• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ya arkadaşlar bn hayatım boyunca mide bulantısı yada istifra yaşamadım çok ilginç biliyorum ama şuan cidden mrk ediyorum sizin yaşadığınız mide bulantıları nasıl oluyo..bn böyle bisürü şeyden özellikle sevdiğim kırmızı etten fln tiksindim.. sulu ev yemekleri yiyemiyorum..yani midemde tuhaf his var ama bni çok rahatsız etmiyo ne bilim sadece tiksindiğim şeylerin yanına yaklaşmak istemiyorum..

valla bende inanılmaz bir kusma fobisi var.. yani ben kusarsam 3 gün kendime gelelmem .. midem çok bulanıyor ama her seferinde psikolojik telkin yöntemi kullanıyorum :))) işe yarıyo.. bu kadar bulantıya 1 kes kustum.. onuda hatırlamak dahi istemiyorum peşinden 3 gün ağladım :(((

tiksinme bendede var aynı senin gb kırmızı et ve suklu yemek.. ağzıma sürmüyorum.. içim dışım simit puaça patates... bugün haftalar sonra ilk kes yemek pişirdim ...

şanslısın sadece tiksiniyosun.. ben hem bulantı hem tiksinme.. ama bende bazı arkadaşlara göre şanslıyım.. kimileri safra kusacak duruma geliyo... herkes farklı yaşıyo hamileliği..

ara ara değil malesef.. zaten hep yatıp dinleniyorum :)) şehir değişikliği nedeniyle işten ayrıldım.. burdada bakmadım bebek düşündüğüm için... 2 3 yaşına gelene kadar diplomalı ev hanımı :)) modundayım dolayısıyla hep yatıyorum :)))

bence artık seninki kesin belli olur :)) hadi bakalım bekliyoruz haberlerini..

Ev de olmak kesinlikle çok önemli bu dönemde, belki öncesinde çalışanlar için biraz zor olabilir ama şu kadarını söyleyeyim işe giderken bile yoruluyorum şahsen :76:
Bakalım inşallah öğreniriz cumartesiye.. Forumda gördüğüm kadarıyla hep erkek bebişcikler :52:

yakınlarda dr.a gitceklere çok özeniyrm..ne gzl bebişlerinizi görceksinz..bna daha 1 ay var çok zor geçiyo yaa..sorada gidiosn 5 dk sürüyo..haksızlık :(((

magnezyum eksikliğinden oluyomuş kramplar :(
karın, bacak, ayak hatta bazen parmak :44:

Benim sadece karnımda ve özelliklede süt içtikten sonra oldu, bir iki kere. Şükür ki bacak krampları daha başlamadı ama her an başlayabilir çünkü sütü fazla içmiyorum ve içmemiz lazımmmmmm :(

Ev de olmak kesinlikle çok önemli bu dönemde, belki öncesinde çalışanlar için biraz zor olabilir ama şu kadarını söyleyeyim işe giderken bile yoruluyorum şahsen :76:
Bakalım inşallah öğreniriz cumartesiye.. Forumda gördüğüm kadarıyla hep erkek bebişcikler :52:

valla marttan beri evdeyim.. gerçekten çok zordu.. ilk zamanlar hoşuma gitti.. 2 3 hafta geçince sıkılmaya başladım.. ama bebek için çalışmaya ara verme kararı aldım.. ozamandan bu zamana sıkıldım tabi.. ama şimdi allaha şükür iyiki çalışmıyorum dedim.. valla kızlar allah hepinize kolaylık versin gerçekten çalışan hamişlerin işi kat kat zor...

sana ne ilacı verdi?? bana dramamin verdi sabah akşam iç dedi ama ben sadece midem bulanınca içiyorum ki.. herkes gider mersine ben giderim ters,ne hesabı akşam üzere 4 5 ten sonra bulaantım başlıyo gece yatana kadar devam :((

önce metpamid verdi sonra ben geçmiyo mahvoldum diye isyan edince pulcet diye bişey verdi tabii onunda faydası yok aslında benim doktorum bana faydası yok kendime yeni doktor arayışına girdim

ara ara değil malesef.. zaten hep yatıp dinleniyorum :)) şehir değişikliği nedeniyle işten ayrıldım.. burdada bakmadım bebek düşündüğüm için... 2 3 yaşına gelene kadar diplomalı ev hanımı :)) modundayım dolayısıyla hep yatıyorum :)))

bence artık seninki kesin belli olur :)) hadi bakalım bekliyoruz haberlerini..

