Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ruuhi sana kızarsam kendimi cezalandırmam lazım:20: ben bu söylediklerinin hiçbirini zaten yapamıyorum bulantıdan:14: tek tesellim ilk üç ay beslenmenin çok çok da önemli olmadığı, depolarımdan kullansın şimdilik yavrucum, bulantılarım bitsin besliycem ben onu:34:

canim ben he tmm bende midesi bulanmayanlardanim derken basladi benimkide zor ya ben bir olumsuz hamiellik gecirmistim o zaman gec haberim olmustu sonrasinda geismedi kalbi atmadi baya uzulmustum kendimide sucladim kahvati aliskanligim yoktur benim keyif almam tek basima mesela bunun gibi beslenmem duzenizdi ve cok spor yapiyordum doktoruma sordugumda oda senin gibi solemisti azicik bile yesen onun icin yeterdi sorun beslenmen spor yapman degildi diye aama bende dedim bir daha hamile kalirsam yicem diye zorlucam kendimi simdide zorluyom ama ancak bu kadar oluyor simdilik insallah bu donemleri atlatip daha guzel besleriz

mrb bayanlar ikili test için fiyat aldınız mı?ben takipte olduğum özel balat hastanesine sordum test için dışardan perinatoloji uzmanı gelip yapıyormuş ve 190 tl fiyat verdiler.sizler ne kadara yaptırıyorsunuz merak ettim.

benim de kasık ağrım oluyor, ama öyle duramayacak kadar değil de, sanki bir gün öncesinde ağır spor yapmışım, koşu yapmışım gibi ağrıyor..
ama normalmiş kasık ağrısı
hatta ilk gebelik belirtilerinden biri diye biliyorum
yalnız idrarda yanma varsa onu doktoruna sor tatlım, enfeksiyon falan varsa idrar yollarında onun sökülmesi gerekir.

ohhh senin baya sancılı geçiyor demek benim yanma falan yok şükür umarım atlatırız belimde ağrıyor zaman zaman sanırım biraz yorulunca daha fazla oluyor

kizlar cok sukur iyiyim simdi, 7+3 olmama ragmen daha hic bulantilarimda olmadi guzel gecer insallah hepimizinki.. tum tahliller super enfeksiyonum yok..simdi arada bir bel agrisi kasik agrisi oluyo, onuda "bebegim icin katlanirim " diyip gecmesini bekliyorum :))
sizde benim kadar uyuyomusunuz, annem kiz olcak diyobu uykuyla :))

mrb bayanlar ikili test için fiyat aldınız mı?ben takipte olduğum özel balat hastanesine sordum test için dışardan perinatoloji uzmanı gelip yapıyormuş ve 190 tl fiyat verdiler.sizler ne kadara yaptırıyorsunuz merak ettim.

merhaba.Ben Avcılar hospital'dan fiyat aldım.SGK anlaşmalı,ikili test 40 TL,üçlü test 50 TL dediler.Bugün randevum var muayene olucam.sonrada test yaptırcam.İnşallah herşey yolundadır :26:

Günaydın herkese...Ben de ufak bir araştırma yaptım ve 40-50 tl olarak bir fiyat elde ettim testler için.Normali de bu zaten heralde.Devlet hastanelerinde ne kadar bilmiyorum belki de ücretsizdir.40-50 neyse de daha fazlasını vermek istemem ben bu testlere.
Ayrıca bu forumda noolur kötü şeylerden bahsetmeyelim inanın geçen gece kasıklarımın ağrısından uyuyamadım.Bebeğime bişey olacak sandım eşim de nöbetteydi,sabaha kadar ağladım korkumdan.Ben etkileniyorum daha da fazla araştırmayacağım.Elimden geleni yapıyorum bebeğim için,bundan sonrası Allahın takdiri.
Herkese ii haftasonlarıı ve bulantısız,bol yemeli günler diliyourm can-ı gönülden.:>:>:

slm kızlar ben de burdanım ama çook uzun süredir giremiorum bulantılarımdan dolayı kafamı bile kaldıramıyorum.inş.geçer en kısa sürede çok zorlanıorum heryediğimi çıkarıodum 2güne kadar ama bu ara çıkarmamak için zorluorum kendimi.bulantı için yaptığınız özel bişiler var mı paylaşırsanız çook sevinirim...

evt canım özel birşey var....kesinlikle havuç ye hergün bir iki tane.....birde ben aç karına ballı süt içiyorum sabahları...sanki o da kesiyor....belki bunu yapamayabilirsin ama havucu ben bir haftadır yiyorum geçiriyor....birde maden suyu da iyi geliyor bişey yiyip miden bulanıyorsa veya hazımsızlık oluyorsa hemen bi tane maden suyu iç...rahatlatıyor mideyi....ama hiçbişey yiyemiyorsan kesinlikle havucu dene....havuctan bir iki saat sonra tekrar bişeyler yemeyi dene....ben denedim oluyor....

kızlar aşermeleriniz başladımı ???ya canım ne çekti bugün kaynatılmış salça.....içine kırmızı biberle yoğunlaştırılmış....ayyy bekarken bahçeli evimizde kaynatırdık...ne de güzel kokardı....sıcak sıcak yekmeğe sürüp yerdik...benimde nerden aklıma geldiyse....anlamıyorum ben bu bebişi....midem bulanırken canımın çektiği şeye bakın hele:))))))))))))) daha neler görcez bakalım????

