Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

dediğin ağrının aynısı bende de var canım. ptesiden bu yana. eğilirken falan belimden ayağıma kadar sanki çekiliyormus gibi sol taraf sadece. bide ben dün gece eşime krem sürdürdüm zararı faan olmaz dimi evde termoflex vardı onu sürdü ama sanki iyi geldi gibi geldi:)

çok kötü bir ağrı cnm ya bağdaş bile kuramıyorum. adımımı sol ayakla attığım zaman şok gibi gelio donup kalıyorum. doktora sormuştum bunu daha önce gebelik haftası arttıkça bel kasları kısalıyor karın kasları uzuyormuş. buda belde daha önce bir zedelenme varsa onu ortaya çıkarıyormuş. bu kadar keskin ağrı hamilelikten değil dedi beyin cerahına gitmelisin ama onunda yapacağı bişi yok hamilesin film çekilemezsin ilaç alamazsın dedi. yani paşa paşa ağlama otur oturduğun yerde demek istedi...sıcak havlu kompleksi önerdi. e napalım dayanacaz artık .annemde erkek olacak ondan ağrıyor sızlanma yat işte diyor. kociş desen naz yapıyor naz diyor. kaynanayı hiç saymıyorum bizim zamanımızda....diye bi başlıyor......bana kendi acımı kendim yaşamak düşüyor.

çok kötü bir ağrı cnm ya bağdaş bile kuramıyorum. adımımı sol ayakla attığım zaman şok gibi gelio donup kalıyorum. doktora sormuştum bunu daha önce gebelik haftası arttıkça bel kasları kısalıyor karın kasları uzuyormuş. buda belde daha önce bir zedelenme varsa onu ortaya çıkarıyormuş. bu kadar keskin ağrı hamilelikten değil dedi beyin cerahına gitmelisin ama onunda yapacağı bişi yok hamilesin film çekilemezsin ilaç alamazsın dedi. yani paşa paşa ağlama otur oturduğun yerde demek istedi...sıcak havlu kompleksi önerdi. e napalım dayanacaz artık .annemde erkek olacak ondan ağrıyor sızlanma yat işte diyor. kociş desen naz yapıyor naz diyor. kaynanayı hiç saymıyorum bizim zamanımızda....diye bi başlıyor......bana kendi acımı kendim yaşamak düşüyor.

canım yaaa sen bizimle paylaş boşver onları :)
şu kaynanaın dediğine güldüm çünkü benimkide bi başlıyo yok kocana hamileyken kazan taşırdım sabah taşıdım akşam doğurdum şimdikiler çok nazlı oh ne rahatsınız ekmek elden su gölden demeye getiriyo ama bir gün dayanamadım anne benim ne suçum var sen erken doğduysan sende bu devirde doğsaydın sende kombili evde rahat olsaydın diyince; doğru sende haklısın erken doğmuşu diyi verdi ( son bir yıldırda hayatı köydekinden farksızdı sayemde demek istemiyorum ama yoğun ısrarlarımla daha büyük ve kombili bir eve taşındılar :):):):)

ay canım güldürdünüz beni. haklısınız en iyisi ağrıyı dinlemek başkalarını dinlemek daha zor:)

canım yaaa sen bizimle paylaş boşver onları :)
şu kaynanaın dediğine güldüm çünkü benimkide bi başlıyo yok kocana hamileyken kazan taşırdım sabah taşıdım akşam doğurdum şimdikiler çok nazlı oh ne rahatsınız ekmek elden su gölden demeye getiriyo ama bir gün dayanamadım anne benim ne suçum var sen erken doğduysan sende bu devirde doğsaydın sende kombili evde rahat olsaydın diyince; doğru sende haklısın erken doğmuşu diyi verdi ( son bir yıldırda hayatı köydekinden farksızdı sayemde demek istemiyorum ama yoğun ısrarlarımla daha büyük ve kombili bir eve taşındılar :):):):)

