• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım bebeğinin gelişimi hızlı demek ki, bu güzel bişey, benimki de birkaç gün önden gidiyor yani şu anda 15+ küsür gözüksem de makinada 16 yı geçkin çıkıyorum, ama doktorum sen yine kendi SAT tarihine göre düşün dedi[/QUOTE]

gerçekten o yüzden mi? bn dr bnm son adetimin ilk gününü oraya yazdıda makinada ona göre hesapladı sanıyodum ama bn hesapladm 11+5 oluyo.. yani o zmn makina gelişime bakıyo haftasını kendisi söylüyo öylemi?

canım bebeğinin gelişimi hızlı demek ki, bu güzel bişey, benimki de birkaç gün önden gidiyor yani şu anda 15+ küsür gözüksem de makinada 16 yı geçkin çıkıyorum, ama doktorum sen yine kendi SAT tarihine göre düşün dedi

gerçekten o yüzden mi? bn dr bnm son adetimin ilk gününü oraya yazdıda makinada ona göre hesapladı sanıyodum ama bn hesapladm 11+5 oluyo.. yani o zmn makina gelişime bakıyo haftasını kendisi söylüyo öylemi?[/QUOTE]

evet canım, 3 aya kadar bebeğin baş popo mesafesine göre, 3 aydan sonra da kafa boyuna göre belirliyor.. sen ona hiç takılma kendi gününden saymaya devam et çünkü makinanın hesapladığı sürekli değişiyor ve doğuma yaklaştıkça onun da tarihi senin tarihini yakalıyor..

gerçekten o yüzden mi? bn dr bnm son adetimin ilk gününü oraya yazdıda makinada ona göre hesapladı sanıyodum ama bn hesapladm 11+5 oluyo.. yani o zmn makina gelişime bakıyo haftasını kendisi söylüyo öylemi?

evet canım, 3 aya kadar bebeğin baş popo mesafesine göre, 3 aydan sonra da kafa boyuna göre belirliyor.. sen ona hiç takılma kendi gününden saymaya devam et çünkü makinanın hesapladığı sürekli değişiyor ve doğuma yaklaştıkça onun da tarihi senin tarihini yakalıyor..[/QUOTE]

saol cnm bilgilendirdiğin için baya karışktı o konuda kafam..

Bu sene 1. sınıfları aldım,zorlanırım diye korkuyordum ama hiç de öyle olmuyor,gayet yolunda herşey.Bütün gün ayakta da kalsam yorulmuyorum miniklerim beni çok mutlu ediyorlar.ilk haftada alıştık birbirimize:>

o kadar çok uyumuşum ki baş ağrım geçmiş...2-2.5 saat gündüz uykusumu olur demeyin hamilelikte oluyormuş:)))başım ağrısı geçsin diye uzanmıştım uyuyuş o biçim....neyse kendime geldim....gece nasıl uyuyacam bakalımm...bebişimi düşünürüm, hayal kurarım bende:))

yaa bende bebişimin cinsiyetini öğrenip çılgınlar gibi alışveriş yapmak istiyorum ptesi doktora gidicem 13+3 olucam inş öğrenirim :)

Bu sene 1. sınıfları aldım,zorlanırım diye korkuyordum ama hiç de öyle olmuyor,gayet yolunda herşey.Bütün gün ayakta da kalsam yorulmuyorum miniklerim beni çok mutlu ediyorlar.ilk haftada alıştık birbirimize:>

Bebiş meleğin annesine güç veriyodur.. :49:

Belki de canım bilemiyorum...Ama çok güzeldi :>

güzel olmaz mı cnm ya eminim öyledir.sana bunu söyledim sonrada kızdım kendime kız ne güzel öle düşünmüş hissetmiş sen ne karışıyorsun diye,umarım üzmedim seni:(

heeeeytt bugün geç kalmışım yahu.. sayfalarca kaynatmışız :))) görüyorum ki güzel haberler gelmiş.. bir kızımız olmuş.... :)) tebrik ederim arkadaşımı..

darısı benim gb cinsiyetini bir an önce öğrenmek için çatlayanların başına :)))

bende sabah kalktım.. baktım bugün iyim.. hadi kocişi şaşırtim dedim... girdim mutfağa.. bi güzel yemek yaptım.. adam 2 3 haftadır ev yemeğine hasret :)) gerçe öğlenleri işte yiyor ama.. benimkinin yerini, tutmaz herhalde :52::52: az sonra gelir şok şok şok olur :))

sonra baktım iyim.. arkadaşa gittim.. sohbet muhabet çay filan derken bi güzel karnımıda doyurdum.. derken yaklaşık 1 saattir deli bir mide bulantım var. ilaç içtim ama henüz fayda etmedi :(((

ben ne zaman kurtulcam bulantıdan yaaaaaaaaa :((((((((((((

bu arada haftaya ikili testim var.. cinsiyet için çok mu erken olur?? gözükme ihtimali olurmu dersiniz??? 12+4 olucam gittiğimde

benimde ultrasona göre yarın 13 hafta olacak ama hala bulantılarla savasmaya devam ediyorum doktorun verdiği ilaçta bi işe yaramıyo

bulantım olmamasına seviniyorum aslında sizlerden sıkıntı çekenleri okudukça ama benim de kramplar kötü oluyor bazen, aniden kasılıp kalabiliyorum :59:

heeeeytt bugün geç kalmışım yahu.. sayfalarca kaynatmışız :))) görüyorum ki güzel haberler gelmiş.. bir kızımız olmuş.... :)) tebrik ederim arkadaşımı..

