Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

hayırlı cumalar kızlar...
ben bişi soracağım ya benim yarın ikili test randevüm var çok fena ikilemde kaldım aranızda yaptıran varmı yoksa ben ilk i olacağım? yaptırıp yaptırmamak konusunda çok fena muamma dayım ya sonuç ta risk yüksek se diye sonrası çok zor olacak en ufak bişi kafaya tkan ben geri kalan süreci nasıl dolduracağım o stresle birde risk yüksek diyip sağlıklı olma ihtialide var heleki aldırmak fikri hiçmi hiç hoşuma gitmiyor sakat bile olsa rabin onu bana layik görmüş cinayet işleyemem yardım edin kılar ne yapayım zamanım da daralıyor randevüyü iptalmi etsem yoksa ya nasip diyip yaptırsamı amino sentez ve 3 lüyü ise kesinlikle yaptırmıyacağım ama bunu yaptırsammı of kafam bavul gibi oldu kardeşime 650 kadında 1 ihtimal demiş düşükmüş yani 6 ayında bacım ve takmıyor diğer değerleri normal çıkmış ailede dawn sendromlı yada engeli doğanıız yok çok şükür ne bende nede eşimin tarafında yaşta 30 risk gurubuna girermiyim acaba :(((

ben 7+5 haftadayım ve bugün bi mücize gibi kalp atışlarını duydum çok güzel bi duygu kesinlikle ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum Allahın verdiği herşeye şükür etmek lazım vardır herşeyde bi hayır o testi yaptırıp kafamı karıştırmaya hamileliğimin tadını çıkaramayıp kendime zehir etmeye hiç niyetim yok bence sende iyi düşün...

Benimde kafam karıştı şimdi..bu salı randevum var. Yaptırmasam miki? Bir şey çıkarsa kahrolurum ama kıyamam. 11+6 haftadayız yapsam mı ki? Birde ticker nasıl ekleniyor buraya bilen var mı?

canım ticker a girip hazırladınmı çizelgeni

evet canım şuan da mail adresimde yedekli duruyor nasıl yapacağım?

profilde çizelge diye bir yer var, oraya ticker da sana verdiği linkin http.........png kısmını yapıştır

yani linkin tamamını değil http ile başlayıp png ile biten kısmını sadece

çok teşekkür ederim kızlar verdiğiniz bilgiler için ilk bebek daha önceden düşüğüm falan da olmadı doktoruma sordum yaşla çok alakalı dedi 35 yaş üstü olanların riski daha yüksek yani şöyleki 25. ten büyük olan anne adayında bu risk 1250 kadında 1 ihtimal 30 yaşında bir annede 1000 de 1 ihtimal ve aile geçmişi ve secereside bunu tetikleye biliyormuş benim sülalem de böyle doğan yok. evet bu risk guruplarının anne karnında tedavisi yok sadece tetkiki yapılıyormuş ikili de risk yüksek se doktor aminosentez öneriyormuş düşükse zati riske etmiyormuş dediğiniz gibi yüksek çıkıp sağlıklı doğanların sayısıda azımsanamayacak kadar çok oda utrasonografi yapan personelin yetki belgesi ile alakalıymış yani işinde tecrubeli değilse milimetrik ölçü yaptığı için yanlış sonuç çıkarabiliyormuş. ben yaptırmaya karar verdim sizin yorumlarınızdan sonra düşük yada yüksek mevlam ne eylemişse bilirimki güzel eylemiştir ondan gelenin başım üstünde yeri vardır bizler ona inandık iman ettik beni zorda darda koymasın inşallah tabi tüm ümeti muhamedi de bol bol dua ediyorum kızlar ama tek kendime değil sizlerede rabim dualarımızı kabul buyursun bu güzel günlerin hürmetine inşallah..:21::21:

Benimde kafam karıştı şimdi..bu salı randevum var. Yaptırmasam miki? Bir şey çıkarsa kahrolurum ama kıyamam. 11+6 haftadayız yapsam mı ki? Birde ticker nasıl ekleniyor buraya bilen var mı?

hangi kararı verirsen ver hakkında hayırlısı olsun inş. ticker e gelince, kk da yeni çizelge nasıl eklenir başlıklı bir bölümde güzelce açıklamışlardı resimli, ordan yaptım ben..

arkadaşlar 8 haftalık bebeğim 1.9 mm yoksa 19 mm mi tam anlamıyorum ultrason kağıdında okunmuyor. normali nedir sizce? kafam karıştı :17:

kaçıncı haftadasın holaa merak ettim net bir şekilde gördün demek,ben de çarşambaya gidicem 12. haftanın içinde oluyorum haftaya ama bezelye kadardı gördüğümde şimdi nasıl çok merak ediyorum doğrusu

canımmm benim tam 11 haftalıktı bugün 11 hafta 1 günlük çıktı ama 6 haftalıkken bişeye benzemiodu:) şimdi bebek olmuş yavv kafası kolları ayakları oyy yerim ben onuuuu:)) darısıseninde herkesinde başınaa

