• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

sen yinede sor doktoruna.. ben netten okudum ama tabi internet bu ne kadar güven olur... ama her zaman dediğim gb doktorlar risk almaz.. olumsuz bişeyi dan diye söylerler.. söylerken de yok hamileymiş yok üzülürmüş yumuşatarak söylimde demezler.. mühim değildir mutlaka..[/QUOTE]

evet bende sordum olumsuz bişey varmı diye yok herşey normal dedi:nazar::nazar:

Merhaba kızlar, dün yoktum buralarda nasılsınız görmeyeli. Bulantı kusma sorunum akşamlara taşıdı kendini akşam bambaşka bi insana dönüşüyorum. Bigün önce sabaha kadar kusunca dün hastanelik oldum serum verdiler.. Ne zor bir dönem hala bitememiş olması da bi enteresan her gün bugün biticek diye uyanıyorum, bitkinlik yorgunluk bi yandan kusmaktan harap oluyorum bütün gün ofiste canlı cenaze gibiyim.. Lütfen geçsin artık bu kusmalar ya:14:

DOKTOR BİZE DE Bİ ARA 10 GÜN ara verin demişti... ama biz 8 gün dayandık... sonra bir kıvılcım oldu :) :1: derken doktor sonra daha bişi demedi.. bende sormadım.. anlican bebekten önce ne kadarsa şimdide öle :)) sadece daha temkinli ve dikkatli :) :52: tam gaz yani :17:

kanaman olmusmuydu canım senınde doktor o yuzden mı ara verın dedı

canım hadi gözün aydın ense kalınlığı iyiyse kan değerlerin de düzgün çıkar endişe etme..fk var ne demek acaba, pipi var mı demek istedi ki?? :90: cinsiyetini söylemedi mi_?

fk iyi bişeymiş öle diyolar arkadaşlar sağolsun bakmışlar cinsiyetini göstermedi yaramaz bacaklarınnı açtıramadık:1:[/QUOTE]

Arkadaşlar içiniz rahat olsun o fk dediğiniz doğrusu FKA dır kalp atışı demektir. FKA var demek kalp atışı var demektir.
Siz yok derse korkun, rutin muayenelerde bilgisayara onu yazdırırlar. Dikkat ettiyseniz ilk haftalarda kalp sesini duyamadıkları için FKA izlenmedi filan derlerdi tabi şimdi kim hatırlayacaaaaaak o ayrı :)
Bebiş meraklıları :19:
Benim ilk muayenem ne zamandı yaff kaç günüm kaldııı toplamda 5 abovv yaklaştımm goleyyyy:32:

DOKTOR BİZE DE Bİ ARA 10 GÜN ara verin demişti... ama biz 8 gün dayandık... sonra bir kıvılcım oldu :) :1: derken doktor sonra daha bişi demedi.. bende sormadım.. anlican bebekten önce ne kadarsa şimdide öle :)) sadece daha temkinli ve dikkatli :) :52: tam gaz yani :17:

kanaman olmusmuydu canım senınde doktor o yuzden mı ara verın dedı

kanama değil tam olarakda akıntımda böle pembe damar gb vardı.. doktora söylemiştim .. o zamanda kalp atışını görmeye gitmiştik.. yolada çıkıcaktım doktor alttan bakalım garanti olsun demişti.. kesenin etrafında çok azıcık kanama var ama öle tehlikeli bişey değil.. siz genede bi 10 gün ilişkiye ara verin demişti

fk iyi bişeymiş öle diyolar arkadaşlar sağolsun bakmışlar cinsiyetini göstermedi yaramaz bacaklarınnı açtıramadık:1:

Arkadaşlar içiniz rahat olsun o fk dediğiniz doğrusu FKA dır kalp atışı demektir. FKA var demek kalp atışı var demektir.
Siz yok derse korkun, rutin muayenelerde bilgisayara onu yazdırırlar. Dikkat ettiyseniz ilk haftalarda kalp sesini duyamadıkları için FKA izlenmedi filan derlerdi tabi şimdi kim hatırlayacaaaaaak o ayrı :)
Benim ilk muayenem ne zamandı yaff kaç günüm kaldııı toplamda 5 abovv yaklaştımm goleyyyy:32:[/QUOTE]

sağolun ya içim çok rahatladı bende araştırıp duruyom fk ne demek diye çok çok sağolun:46::46::46::46:

slm kızlar işten çıktığımdan beri girmiyordum.özledim buraya yazmayı. kayınvalidem sağolsun bizde de bir nefes alamadığım için oturamadım pc başına. dün gece acildeydim nasıl korktum anlatamam . allahtan özel hastene doktorum gecede orda oluyor neyse. bir iki haftadır sağ kasığıma geceleri kramp giriyordu. karnım büyüyordur diye umursamamıştım ama iki gündür dalak şişmesi gibi bıcak gibi saplandı akşam dayanamadım dr a gittim. bebek çok iyi allaha şükür ama idrar yollarım çok iltihaplanmış 3 tane serum taktılar damardan antibiyotik verdiler.iki tane ağrı kesici vurduşlar ve bir torba ilaç verdler. nasıl korktum bebeğime bişi olcak die. doktor sen neden bu kadar gerildin dedi sorunun kayınvaliden olduğunu anladı tabi bakışlarımdan stres kesinlikle yok dedi. temizlikte yasak. sadece toz al sil yat dedi.kızdı anlayacağınız.. ama bu durumda beni mutlu eden tek şey oğlumu gördüm. hatta bamya gibi pipisinide gördüm sereserpe yatmış kuzucum. birde parmağını emiyordu... artık kocaman olmuş eskiden doktor bütün şekilde resmini alabiliyordu. şimdi kısım kısım baktı. kafası göbüşü ayrı ayrı gösterdi...
kızlar kasık ağrılarını hafife almayın sakın ve ne olur gerilmeyin temizliğide boşverin beğenmeyen gelmesin dimi ama.......

Benim ilk muayenem ne zamandı yaff kaç günüm kaldııı toplamda 5 abovv yaklaştımm goleyyyy:32:

sağolun ya içim çok rahatladı bende araştırıp duruyom fk ne demek diye çok çok sağolun:46::46::46::46:[/QUOTE]

hadi gözün aydın canım bak kalp atışıymış o.. iyi ki burası var beraber konuşuyoruz dimi bak yoksa düşünüp durcaktın.. :46:

slm kızlar işten çıktığımdan beri girmiyordum.özledim buraya yazmayı. kayınvalidem sağolsun bizde de bir nefes alamadığım için oturamadım pc başına. dün gece acildeydim nasıl korktum anlatamam . allahtan özel hastene doktorum gecede orda oluyor neyse. bir iki haftadır sağ kasığıma geceleri kramp giriyordu. karnım büyüyordur diye umursamamıştım ama iki gündür dalak şişmesi gibi bıcak gibi saplandı akşam dayanamadım dr a gittim. bebek çok iyi allaha şükür ama idrar yollarım çok iltihaplanmış 3 tane serum taktılar damardan antibiyotik verdiler.iki tane ağrı kesici vurduşlar ve bir torba ilaç verdler. nasıl korktum bebeğime bişi olcak die. doktor sen neden bu kadar gerildin dedi sorunun kayınvaliden olduğunu anladı tabi bakışlarımdan stres kesinlikle yok dedi. temizlikte yasak. sadece toz al sil yat dedi.kızdı anlayacağınız.. ama bu durumda beni mutlu eden tek şey oğlumu gördüm. hatta bamya gibi pipisinide gördüm sereserpe yatmış kuzucum. birde parmağını emiyordu... artık kocaman olmuş eskiden doktor bütün şekilde resmini alabiliyordu. şimdi kısım kısım baktı. kafası göbüşü ayrı ayrı gösterdi...
kızlar kasık ağrılarını hafife almayın sakın ve ne olur gerilmeyin temizliğide boşverin beğenmeyen gelmesin dimi ama.......

