- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
- 73
bana yardım edın nolur kremle ılıskıye gırebılıom hamıle kalmam ımkansızmı yokmu bu sekılde hamıle kalan
canım krem derken kayganlaştırıcı jelmi jellerin hamileliği kolaylaştıranları var onlardan kullan derim .
yok cnm normal krem kullanıyom ben engellıomu pekı bu
yok cnm normal krem kullanıyom ben engellıomu pekı bu
çok fazla bilgim yok arkadaşım ama nasıl normal krem bildiğimiz el kreminden falan mı bahsediyosun? preseed diye bi kayganlaştırıcı var hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş bi araştır ve bu tarz jeller kullan bence
günaydın anneciklerrrrNasılsınız bakalım.
Hafta sonu bi tanıdğımla muhabbet ettik 8 aylık hamile kendisi ikili üçlü taramalarını sordum ben hiç birini yaptırmadım dedi.doktor ayrıntılı ultrason istedi onun içinde şuan siz görüyormusunuz bebeği demiş doktor evet görüyorum diyor peki varmı bir sorun demiş yok gatey sağlıklı bebeğin demiş doktoru.o zaman ayrıntılıya da gerek yoktur demişler ve onu da yaptırmadım dedi.yani birşey çıksa o bebeğime nasıl kıyardım dedi belki bir yönde haklıydı kıyılmaz ki...bende yaptırdım testlerimi tabi ama yaptırmasan da oluyor çünkü çok yanılma payı var diye söyledi.o yüzden kızlar çok fazla kendimizi sıkmaya bunaltmaya gerek yok diye düşünmeye başladım rabbime dua edip sağlıklı sıhhatli evlatlar isteyelim taktir onundur.herkesin bebeği sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah sevgiler hepinizie iyi haftalar :128:
selam kızlar,kaç zamandır yazamıyordum
Ah bir bilseniz neler oldu,
Önce bebeğin cinsiyetine öğrendik pazartesi günü,erkekmiş ve sağlıklıymış, sevindik tabi,
aradan 3 gün geçti ben perşembe sabah 4.5 sularında kanama ile uyandım,hastaneye gittik ve düşük tehdidi ile 4 gün yattım, bugün çıktım,
nasıl korktum anlatamam,devlet hastanesi olduğu için de birşey söylemeden taburcu ettiler
işin kötü yanı adi doktor rapor bile vermedi ben yarın işe gidecem güya
ama yarın sabah başka doktora gidicem, bakalım ne diyecek ve rapor alabilecem mi, yani çok üzüntülü ve karışık duygular içerisindeyim
Kızlar aklımızda 3 isim var... Ela, Zehra, Naz sizce hangisi güzel :)
kızlar ya bu cuma kontrole gitmek istiyodum çünkü normalde sata göre 14 ama gelişi bi hafta öndeydi yani 15 haftalık oluyo şimdi..acaba beklesem haftayamı gitsem kontrole yoksa gelişimine göre bu cuma ztn 16 haftalık oluyo..hangisini göz önünde bulundurmalıyım cinsiyet için..söyleyin valla ona göre gitcem..off dayanamıom artk mrktan..cinsiyet mrkından diil bebeğimi görmk istiyorm o yzdn..
en son ne zaman gitmiştin ki?? bende senin yerinde olsam dayanamam giderdim bu hafta
serapyavuz kullanıcısından alıntı
Kızlar aklımızda 3 isim var... Ela, Zehra, Naz sizce hangisi güzel :)
bence ela çok güzel bir isim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?