol izimndeyken dr kızım olucanı söylemezmi ben maviş maviş kıyafetler bile almıştım yani erkek deyip kız oluyor hayırlısı

ya kızlar ben dıyorumki tabıkı basda ssana soruyorum guiter acaba facebookda bı grupmu kursak sankı takıbı daha kolay olur gıbı gelıyoo şubat annelerı de var orda sankı daha rahat yazıyolar hıc yazılanalr gozden kacmıyor herkes bırbıne cvp verıyo burda daha oncede yazdıklarıma cvp vermeyen arkdslar var demıslerdı tabıkı kasdi bişi olmuyo ama hep gerıye donmek lazım ya bazen kacıyo ıste bugunde bı arkds aynı seyı soylemıs cvp vermıyosunuz dıye cok zor burda takıp ole bısı yapsak mııı acaba nacizane fikrim benim tabikii ıstemessenızde ben burayıda cok sevıyorumm benım kı sadece bı fıkır nedersınız?????

olur canım, eline sağlık...

isteyen ordan takip eder isteyen burdan... bizde çene çoooook :90:

günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben iyiyim ama bel ağrılarım hala geçmedi. zaten sürekli tuvalete gidiyorum ama gece uzun süre kalkmayınca sabah uyandıgımda karnım patlayacakmış gibi oluyor çok sancılar giriyor. yarın misafirlerim gelecek bugünden evimin işini yapayım dedim yarında yiyecekleri yaparım iyi günler size Allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun

üçüde güsel ama anlam bakımından Zehra en güseli. hatta bizimde kızımız olacak inşallah seçeneklerimiz arasında zehrada var.

üçüde çok güzel ama ben seçemiyorum çok kararsızım :)

Back