Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar başı ağrıyan, burnu tıkanan (özellikle gece yatarken) var m?benim ara ara oluyor...burun tıkanıklığı ise sürekli oluyor...doktora söylemeyide unuttum geçen sefer bebişi görünce insan kendini unutuyor!! başımmmm ağrıyorrrrrr yaaaaaaaa...........................keyfim yok bugünnnn
kızlar doktora gittim ikili testim yapılfı çok şükür ense kalınlığı falan normal çıktışimcik sadece kan tahlilini bekliyoruz inşallah oda güzel çıkar doktorun yanına girmeden önce koca bi paket çikolata yedim bebeğim kıpır kıpırdı doktor sinir oldu
yalnız doktor yanındaki hemşireye iki kez fk var dedi ne anlama geliyo bilen duyan varmı
Sevgili hamişler öncelikle rabbimden hepinize sağlık diliyorum, meleklerinizi sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah.
Benim bi sorum var size, adet beklerken akintisi olmayip da hamile oldugunu ogrenen var mi? Gebelik baslamissa adet tarihi yaklastikca illa akinti mi olmasi lazim? Kuru hamis olmaz mi?
![]()
ben bugun bebegimi gorecektim ama okulum var..persembe saniyodum randevuyu cumaymis ve gitmem sart okula, ikili testim vardi birde saliya erteledik artik bakalim... kiz anneleri icin cok guzel bir yazi gordum sizinle paylasmak istiyorum umarim begenirsiniz...
Bir Kızım olsunnn ♥
Bi kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığındakülotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? .
Allah arzu eden herkeze hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. (Amin)
nasılsınız kızlar.. pardon çıtır anneler :))) ben şimdilik iyi sayılmakla birlikte sadece öksürüp hapşırırken kasıklarım çok acıyo.. öyleki artık her hapşıracam zaman elimle göbüşümün altından bastırma tutma ihtiyacı duyuyorum... normal mikine acep???
bndede özellikle geceleri öksürük oluyo..bide ilginç bi şekilde grip gibi de olmama rağmen çok hapşırmaya başladım..heralde öksürürken rahim kasılıyodur o yüzden acıyodur cnm.. belgeselde izlemiştim anne 8 aylık fln üşütmüş öksürdükce bebekde içerde aşağı yukarı gidiyo..sonra o kasılmalar nedeniyle erken doğum tehlikesi fln yaşadı hastanede hiç hareket olmadan 1 ay yatmıştı.. ama bzm için şuan öyle bi tehlike söz konusu değil heraldebnde çok öksürürsem yada hapşırırsam göbeğimi tutuyorum sanki bebiş ordan düşmesin elimle destekliyim gibi bi psikolojiyle...
valla marttan beri evdeyim.. gerçekten çok zordu.. ilk zamanlar hoşuma gitti.. 2 3 hafta geçince sıkılmaya başladım.. ama bebek için çalışmaya ara verme kararı aldım.. ozamandan bu zamana sıkıldım tabi.. ama şimdi allaha şükür iyiki çalışmıyorum dedim.. valla kızlar allah hepinize kolaylık versin gerçekten çalışan hamişlerin işi kat kat zor...
canım akıntı şart değil tabiki de, ama aynı adet geliyomuş gibi ağrılar, göğüslerde her zamankinden daha bi farklı acıma barizdi bende.. sen de hamiş misin yoksa :44:Cevabi olan yok mu herkes dizilere mi daldi![]()
canım hadi gözün aydın ense kalınlığı iyiyse kan değerlerin de düzgün çıkar endişe etme..fk var ne demek acaba, pipi var mı demek istedi ki?? :90: cinsiyetini söylemedi mi_?kızlar doktora gittim ikili testim yapılfı çok şükür ense kalınlığı falan normal çıktışimcik sadece kan tahlilini bekliyoruz inşallah oda güzel çıkar doktorun yanına girmeden önce koca bi paket çikolata yedim bebeğim kıpır kıpırdı doktor sinir oldu
yalnız doktor yanındaki hemşireye iki kez fk var dedi ne anlama geliyo bilen duyan varmı
kızlarrr hepınıze günaydın nasılsınız bakalım bugun
bız bugun itibarıyle 13 hafta 6 günlüğüz ve Allaha şükür bulantılarımız bayadır yok
size sormam gereken bır sey var kızlar eşinizle ilişkiye gırıyo musunuz doktor yasak falan koydumu
bana yasak koymustu ve bızde ıkı aydır bır sey yapmıyoduk yarın doktora gıdıcem ve sorucam bakalım ne dıycek
canım bana doktorum hiç öle bişi demedi düşük riskimde yoktu çok şükür.bizde hiiiiç sormadık doktora işimize gelmedi![]()
benım bır ara bıraz kanamam oldu ondan yasak demıstı doktor kanama gecınceeye kadar kanama gectı ama daha sormadım offff
:97:
Sen mutlaka sor canım kanaman olmuş çünkü...riske girme inşallah geçmiştir artık![]()
canım bana doktorum hiç öle bişi demedi düşük riskimde yoktu çok şükür.bizde hiiiiç sormadık doktora işimize gelmedi![]()
inşalllah canım yaaaa çok zormuş bu durum eşim az daha durursa düz duvara tırmancak
neyse kızlar ben 3 kılo aldım 13+6 da cok mu sızce 66 ydım 69 oldum
nasılsınız kızlar.. pardon çıtır anneler :))) ben şimdilik iyi sayılmakla birlikte sadece öksürüp hapşırırken kasıklarım çok acıyo.. öyleki artık her hapşıracam zaman elimle göbüşümün altından bastırma tutma ihtiyacı duyuyorum... normal mikine acep???
