kızlar bebeklerinize ciciler almaya başladınız mı ben başlasak mı diye düşünüyorum.:44:
fazla abartmamakta fayda var bencede, ilk bebeğimden tecrübeyle sabittir, lohusa mevlidi yapıldığında gelen hediyeleri 2 yaşına kadar giydirmiştim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebeklerinize ciciler almaya başladınız mı ben başlasak mı diye düşünüyorum.:44:
cinsiyeti belli mi cnm ben 6 ayı doldurduktan sonra düşünüyorum abartmadan fazla bişi almayı düşnümüyorum![]()
evet canım kızım olacak inşallah hayırlısı ile bende maddi olarak sıkışmak istemiyorum şuan 4 ayın içindeyim bir iki alsam mı diye düşünüyorum hiç bişi almadım daha görürsem güzel şeyler belki alırım diye düşünüyorum.
walla masallahınız var arkadaslar eskı tempoyla kocıse yanasmaya devam dıyosunuz bı ben mı bu kadar ısteksızım dıye dusunmeden edemedım sımdı hıc ıcımden gelmıyo nedense benım zavallım 10 gunde 15 gunde bı yanasmasa o da olmıcak duz duvar tam benım kocıslıkmıs![]()
evet herkesin maşallahı varbende senin gibiyim canım yaaa...hiç istek yok.hamile kaldığımdan beri 2 kez ancak olmuştur.artık kociş isyanlarda
geçen akşamda vetoyu yiyince benden seni haydar dümene götürücem artık başka çare kalmadı dedi
zavallıcığa da acıyorum
![]()
kızlar cinsiyet için çin takvimine baktınız mı hiç %90 doğru çıkıyormuş....benim kız çıktı doktorumda kız diyor şimdilik ama yinede tam emn olamıyorum....ablamın bi arkadaşına doktoru 9aya kadar kız demiş doğumdan önce başka doktora muane olmuş...doktor demezmi ki oğlunuz gayet sağlıklı doğumuz da kolay olacak...kadın donmuş kalmış...bunu duyunca etkilendim bende kız olduğuna inanmıyorum şimdilik....şöyle iyice göstersin fındığını 20 hafta
canım ben çin takvimine baktım ilk baktığımda sat tarihine göre bakmıştım erkek çıktı ama takvimin istediği sat değil bebeğin olduğu zaman yumurtladığım ay haziran değil temmuz bu seferde kız çıktı
sonra bir arkadaş yazmış çin yaşı da hesaplanacakmış ona göre de yine erkek çıktı
aman pek zormuş bu çin takvimi
en iyisi bi çinli bulup ona sormak![]()
hahaha iyiymiş bizim duruma haydar dümen de çare bulamaz ama ne anlar o hamilelik psikolojisinden :) ben artık kociş yanaştıkça karnıma sancı girmiş numarası yapıyorum geri çekiliyo hemen zavallım napiyim oluncada çok acıyo beyin olarak hazır olmadığım için![]()
kızlar cinsiyet için çin takvimine baktınız mı hiç %90 doğru çıkıyormuş....benim kız çıktı doktorumda kız diyor şimdilik ama yinede tam emn olamıyorum....ablamın bi arkadaşına doktoru 9aya kadar kız demiş doğumdan önce başka doktora muane olmuş...doktor demezmi ki oğlunuz gayet sağlıklı doğumuz da kolay olacak...kadın donmuş kalmış...bunu duyunca etkilendim bende kız olduğuna inanmıyorum şimdilik....şöyle iyice göstersin fındığını 20 hafta
canım ben çin takvimine baktım ilk baktığımda sat tarihine göre bakmıştım erkek çıktı ama takvimin istediği sat değil bebeğin olduğu zaman yumurtladığım ay haziran değil temmuz bu seferde kız çıktı
sonra bir arkadaş yazmış çin yaşı da hesaplanacakmış ona göre de yine erkek çıktı
aman pek zormuş bu çin takvimi
en iyisi bi çinli bulup ona sormak![]()
canım hamile kaldığın ayı ayni haziran ve hamile kaldığın yaşa göre çizelge var ona göre bakıyorsun
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya burdan bakabilirsiniz
walla masallahınız var arkadaslar eskı tempoyla kocıse yanasmaya devam dıyosunuz bı ben mı bu kadar ısteksızım dıye dusunmeden edemedım sımdı hıc ıcımden gelmıyo nedense benım zavallım 10 gunde 15 gunde bı yanasmasa o da olmıcak duz duvar tam benım kocıslıkmıs![]()
canım hamile kaldığın ayı ayni haziran ve hamile kaldığın yaşa göre çizelge var ona göre bakıyorsun
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya burdan bakabilirsiniz
a aa valla doğru çıktı 27 yaşındayım ve haziran ayında hamile kaldım doktorun dediğiyle aynı erkek
2.yi yaparken kız olan aylarda çalışıyım bari![]()
![]()
cnm sat'ım 25 haziran ama temmuzda yumurtladım yani hamiler kaldım.tahmini doğum 31mart :)
25yaşındayım müsaitsen bi bakar mısın benim için?
dediğim gibi pek anlamıyorum ben bu çinlilerin işinden![]()
aaa ben yanlış hesaplamışım 29 yaşıma +1 eklemem gerekiyormuş .yani çin takvimine göre aslında 30 yaşında oluyorum ve haziran ayına baktığımda erkek çıkıyor....arkadaşlar kendi yaşınıza göre bakmıyorsunuz önce çin yaşınızı bulmanız gerekiyor +1 veya +2 ekleyip bakın...
çin yaşı mı?
onu nasıl hesaplıyoruz???