darısı benim gb cinsiyetini bir an önce öğrenmek için çatlayanların başına :)))

bende sabah kalktım.. baktım bugün iyim.. hadi kocişi şaşırtim dedim... girdim mutfağa.. bi güzel yemek yaptım.. adam 2 3 haftadır ev yemeğine hasret :)) gerçe öğlenleri işte yiyor ama.. benimkinin yerini, tutmaz herhalde :52::52: az sonra gelir şok şok şok olur :))

sonra baktım iyim.. arkadaşa gittim.. sohbet muhabet çay filan derken bi güzel karnımıda doyurdum.. derken yaklaşık 1 saattir deli bir mide bulantım var. ilaç içtim ama henüz fayda etmedi :(((

ben ne zaman kurtulcam bulantıdan yaaaaaaaaa :((((((((((((

bu arada haftaya ikili testim var.. cinsiyet için çok mu erken olur?? gözükme ihtimali olurmu dersiniz??? 12+4 olucam gittiğimde

Mide bulantısını ben pek yaşamadım, fakat ara ara oluyosa uzanıp dinlenmeninde faydası olabilir..

12+5 te doktora gitmiştim, bu dönemde tüm bebekler erkeğe benzer o yüzden birşey söyleyemem dedi.. Fakat 12. haftada öğrenen arkadaşlarda var?:17: Bu hafta sonu da kendi doktoruma gidicem belki bu sefer öğrenebilirim:23:

benimde ultrasona göre yarın 13 hafta olacak ama hala bulantılarla savasmaya devam ediyorum doktorun verdiği ilaçta bi işe yaramıyo

sana ne ilacı verdi?? bana dramamin verdi sabah akşam iç dedi ama ben sadece midem bulanınca içiyorum ki.. herkes gider mersine ben giderim ters,ne hesabı akşam üzere 4 5 ten sonra bulaantım başlıyo gece yatana kadar devam :((

Mide bulantısını ben pek yaşamadım, fakat ara ara oluyosa uzanıp dinlenmeninde faydası olabilir..

12+5 te doktora gitmiştim, bu dönemde tüm bebekler erkeğe benzer o yüzden birşey söyleyemem dedi.. Fakat 12. haftada öğrenen arkadaşlarda var?:17: Bu hafta sonu da kendi doktoruma gidicem belki bu sefer öğrenebilirim:23:

canım çizelgen doğruysa 16. haftadaysan kesin öğrenirsin..

bulantım olmamasına seviniyorum aslında sizlerden sıkıntı çekenleri okudukça ama benim de kramplar kötü oluyor bazen, aniden kasılıp kalabiliyorum :59:

Kramp bende de oluyor, sanırsam bunun nedeni kabızlık ve gaz. Özellikle de süt içince çok oluyor kramplar. Kramp derken karın krampları benim bahsettiğim.

Kramp bende de oluyor, sanırsam bunun nedeni kabızlık ve gaz. Özellikle de süt içince çok oluyor kramplar. Kramp derken karın krampları benim bahsettiğim.

magnezyum eksikliğinden oluyomuş kramplar :(
karın, bacak, ayak hatta bazen parmak :44:

ya arkadaşlar bn hayatım boyunca mide bulantısı yada istifra yaşamadım çok ilginç biliyorum ama şuan cidden mrk ediyorum sizin yaşadığınız mide bulantıları nasıl oluyo..bn böyle bisürü şeyden özellikle sevdiğim kırmızı etten fln tiksindim.. sulu ev yemekleri yiyemiyorum..yani midemde tuhaf his var ama bni çok rahatsız etmiyo ne bilim sadece tiksindiğim şeylerin yanına yaklaşmak istemiyorum..

ara ara değil malesef.. zaten hep yatıp dinleniyorum :)) şehir değişikliği nedeniyle işten ayrıldım.. burdada bakmadım bebek düşündüğüm için... 2 3 yaşına gelene kadar diplomalı ev hanımı :)) modundayım dolayısıyla hep yatıyorum :)))

bence artık seninki kesin belli olur :)) hadi bakalım bekliyoruz haberlerini..

canım çizelgen doğruysa 16. haftadaysan kesin öğrenirsin..

Çizelgem günü gününe doğru :3: 15+3 deyim şu an. Cumartesi gidicem doktora, tabiiki cinsiyetten öte en önemlisi sağlıklı olması, doktora gitmeyi sürekli dört gözle bekliyorum, ultrasonda görmek çok farklı, sanki daha bi mutlu oluyorumm daha da inanıyorum hamile olmama :49::49: Allah hepimizin bebişlerine ve bize sağlık sıhhat versinnnnnn.

Back