bende hapşırınca hep öle yapıyom psikolojik sanırım:))
korkma fk iyi bişeymiş sanırım.. şimdi google amcama sordum.. orda biri yazmış bir önceki gebeliğim fk olmadığından sonlandırıldı.. şimdide gözükmüyo diye doktora sormuş doktordas o zaman büyük ihtimal kürtaj demiş.. yani normal bişeymiş.. bence hemşire doktora yalaklık olsun diye var ben de gördüm diye boş konuşmuş olabilir :)) ayrıca gözün aydın test iyi geçmiş.. darıs ben ve benim gb test yapılacakların başına.. ayrıca ne güzel doktoru sinir etmişsin... daha iyi kesin bu seferki uzun sürmüştürç doktor pozisyonu bulmaya uğraşmıştır sende doya doya bebişe baktın işte :)))![]()
:))))) senin neden kilo almadığın belli oldu..
canım ben de ilk 3 ay almadım ama 4. ayda 2 kilo aldım..
haftada 400 gr almak normalmiş
ben bugun bebegimi gorecektim ama okulum var..persembe saniyodum randevuyu cumaymis ve gitmem sart okula, ikili testim vardi birde saliya erteledik artik bakalim... kiz anneleri icin cok guzel bir yazi gordum sizinle paylasmak istiyorum umarim begenirsiniz...
Bir Kızım olsunnn ♥
Bi kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığındakülotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? .
Allah arzu eden herkeze hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. (Amin)
bndede özellikle geceleri öksürük oluyo..bide ilginç bi şekilde grip gibi de olmama rağmen çok hapşırmaya başladım..heralde öksürürken rahim kasılıyodur o yüzden acıyodur cnm.. belgeselde izlemiştim anne 8 aylık fln üşütmüş öksürdükce bebekde içerde aşağı yukarı gidiyo..sonra o kasılmalar nedeniyle erken doğum tehlikesi fln yaşadı hastanede hiç hareket olmadan 1 ay yatmıştı.. ama bzm için şuan öyle bi tehlike söz konusu değil heraldebnde çok öksürürsem yada hapşırırsam göbeğimi tutuyorum sanki bebiş ordan düşmesin elimle destekliyim gibi bi psikolojiyle...
AYNEN :) SANKİ BEBİŞ FIRLİCAKMIŞ GB ONU KORUYORUM
kızlarrr hepınıze günaydın nasılsınız bakalım bugun
bız bugun itibarıyle 13 hafta 6 günlüğüz ve Allaha şükür bulantılarımız bayadır yok
size sormam gereken bır sey var kızlar eşinizle ilişkiye gırıyo musunuz doktor yasak falan koydumu
bana yasak koymustu ve bızde ıkı aydır bır sey yapmıyoduk yarın doktora gıdıcem ve sorucam bakalım ne dıycek
DOKTOR BİZE DE Bİ ARA 10 GÜN ara verin demişti... ama biz 8 gün dayandık... sonra bir kıvılcım oldu :)derken doktor sonra daha bişi demedi.. bende sormadım.. anlican bebekten önce ne kadarsa şimdide öle :)) sadece daha temkinli ve dikkatli :)
tam gaz yani
tşk ederim canım ya rahatladım şimdi... bebişimi çikolata sayesinde bol bol izledim hiç durmadı yerinde çok güzel bi duygu bu yaa ...
sen yinede sor doktoruna.. ben netten okudum ama tabi internet bu ne kadar güven olur... ama her zaman dediğim gb doktorlar risk almaz.. olumsuz bişeyi dan diye söylerler.. söylerken de yok hamileymiş yok üzülürmüş yumuşatarak söylimde demezler.. mühim değildir mutlaka..