canım ikili testte risk yüksekse amniyosentez yapılıyor, orda kesine çok yakın sonuç çıkıyor... Ondan sonra bebek yasal olarak alınabiliyor zaten..
kizlar bugun cuma mubarek hepimiz dua edelim saglikla gelissin test yaptiranlar guzel sonuclar alsin kimse uzulmesin allah kimseye acisini gostermesin bebislerinin
hayırlı cumalar kızlar...
ben bişi soracağım ya benim yarın ikili test randevüm var çok fena ikilemde kaldım aranızda yaptıran varmı yoksa ben ilk i olacağım? yaptırıp yaptırmamak konusunda çok fena muamma dayım ya sonuç ta risk yüksek se diye sonrası çok zor olacak en ufak bişi kafaya tkan ben geri kalan süreci nasıl dolduracağım o stresle birde risk yüksek diyip sağlıklı olma ihtialide var heleki aldırmak fikri hiçmi hiç hoşuma gitmiyor sakat bile olsa rabin onu bana layik görmüş cinayet işleyemem yardım edin kılar ne yapayım zamanım da daralıyor randevüyü iptalmi etsem yoksa ya nasip diyip yaptırsamı amino sentez ve 3 lüyü ise kesinlikle yaptırmıyacağım ama bunu yaptırsammı of kafam bavul gibi oldu kardeşime 650 kadında 1 ihtimal demiş düşükmüş yani 6 ayında bacım ve takmıyor diğer değerleri normal çıkmış ailede dawn sendromlı yada engeli doğanıız yok çok şükür ne bende nede eşimin tarafında yaşta 30 risk gurubuna girermiyim acaba((
işte bunları duyunca insan nasıl kıyar yavrusuna
ama testi yaptırmadan durmak da zor...
inşallah testte herşey yolunda çıkar hepimizin kızlar..
benim 2 arkadaşım da 5 aylıkken down sendromlu çıktı test sonucu, aldırdılar gerçekten öyleymiş, yanılmamış doktorlar..
ama demek ki yanıldıkları da oluyor...
http://www.akilli........../index.php?option=com_content&task=view&id=296&Itemid=190/?lid=eco
makaleyi okuyun kızlar ve ben 50. yoruma kadar okuyabildim ancak bence hepiniz okuyun, ne kadar farklı örnek var...
kızlarr bugün bnde doktora gittim çok şükür herşey normal ikili test dedi düşünmüyorum eksileri neler yaptırmazsam ne kaybederim dedim zaten biz size bırakıoruz bu olasılık testi yapılcak die ve doğru çıkcak die bişey yok dedi düşün yaptırcaksan bi hafta içinde gel dedi ama bende yaptırmıycam rabbim sapasağlam versin inşallah kucaklarımıza herşeyiyle kabulum yavrum kocaman olmuş resmen artık bi bebeğe benziyoçok şükür rabbime
selam haziran hamileleri ben de bir haziran hamilesi olarak aranıza yeni katılıyorum.Allah inşallah bebeklerimizi sağlıklı olarak elimize almayı nasip eder hepimize.Ayrıca 2 li testle iygili görüşümü yazmak istedim.Ben rehabilitasyon merkezinde 2 sene öğrtmenlik yaptım ve down sendromlu çok öğrencim oldu.Genelde 40 yaş üstünde görülüyor ama nadiren genç annelerde de görülüyor veya benim gözlemlediğim kadarıyla.Arkadaşlar bir testin böyle çıkması kesin öyle olduğun göstermez .Siz yine de ileride niye yaptırmadım keşke dememek için yaptırın derim.Bakın ilk hamileliğim ve cinsiyetini hiç düşnmüyorum sağlıklı olsun yeter bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?