ayy ne güzel evde olacaksın yaaa..bende çok isterdim bunu ama ne yazık ki maddi koşullar pekte izin vermio hele öğretmenlik inan bana hamilelikte hiç çekilmior..ıyyy yanee...banada doktorum yarın heyet raporu verecek herhalde ocak ayına kadar böyle devam edicem..yoksa bir çocuk başımdayken işim gerçekten de zor olur..bol bol dinlen ve bu dönemim keyfini çıkar,bende sayısal vururum inşallah diye dualara devam edeyim:)

ya arkadaşlar bn hayatım boyunca mide bulantısı yada istifra yaşamadım çok ilginç biliyorum ama şuan cidden mrk ediyorum sizin yaşadığınız mide bulantıları nasıl oluyo..bn böyle bisürü şeyden özellikle sevdiğim kırmızı etten fln tiksindim.. sulu ev yemekleri yiyemiyorum..yani midemde tuhaf his var ama bni çok rahatsız etmiyo ne bilim sadece tiksindiğim şeylerin yanına yaklaşmak istemiyorum..

canım dilerim hiiiç öğrenme, bulantı öyle kötü bişey ki yaşamadan bilinmezmiş.midende sürekli bi rahtasızlık var ve başka hiçbişey düşündürmüyor sana, daha da fenası tüm enerjini de alıp götürüyor sürekli uzanmak zorundasın:43: eşime midemi aldırcam ben diyorum artık o kadar uzun ve yorucu geldi ki günler, üç ayda geçecek dediler üç ay bitti dört ayda geçer diyorlar şimdi de onu sayıyorum:26:

ayy ne güzel evde olacaksın yaaa..bende çok isterdim bunu ama ne yazık ki maddi koşullar pekte izin vermio hele öğretmenlik inan bana hamilelikte hiç çekilmior..ıyyy yanee...banada doktorum yarın heyet raporu verecek herhalde ocak ayına kadar böyle devam edicem..yoksa bir çocuk başımdayken işim gerçekten de zor olur..bol bol dinlen ve bu dönemim keyfini çıkar,bende sayısal vururum inşallah diye dualara devam edeyim:)

:)) doğru söylüyorsun.. bende öğretmenim.. ve de özel okulda çalışıyordum... inan haşatım çıkıyordu.. en son bıraktığımda haftada 34 saat dersim vardı.. ve özel okulun gecesi töreni yemeği bitmez.. bir sürü angarya.. allaha şükür maddi anlamda sıkıntı yok ama bende devlette olsaydım bırakmazdım ... o yüzden senin yerinde olsaydım bende çalışmaya devam ederdim.. ama evet şanslıyım bu dönemi evde geçiriyorum ve sen ve senin gb çalışan hamişler allah sizlere çok çok kolaylıklar versin gerçekten işiniz zor..

canım dilerim hiiiç öğrenme, bulantı öyle kötü bişey ki yaşamadan bilinmezmiş.midende sürekli bi rahtasızlık var ve başka hiçbişey düşündürmüyor sana, daha da fenası tüm enerjini de alıp götürüyor sürekli uzanmak zorundasın:43: eşime midemi aldırcam ben diyorum artık o kadar uzun ve yorucu geldi ki günler, üç ayda geçecek dediler üç ay bitti dört ayda geçer diyorlar şimdi de onu sayıyorum:26:

ayy geçmiş olsn cnm valla üzüldüm öyle diince..neyse o ufaklık için çekmeye değer..ilerde başına kakarsın :66:

önce metpamid verdi sonra ben geçmiyo mahvoldum diye isyan edince pulcet diye bişey verdi tabii onunda faydası yok aslında benim doktorum bana faydası yok kendime yeni doktor arayışına girdim

ben de metpamit içiyorum ama içim hiç rahat değil ne bileyim ilaç sonuçta inş. zararı yoktur. bi de ben de faydası yok diye düşünüyordum ama bulantımı geçirmese de kusmamı azaltıyormuş, bittiğinde nasıl olsa işe yaramıyor deyip yeni kutu aldırmamıştım eşime, ogün kabus gibiydi su içsem bile çıkardım günlerdende pazardı nöbetçi eczane aradık, yani bulantını geçirmese de kusmaya faydası olabiliyor.