yok şekerim kaynana kısmına hora geçemezsin...benimki de aynı yok o benim eşimi evde doğurmuşta kayın babam o sıra askermişte...şimdi herkes benim başımdaymışta şanslıymışımda. ona kaynanası hamileyken ne işler yaptırıyormuşta...bide bizim doğum kadar bişi alınmaz hazırlanmaz kavgamız var. ben bebişime iki tane hırka ördüm çorap zıbın falan aldım bi kaçtane. kızdı bana uğursuzluk getirirmiş. benim doğuma gitmeme yakın o alırmışmış. ya allah korusun ama ya ben erken doğum yaparsam bu çocuk çarşıdan alınıp gelinmiş yıkanmamış şeyler mi giyecek.tamam onada hak veriyorum allahım göstermesin bişi olursa alınanları görüpte içim parçalanır diye düşünüyor ama genişte düşünmek lazım. neyse bunların dışında öğlen duş aldım şu badem yağlı bebe yağından sürüyordum ki ne göreyim gündüz gözüyle kabak gibi ortadaydı...75 bedenden 95 e fırladığı için hiç göğsümün altına bakmak aklıma gelmemişti. altlarda koca koca parmak gibi kırmızı kırmızı çatlaklar....ağlayacaktım nerdeyse. kedi tırmalamış gibi duruyor...çok can sıkıcı yaa.kızlar göğüslerinizin altını kontrol edin benim gibi şok olmayın :))))))

ay canım güldürdünüz beni. haklısınız en iyisi ağrıyı dinlemek başkalarını dinlemek daha zor:)

ya bak takıl bize hayatını yaşa güldürdük seni bak oda iyibir ağrı kesicidir.
yazımdanda belli olduğu gibi geveze bi tipim ama daha fazla yazamıycam mağaramı kpayıp aman mağazamı eve gitmem lazım :)))
hepinize kucak dolusu sevgiler yolluyoru rahat bir gece diliyorum..
allaha emalet olun öpüldünüz...

yok şekerim kaynana kısmına hora geçemezsin...benimki de aynı yok o benim eşimi evde doğurmuşta kayın babam o sıra askermişte...şimdi herkes benim başımdaymışta şanslıymışımda. ona kaynanası hamileyken ne işler yaptırıyormuşta...bide bizim doğum kadar bişi alınmaz hazırlanmaz kavgamız var. ben bebişime iki tane hırka ördüm çorap zıbın falan aldım bi kaçtane. kızdı bana uğursuzluk getirirmiş. benim doğuma gitmeme yakın o alırmışmış. ya allah korusun ama ya ben erken doğum yaparsam bu çocuk çarşıdan alınıp gelinmiş yıkanmamış şeyler mi giyecek.tamam onada hak veriyorum allahım göstermesin bişi olursa alınanları görüpte içim parçalanır diye düşünüyor ama genişte düşünmek lazım. neyse bunların dışında öğlen duş aldım şu badem yağlı bebe yağından sürüyordum ki ne göreyim gündüz gözüyle kabak gibi ortadaydı...75 bedenden 95 e fırladığı için hiç göğsümün altına bakmak aklıma gelmemişti. altlarda koca koca parmak gibi kırmızı kırmızı çatlaklar....ağlayacaktım nerdeyse. kedi tırmalamış gibi duruyor...çok can sıkıcı yaa.kızlar göğüslerinizin altını kontrol edin benim gibi şok olmayın :))))))

göğüste hatta kollarda ve bacaklardada çatlak oluyormuş. Bunun için kullandığımız krem, yağ vs her ne ise hergün sabah akşam sürmek gerekliymiş. Ben yağ karışımı kullanıyorum hergün ve şimdilik bir çatlak falan göremedim, umarım sonrasında da olmaz.

kızlar ya bu kilo alımını yavaşlatmak için hiçbi spor neyin yapamazmıyız ya..sakıncalımı yani..?