Kızlar bende de şişkinlik, gaz sorunu vardı, 10. haftamda olmama rağmen 4-5 aylık gibi koca bir göbekle geziniyodum, kayısıyla falan biraz rahatlıyordum... Fakat iki gün önce ishal oldum birkaç saat sürdü ve kesildi.. Ama karın ve midemde hareketlilik, kramplar hala devam ediyor. Daha hafif şeyler ve bol bol haşlanmış patates yiyorum. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı?

Kızlar bende de şişkinlik, gaz sorunu vardı, 10. haftamda olmama rağmen 4-5 aylık gibi koca bir göbekle geziniyodum, kayısıyla falan biraz rahatlıyordum... Fakat iki gün önce ishal oldum birkaç saat sürdü ve kesildi.. Ama karın ve midemde hareketlilik, kramplar hala devam ediyor. Daha hafif şeyler ve bol bol haşlanmış patates yiyorum. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı?

olmazmıı canım bende aynını yaşıyorum sürekli şişkin bir göbüşle geziyorum karnıma kramplar giriyor sıkıntıdan bazen ishal oluyorum daha 9+5iz bakalım ne kadar sürecek bu dönem akşam yemeğinden sonra mutlaka 20 dk yürüyüş yapıyorum o bayağı iyi geliyor tavsiye ederim.90:

olmazmıı canım bende aynını yaşıyorum sürekli şişkin bir göbüşle geziyorum karnıma kramplar giriyor sıkıntıdan bazen ishal oluyorum daha 9+5iz bakalım ne kadar sürecek bu dönem akşam yemeğinden sonra mutlaka 20 dk yürüyüş yapıyorum o bayağı iyi geliyor tavsiye ederim:90:

:nazar:selamün aleyküm kızlar..
hastaneden geliyoru ikili test oldum rabime çok şükürler olsun utrasonda gayet iyi dedi bakan doktor ve çok keyifli geçti doktor amcasını baya uğraştırdı bebişim ensesini ölçtürmüyordu doktorda ne yaparsan yap ölçeceğim bu saatler bile alsa bekliyorum diye espisi falan yaptı çok keyifliydi hele birde güzel şeyler de söyleyince doktor insan dahada bi keyifleniyor tabi.
şimdi sadece hormon testlerim kaldı ve perşembeyede onları alacağım hormonlarıma güveniyorum allahın izniyle 1 yıl evvel detaylı tarama yaptırmıştım inşallah hamişlikten dengelerinde bi değişim olmamıştır. folik asiti ve progestanı bırak dedi bana birde 12+4 olmuşsun daha içmenin bir mantığı yok dedi. kızlar inşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz rabim hepimizin yardımcısı olsun inşallah öptüm hepinizi... :nazar::49::emir_bebek:

hastaneden geliyoru ikili test oldum rabime çok şükürler olsun utrasonda gayet iyi dedi bakan doktor ve çok keyifli geçti doktor amcasını baya uğraştırdı bebişim ensesini ölçtürmüyordu doktorda ne yaparsan yap ölçeceğim bu saatler bile alsa bekliyorum diye espisi falan yaptı çok keyifliydi hele birde güzel şeyler de söyleyince doktor insan dahada bi keyifleniyor tabi.
şimdi sadece hormon testlerim kaldı ve perşembeyede onları alacağım hormonlarıma güveniyorum allahın izniyle 1 yıl evvel detaylı tarama yaptırmıştım inşallah hamişlikten dengelerinde bi değişim olmamıştır. folik asiti ve progestanı bırak dedi bana birde 12+4 olmuşsun daha içmenin bir mantığı yok dedi. kızlar inşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz rabim hepimizin yardımcısı olsun inşallah öptüm hepinizi... :nazar::49::emir_bebek:

:nazar:Gözün aydın çok sevindim darısı başımıza.cinsiyette tahminde bulunmadı mı?genelde ikili testlerde cinsiyetide söylüyorlarmış.

gözün aydın olasun, inşallah sonuçlarını da güzel alırsın canım..

gözün aydın canım darısı tüm yaptıracak olanların başına:nazar:

:nazar:Gözün aydın çok sevindim darısı başımıza.cinsiyette tahminde bulunmadı mı?genelde ikili testlerde cinsiyetide söylüyorlarmış.

evet canım kemik ve genital bölge yapısından dolayı tahminde bulundu ama %60 tuturma şansımız var dedi en belirgin şekilde 1 buçuk ay sonra görünür dedi yorumu ise erkek bana göre dedi :)) şaşırmadım onu diyince çünkü herkes bana aynı şeyi söyleyip duruyor öyleki enne daha şimdiden mavi patikler örmüş bacımada daha beli değilken pembe örmüştü edimi bu kadın ne ;)
:53:

çok sevindim canım umarım bundan sonrada herşey yolunda gider darısı bütün hamilelerin başına inşallah hepimiz güzel haberlerimizi yazarız...

Back