evet doktora sordugumda o da kusmanı önler bulantıyı değil dedi bende bulantıyı da önleyebilen bişey istiyorum deyince bana pulcet verdi bununda faydası yok ama

heeeeytt bugün geç kalmışım yahu.. sayfalarca kaynatmışız :))) görüyorum ki güzel haberler gelmiş.. bir kızımız olmuş.... :)) tebrik ederim arkadaşımı..

darısı benim gb cinsiyetini bir an önce öğrenmek için çatlayanların başına :)))

bende sabah kalktım.. baktım bugün iyim.. hadi kocişi şaşırtim dedim... girdim mutfağa.. bi güzel yemek yaptım.. adam 2 3 haftadır ev yemeğine hasret :)) gerçe öğlenleri işte yiyor ama.. benimkinin yerini, tutmaz herhalde :52::52: az sonra gelir şok şok şok olur :))

sonra baktım iyim.. arkadaşa gittim.. sohbet muhabet çay filan derken bi güzel karnımıda doyurdum.. derken yaklaşık 1 saattir deli bir mide bulantım var. ilaç içtim ama henüz fayda etmedi :(((

ben ne zaman kurtulcam bulantıdan yaaaaaaaaa :((((((((((((

bu arada haftaya ikili testim var.. cinsiyet için çok mu erken olur?? gözükme ihtimali olurmu dersiniz??? 12+4 olucam gittiğimde

ikili testte bana drum belkiiiiii kız dedi ama ben çok ısrar ettim cinsiyet diye sanırım salladı :>Hayırlısı ama çoook merak ediyorum çatlıcam valla 9 ay dolmadan:1:

Sevgili hamişler öncelikle rabbimden hepinize sağlık diliyorum:nazar::nazar::nazar: , meleklerinizi sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah.:emir_bebek: Benim bi sorum var size, adet beklerken akintisi olmayip da hamile oldugunu ogrenen var mi? Gebelik baslamissa adet tarihi yaklastikca illa akinti mi olmasi lazim? Kuru hamis olmaz mi? :59:

ikili testte bana drum belkiiiiii kız dedi ama ben çok ısrar ettim cinsiyet diye sanırım salladı :>Hayırlısı ama çoook merak ediyorum çatlıcam valla 9 ay dolmadan:1:

:)) olsun en azından elinde ipucu var.. her gittiğindede tazelersin sorunu :))) inşallah bende öğrenirim

Sevgili hamişler öncelikle rabbimden hepinize sağlık diliyorum:nazar::nazar::nazar: , meleklerinizi sağlıkla kucaginiza alirsiniz insallah.:emir_bebek: Benim bi sorum var size, adet beklerken akintisi olmayip da hamile oldugunu ogrenen var mi? Gebelik baslamissa adet tarihi yaklastikca illa akinti mi olmasi lazim? Kuru hamis olmaz mi? :59:

Cevabi olan yok mu herkes dizilere mi daldi:50:

kızlar doktora gittim ikili testim yapılfı çok şükür ense kalınlığı falan normal çıktı:nazar::nazar: şimcik sadece kan tahlilini bekliyoruz inşallah oda güzel çıkar doktorun yanına girmeden önce koca bi paket çikolata yedim bebeğim kıpır kıpırdı doktor sinir oldu:1: yalnız doktor yanındaki hemşireye iki kez fk var dedi ne anlama geliyo bilen duyan varmı

merhabalar; bugün 16+6 oldu bebeğim 3 lü testi de yaptık haftaya sonuçlar çıkacakmış oğlum olacakmış allahın izniyle bugün gördük bacak bacak üstüne atmış oğlum doktorum rahatına çok düşkün olacak bu dedi öyle tatlı ki anlatamam çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese yaşatsın sağlıkla bebeşlerimizi kucaklamayı nasip etsin

Back