canım geçmiş olsun,bu zorluklar olcak artık, dayan güzelim..
oğluşun iyiymiş ya, en önemlisi bu.. benimki de açmış bacakları bamya ortada, parmağını emiyodu aynı seninki gibi :))) hatta dedim ki bu bamyaya bu parmak emme yakışıyomu dedim güldük :D

Merhaba kızlar, dün yoktum buralarda nasılsınız görmeyeli. Bulantı kusma sorunum akşamlara taşıdı kendini akşam bambaşka bi insana dönüşüyorum. Bigün önce sabaha kadar kusunca dün hastanelik oldum serum verdiler.. Ne zor bir dönem hala bitememiş olması da bi enteresan her gün bugün biticek diye uyanıyorum, bitkinlik yorgunluk bi yandan kusmaktan harap oluyorum bütün gün ofiste canlı cenaze gibiyim.. Lütfen geçsin artık bu kusmalar ya:14:

canım 14. haftayı geçtin heralde yakında geçer, sabret canım bunun çaresi de yok ki.. sadece zaman lazım çok yakında geçer tatlım inşallah..

selam arkadaslar herkese tsk ederim hoşbuldummmmm :40: dün ikili testiem gittim bebiş kocaman olmuş en son gittigimde 8+1 di bu gittiğimde
11+5 haftalıktı....görünce epey şaşırıyor ınsan cunku herseyını gorebılıyorsunuz kıpır kıpr durmuyor yerınde....
doktor ense kalınlığı ölçtü gayet normal dedi sonra bebklerde bulunan bizde bulunmayan bir damar var ona bakıldı oda normal dedi...
burnunu ölçtü :87: ıyı dedi.... sol eli açıktı parmaklarını saydı sağ eli yumruk yapılmıştı ama onunda parmaklarını sayabıldı. sonra amuda kakltı resmen dik durdu ayaklarını rahme dayadı gorduk ama resmedemedik ayaklarını...anlayacagınız koca kafalı koca göbekli bişey olmuş :emir_bebek: boyu 6cm kilosunu söylemedi.
pipisini gördük erkek dedi ama bıdahakı gelısınıze daha ıyı bakarız dedı...eşim kız istiyordu biraz üzüldü :58: saglıklı sıhhatlı olsunda önemli olan o....
sonra kan verdım kan sonucları cıktıktan sonra rapor verecek şimdilik bu kadar...ikili teste gidecek herkesin ALLAH YARDIMCISI OLSUN.....

hayırlı olsun, senin adına sevindim, birazcık da kıskandım, ne güzel bir ikili testmiş öyle, her bişeyini görmüşsünüz, kime benziyor kavgasına da başlarsınız yakında, bizim ikili testi biz 13+0 haftalıkken yaptırdık ama üçgen suratından başka bir şey göremedik, neyse inşallah hepsi sağlıklı ve mutlu doğarlar.

walla masallahınız var arkadaslar eskı tempoyla kocıse yanasmaya devam dıyosunuz bı ben mı bu kadar ısteksızım dıye dusunmeden edemedım sımdı hıc ıcımden gelmıyo nedense benım zavallım 10 gunde 15 gunde bı yanasmasa o da olmıcak duz duvar tam benım kocıslıkmıs :1:

walla masallahınız var arkadaslar eskı tempoyla kocıse yanasmaya devam dıyosunuz bı ben mı bu kadar ısteksızım dıye dusunmeden edemedım sımdı hıc ıcımden gelmıyo nedense benım zavallım 10 gunde 15 gunde bı yanasmasa o da olmıcak duz duvar tam benım kocıslıkmıs :1:

ilk 12 13 haftalıkken biz ayda birdir :1: sonra benim bulantılar ve halsizlikler bitince eski enerjime kavuştum nodan canım yakında seninide biter ben 17+1 bugün bomba gibiyim Nazar :41:

Merhaba kızlar beni de ekleyin listeye bizde 13+1 olduk geçen hatfa gittik dr ensesi kalın değil normal dedi bi ay sonraya verdi bidaha ki ranendevuyu 3 lü test yapılacak Allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.:49::49:

inşalllah canım yaaaa çok zormuş bu durum eşim az daha durursa düz duvara tırmancak :52:

neyse kızlar ben 3 kılo aldım 13+6 da cok mu sızce 66 ydım 69 oldum

Maşallah cnm bende 13+1 ama 3 kilo verdim 64 ten 61 e düştüm yiyemiyorum hiç bişi bebişe karşı suçlu hiss ediyom kendimi:50:

canım 14. haftayı geçtin heralde yakında geçer, sabret canım bunun çaresi de yok ki.. sadece zaman lazım çok yakında geçer tatlım inşallah..

saol canım ya moral oldun.. umarım geçer biranönce çalışınca katlanmak daha zor..

yalnız değilsin ben de kusmaktan gözüm bişey görmüyo valla yazık kocişe ::9:

Merhaba kızlar beni de ekleyin listeye bizde 13+1 olduk geçen hatfa gittik dr ensesi kalın değil normal dedi bi ay sonraya verdi bidaha ki ranendevuyu 3 lü test yapılacak Allah hepimizin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.:49::49:
hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişin:nazar::nazar::emir_bebek: ama neden direkt 3 lü test istedi ki ikili testin daha doğru sonuçlar verdiği söylenir genelde..

Maşallah cnm bende 13+1 ama 3 kilo verdim 64 ten 61 e düştüm yiyemiyorum hiç bişi bebişe karşı suçlu hiss ediyom kendimi:50:

HOŞGELDİN CANIM aramıza, :16:

listemize ekledim seni de, kilo olayını aynen yaşamışız, tek farkla ben o verdiklerimi geri aldım :90: hem de baya hızlıca, son 2 haftada aldım..
bundan sonra da bu hızla kilo olursam işten eve yuvarlanarak gidip benzinden tasarruf etmeyi düşünüyorum :35:

saol canım ya moral oldun.. umarım geçer biranönce çalışınca katlanmak daha zor..

yalnız değilsin ben de kusmaktan gözüm bişey görmüyo valla yazık kocişe ::9:

hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişin:nazar::nazar::emir_bebek: ama neden direkt 3 lü test istedi ki ikili testin daha doğru sonuçlar verdiği söylenir genelde..
Hoşbulduk cnm anlamadım bende herkes 2 li testin doğruluk oranı daha yüksek diyor ama yapmadı sadece ensesi kalın değil normal dedi birdaha ki randevu da 3 lü tets yaparız dedi inş.bişi çıkmaz bi ara yatırmamayı da düşündüm :44:

HOŞGELDİN CANIM aramıza, :16:

listemize ekledim seni de, kilo olayını aynen yaşamışız, tek farkla ben o verdiklerimi geri aldım :90: hem de baya hızlıca, son 2 haftada aldım..
bundan sonra da bu hızla kilo olursam işten eve yuvarlanarak gidip benzinden tasarruf etmeyi düşünüyorum :35:

Hoşbulduk cnm kilo olayını dert etmeyim o zaman rahatladım valla :61:

kızlar bebeklerinize ciciler almaya başladınız mı ben başlasak mı diye düşünüyorum.:44:

cevaplar için teşekkürler
ben daha hamiş değilim,çok istiyom ama daha 2. denememiz, herkes daha erken dur bakalım, ilk seferde olurmuymuş, sen daha dur bakalım falan diyo sinirimi bozuyo:47::47::47:

bugün adet günüm, 10 gibi çok hafif karnım mıkırdandı sızladı, az önce de uzuun sarı bi akıntının ucunda kırmızı bişeyler gördüm:43::43:

bu ay da karavana sanırım,

durmak yok çalışmaya devam:51:

Back