dediğin ağrının aynısı bende de var canım. ptesiden bu yana. eğilirken falan belimden ayağıma kadar sanki çekiliyormus gibi sol taraf sadece. bide ben dün gece eşime krem sürdürdüm zararı faan olmaz dimi evde termoflex vardı onu sürdü ama sanki iyi geldi gibi geldi:)
çok kötü bir ağrı cnm ya bağdaş bile kuramıyorum. adımımı sol ayakla attığım zaman şok gibi gelio donup kalıyorum. doktora sormuştum bunu daha önce gebelik haftası arttıkça bel kasları kısalıyor karın kasları uzuyormuş. buda belde daha önce bir zedelenme varsa onu ortaya çıkarıyormuş. bu kadar keskin ağrı hamilelikten değil dedi beyin cerahına gitmelisin ama onunda yapacağı bişi yok hamilesin film çekilemezsin ilaç alamazsın dedi. yani paşa paşa ağlama otur oturduğun yerde demek istedi...sıcak havlu kompleksi önerdi. e napalım dayanacaz artık .annemde erkek olacak ondan ağrıyor sızlanma yat işte diyor. kociş desen naz yapıyor naz diyor. kaynanayı hiç saymıyorum bizim zamanımızda....diye bi başlıyor......bana kendi acımı kendim yaşamak düşüyor.