ben 2 gundur beslenmeme dikkat edemiyon kizin bana cisss yapin 2 gundur yumurta yemedim kivide nazar degdi bana sutte icmedim ne guzel yiyordum herseyi bu mide bulantisi benim biraz degisik bir geliyor bir gidiyor sanki ruzgar gibi kizlar bir bakiyorum herseyi yiyorum bir bakiyorum su bile icemiyorum carsamba gununu iple cekiyorum o gune kadar gayret ediyorum zorluyorum kendimi insallah guzel gelismistir bende buraya guzel bir haber yazarim allahin izniyle ama cok rahatim hic olumsuz bir his yok icimde hersey normal inaniyorum insallah rabbim hicbirimizi uzmez kizlar

kizlar bence olumsuz seyler hastalik vs. konulari cok fazla konusmayalim icimizde supheler buyucek uykularimiz kacicak surekli netten arastirma olumsuz seyler okuma bize zarardan baska birsey getirmez birakalim bunu doktorlarimiz yapsin sitres hamilelikte cok zararli bir etkense bizde bundan uzak duralim bence ben diger hamileligimde hep bakiyordum sitresten olmustum simdi ise cok rahatim dunya varmis diyorum olumsuz hicbirseye goz atmiyorum ve bu sayede hep olumlu dusunmus oluyorum tavsiye ederim

ben 2 gundur beslenmeme dikkat edemiyon kizin bana cisss yapin 2 gundur yumurta yemedim kivide nazar degdi bana sutte icmedim ne guzel yiyordum herseyi bu mide bulantisi benim biraz degisik bir geliyor bir gidiyor sanki ruzgar gibi kizlar bir bakiyorum herseyi yiyorum bir bakiyorum su bile icemiyorum carsamba gununu iple cekiyorum o gune kadar gayret ediyorum zorluyorum kendimi insallah guzel gelismistir bende buraya guzel bir haber yazarim allahin izniyle ama cok rahatim hic olumsuz bir his yok icimde hersey normal inaniyorum insallah rabbim hicbirimizi uzmez kizlar

ruuhi sana kızarsam kendimi cezalandırmam lazım:20: ben bu söylediklerinin hiçbirini zaten yapamıyorum bulantıdan:14: tek tesellim ilk üç ay beslenmenin çok çok da önemli olmadığı, depolarımdan kullansın şimdilik yavrucum, bulantılarım bitsin besliycem ben onu:34:

slm kızlar ben de burdanım ama çook uzun süredir giremiorum bulantılarımdan dolayı kafamı bile kaldıramıyorum.inş.geçer en kısa sürede çok zorlanıorum heryediğimi çıkarıodum 2güne kadar ama bu ara çıkarmamak için zorluorum kendimi.bulantı için yaptığınız özel bişiler var mı paylaşırsanız çook sevinirim...

slm kızlar ben de burdanım ama çook uzun süredir giremiorum bulantılarımdan dolayı kafamı bile kaldıramıyorum.inş.geçer en kısa sürede çok zorlanıorum heryediğimi çıkarıodum 2güne kadar ama bu ara çıkarmamak için zorluorum kendimi.bulantı için yaptığınız özel bişiler var mı paylaşırsanız çook sevinirim...

Merhaba Maya, benimde bulantılarım çok fazla, hiçbirşey yiyemiyorum.Çıkarmıyorum çünkü zorlayıp birşey yemiyorum.Akşam mesela bir tabak makarnayı zor yedim.Salçadan tiksindiğim için sulu yemek yiyemiyorum hiç :( Ve diğer o zamanında gözüme mis gibi görünen yemeklerin hiçbiri gözümde yok.Doktorun verdiği ilaçları içemiyorum çünkü haplardan bile tiksindim.Ne olacak böyle bilmiyorum.Yarın kontrolüm var doktoruma danışıcam bakalım.Sadece meyve yiyebiliyorum rahatça.Çoğumuz şu an seninle aynı durumdayız.

Merhaba Maya, benimde bulantılarım çok fazla, hiçbirşey yiyemiyorum.Çıkarmıyorum çünkü zorlayıp birşey yemiyorum.Akşam mesela bir tabak makarnayı zor yedim.Salçadan tiksindiğim için sulu yemek yiyemiyorum hiç :( Ve diğer o zamanında gözüme mis gibi görünen yemeklerin hiçbiri gözümde yok.Doktorun verdiği ilaçları içemiyorum çünkü haplardan bile tiksindim.Ne olacak böyle bilmiyorum.Yarın kontrolüm var doktoruma danışıcam bakalım.Sadece meyve yiyebiliyorum rahatça.Çoğumuz şu an seninle aynı durumdayız.

evet zor bi dönemdeyiz umarım fazla uzun sürmez bu durum gerçekten çok zorluo.süt,yoğurt,yumurta kesiinlikle yiyemiyorum zaten.ben biraz inatlaşıorumçıkardıkça yiyorum pes etmiyorum yoksa vücudum dirençsiz kalcak. bi ara çok kötüydüm dediğin gibi çıkarcam die yemiodum serum takılmasıgerekti iyice halsizleşmiştim.sen de bişiler yemeye çalış fazla aç bırakma kendini

Back