Doktor fazla kilo alımını takip ediyor aslında. Benim dr um eğerki kilo artışı çok olursa vitamini keseriz demişti çünkü kullandığımız vitaminler iştah açıyormuş kızlar :19: fakat hiç dert etmiyorum, sizde sıkıntı yapmayın kiloları kendinize, önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması, nasılsa kilolar bir şekilde verilir.

canım dualarım seninle.. inşallah iyi haberlerle dönüceksin... iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun..

ayrıca kilo alabilirsin gönül rahatlıyla... baya zayıfmışsın :))

moralini yüksek tutmaya çalış.. iyi haberlerini bekliyorum canım

Allah'ın izniyle bişey olmaz inş. kuzum dualarımız seninle :34:

zehracım iyi haberlerini bekliyoruz.Allah yardımcın olsun.İnşallah sonuçların tertemiz çıkar:71::71:

hepinize çok çok teşekkür ederim..herşey çok iyi,serklaja gerek yokmuş rahim ağzı uzunluğum 4 cm çıktı çok şükür.bu 1.bebiş gayet sağlıklı hatta 10 gün kadar önde gidiyor dedi doktor gelişimi için.15+1 çıktı ultrason ölçümüm bebiş 90 grolmuş:)bu 2. ayrıca kız dedi,sende bak dedi ,baktım anlamadım gerçi:))ama yinede 13ünde gel söyliycem net olsun dedi.buda 3.ayrıca 13 ünde amniosentez olucam ama hiç korkmuyorum sayenizde.bu günkü haberlerde iyi moral oldu bana açıkçası.iyiki varsınız:))

hepinize çok çok teşekkür ederim..herşey çok iyi,serklaja gerek yokmuş rahim ağzı uzunluğum 4 cm çıktı çok şükür.bu 1.bebiş gayet sağlıklı hatta 10 gün kadar önde gidiyor dedi doktor gelişimi için.15+1 çıktı ultrason ölçümüm bebiş 90 grolmuş:)bu 2. ayrıca kız dedi,sende bak dedi ,baktım anlamadım gerçi:))ama yinede 13ünde gel söyliycem net olsun dedi.buda 3.ayrıca 13 ünde amniosentez olucam ama hiç korkmuyorum sayenizde.bu günkü haberlerde iyi moral oldu bana açıkçası.iyiki varsınız:))

cnmmm çok sevindim yaaa..bak gördünmü canını sıkmana hiç grk yok Allahın dediği olur..drlar adamın moralini iyi bozuyo bazen..bebeğin zehir gibi akıllı olcak inşallah..Allaha emanet ol..

nasılsınız bugün... inşallah bulantıları devam eden arkadaşlarda kendilerini iyi hissetmeye başlar tez zamanda... hamişliğimin keyfini anca anca çıkarabiliyorum ve hatta........ dün gece rüyamda bebişimi gördüm :)))))))))))))) çok güzeldi.... uyandığımda allaha teşekkür ederlen buldum kendimi :)))))) darısı başınıza :)))

canımmm gelinimin iyi olmasına çok sevindim :)))))))))))))) hadi gözün aydın... soru işaretlerin geçtiğine göre daha kendini üzmek yok... artık hamişliğinin tadını çıkar :)))))))))) öpüyorum seni :)))

canım cım senin kiler baya büyümüş maşallah inşallah çok sütün olurda bebişin ton ton olur. ben 75 ten 80 ne anca çıkabildim ama çatlak yok şuan için bu birazda genetik bir durummuş benim teyzoşlarda halal larda ve annem de de çatlak yok denecek kadar az ama tedbiti elden bırakmıyorum ginede her akşam sabah olmasada nemlendirici klerm kullanıyorum bu birazda nasip işi gibi geliyor çatlarsamda çok üzülmem hatta hiç üzüliycem anne olmanın bana verdiği bi miras gibi düşünüyoru zati kapalıyı eşimden başka kim görecek oda beni içinde hiç sorun değil diyo çok çok kötü olursada sonrasında toparlayıcılar var sürerim toparladığı kadarıyla yetinirim hadlsun derim yani..
kız senin kaynana da benimkinin aynısı oda evde doğurmuş anlata anlata bitiremiyo :))) bizdede derler erkendenden bişi almak iyi değil dir ama annem al nasibinde varsa doğar giyer dedi diye bende çok abartmamak kaidesiyle aldım bi kaç bişi bide biz 4 bacıyız teyzesi çok yani bebişimin her biri bişi alsa koyacak yer bulamıycam sonra o nedenle ilk lazım olanları alıyorum hastane çıkışı alacağım ilk fırsatta.. rabim meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin öncelikle inşallah gerisi olur bi şekilde allahın izniyle.. :13:

bende hamileyim haziran 2 adet tarıhım mart 10 dogum tarihim nasipse buyuk bı heyecanla ve sabırla beklıyorum bebisimi ..... allah isteyen herkeze ama herkeze nasip etsin inş. :)

bende hamileyim haziran 2 adet tarıhım mart 10 dogum tarihim nasipse buyuk bı heyecanla ve sabırla beklıyorum bebisimi ..... allah isteyen herkeze ama herkeze nasip etsin inş. :)

hayırlı olsun canım bebişin benimde sat8 haziran doğumda nasipse 15 mart inşallah sağlıklı hayırlıevlatlar eyler rabbim yavrularımızı:119:

hayırlı olsun canım bebişin benimde sat8 haziran doğumda nasipse 15 mart inşallah sağlıklı hayırlıevlatlar eyler rabbim yavrularımızı:119:

amin inş. hayırlısı ile alırız bebişleri kucağımıza. cinsiyeti belli mi

benim bebiş bize küsmüş arkasını dönmüş öylece uyuyordu :9:bir türlü dönmedi önünü tabi bizde öğrenemedik birdahaki konturolde belki öğreniriz:31:

kızlar bikaç gündür benim karnım biraz daha belirginn çıktığı için kasıklarımda otururken basınç baskı hissediyorum anneme sordum bbeeğimizin büyümesindenmiş ben bide küçücük şeye pipirikleniyorum o yüzden mi acaba yoksa sadece bende mi var bu durum yazarmısınız lütfen :26:

kızlar bikaç gündür benim karnım biraz daha belirginn çıktığı için kasıklarımda otururken basınç baskı hissediyorum anneme sordum bbeeğimizin büyümesindenmiş ben bide küçücük şeye pipirikleniyorum o yüzden mi acaba yoksa sadece bende mi var bu durum yazarmısınız lütfen :26:

evet canım büyüdükçe kasıklarda baskılar olacak bende otururken yatarken eğilirken falan hissediyrum . Ee bi de anneler herzaman iyisini bilir:)

evet canım büyüdükçe kasıklarda baskılar olacak bende otururken yatarken eğilirken falan hissediyrum . Ee bi de anneler herzaman iyisini bilir:)

bende şimdi okudum dediğin gibi 2. üçaylık dönemde oluormuş bu durum zaten benimde 15 haftalık yarın tam olarak büyüdü çıktı karnım ondanmış gerçektende bi de büyümnin iç alt organları yerlerinden ittirmesi yüzünden oluyormuş yatınca yada oturunca geçiyor :49:allah onları korusun ve bize bağışlasın inş. sağlıklı bir şekilde :nazar:

Kızlar 16 haftalık oldum bugün karnımda çok fazla ağrı oldu.Açıkcası korktum sizlerde karın ağrısı olan varmı.

slmmm arkadaşlarrr çooook mutluyum Allaha şükür binbir tereddütle gittiğim doktordan yüzümde güller açmış olarak çıktım.İlk sabah gittiğimde sağlık durumunu öğrendim iimiş,ama şeyini göstermedi bi türlü:>:17: >Sonra öğle arasından sonra gittik tekrar doktorumuza veeeeeeeeeee ERKEKmiş.ne zamandır çatlamıştım meraktan cinsiyetini öğrenemedim diye sonunda erkekmiş öğrendim ve çoook mutlu oldum inanın kız olsaydı da bu kadar sevinecektimtabi ama ne yalan söyleyeyim ben hep erkek bebek istemişimdir evlenmeden önce hatta liseden beri desem yeridir:>Valla Allah gönlüme gördü,hepiniz için de hayırlısını versin.Yaşadığım mutluluğu hepiniz tadarsınız inş ve Allah herkese taddırsın.Dileyebilecek daha ne kadar güzel dua varsa hepsi bizimle olsun:>

:nazar:selam arkadaşlar ben 2011 mart annesiyim,, sizin topiğinizi görünce hemen okumak istedim.. zaman çooook çabuk geçti bizimkiler nerdeyse 7 aylık olmak üzere darısı sağlıkla sizlere.. bu zamanlarınızın keyfini çıkarın bol bol gezin:)) hepinize bol şanslar :nazar:

Back