hayırlı cumalar kızlar...
ben bişi soracağım ya benim yarın ikili test randevüm var çok fena ikilemde kaldım aranızda yaptıran varmı yoksa ben ilk i olacağım? yaptırıp yaptırmamak konusunda çok fena muamma dayım ya sonuç ta risk yüksek se diye sonrası çok zor olacak en ufak bişi kafaya tkan ben geri kalan süreci nasıl dolduracağım o stresle birde risk yüksek diyip sağlıklı olma ihtialide var heleki aldırmak fikri hiçmi hiç hoşuma gitmiyor sakat bile olsa rabin onu bana layik görmüş cinayet işleyemem yardım edin kılar ne yapayım zamanım da daralıyor randevüyü iptalmi etsem yoksa ya nasip diyip yaptırsamı amino sentez ve 3 lüyü ise kesinlikle yaptırmıyacağım ama bunu yaptırsammı of kafam bavul gibi oldu kardeşime 650 kadında 1 ihtimal demiş düşükmüş yani 6 ayında bacım ve takmıyor diğer değerleri normal çıkmış ailede dawn sendromlı yada engeli doğanıız yok çok şükür ne bende nede eşimin tarafında yaşta 30 risk gurubuna girermiyim acaba((
ben 7+5 haftadayım ve bugün bi mücize gibi kalp atışlarını duydum çok güzel bi duygu kesinlikle ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum Allahın verdiği herşeye şükür etmek lazım vardır herşeyde bi hayır o testi yaptırıp kafamı karıştırmaya hamileliğimin tadını çıkaramayıp kendime zehir etmeye hiç niyetim yok bence sende iyi düşün...