Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızılcıklarrrrr :))))
aaa topiğimiz nereye düşmüş niye düşmüş kim düşürmüş vallahi yıkarım ortalığı :90:
kızlarr çok kötüyüm demin ağır bi kova kaldırdım hemen ardından kahverengi bi sıvı geldi bişi olmuşmudur bebeğe bilen biri varsa lütfen cvp versin acilll kafayı yemek üzereyim
kızlarr çok kötüyüm demin ağır bi kova kaldırdım hemen ardından kahverengi bi sıvı geldi bişi olmuşmudur bebeğe bilen biri varsa lütfen cvp versin acilll kafayı yemek üzereyim
slm canım....valla bende zor buldum....umarım bulamamış arkadaşlarımız yoktur....bu arada 8+4 oldum....mide bulantılarım ara ara devam ediyor...çıkarmıyorum şimdilik bakalım....sadece bir gün çok kötü oldum....hazımsızlık var sürekli ne yesem midem doluyor hemen.....bayramdan sonra ikili test için gidicem....görüşürüzzzzzz
canım dur korkma hemen,
akıntının rengi pembe ya da kırmızı olursa yeni olmuş demektir, kahverengi içerde beklemiş koyulaşmış yeni akıyor demektir.. ve kahverengi gelmesi normal..
ama sen yine de korkmadan takipte ol akıntı devam ederse doktorunu ara canım..
bişey olmamıştır endişe etme..
bebeklerimiz sapasağlam bir kesenin içinde kızlar kolay kolay bişey olmaz korkmayın...
düşük riski olanların kovayla falan belki düşebilir ama her şey yolunda gidiyorsa bir kova kaldırmayla bişeycik olmaz
ama tabi yine de riske atmamak lazım :90:
ben nerdeyse 8. hafatma girecem şimdiye kadar hiçbir şikayetim yoktu herşey yolundaydı doktorumda düşük riskin var falan demedi zaten ben bu bebeği çok istedim ailem uzakta zaten bu bebek benim tek umudum yalnızlığımın tek ilacı ona bişi olmasına dayanamam
kıyamam sana ben, hiç bişeycik olmaz merak etme
ben nerdeyse 8. hafatma girecem şimdiye kadar hiçbir şikayetim yoktu herşey yolundaydı doktorumda düşük riskin var falan demedi zaten ben bu bebeği çok istedim ailem uzakta zaten bu bebek benim tek umudum yalnızlığımın tek ilacı ona bişi olmasına dayanamam
tamam canım mutlaka beklıyorum kremın adını
ya kızlar anadolu yakasın da ümranıye hospıtal dıye camlıya dogru gıderken bır hastane var orda rutinlerimi yaptırmak ıstıyorum sizce ıyı bır hastanemı bılen var mı
bır dıger sorumda bu bıkını bölgesını ben kuoforde agdayla halledıyodum şimdi agda erken dogum riski yaratır dıye bır yazı okudum dogruluk payı nedır sızce ? ona göre baska yöntemleremı yönelsem acaba
inşallah... nolur dua edin hepimizin bebeği sağ salim doğsun
tşk ederim konuşunca insan dahada rahatlıyo saol samimiyetin için
Bu aralar iftara alıyorum arkadaşları ve çok yükleniyorum maalesef.Akşama ayaklarım,dizlerim yani komple bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam.aslında ayakta durmaya alışkınımdır öğretmen olduğum için ama hamileyken çok zor oluyormuş.Bir daha alamam kimseyi iftara.Çaya gelsinler:>:>
sslm bende kremın adını ısterım ama ben ılk hamılelıgımde bebek yagı kullandım hıc catlağım olmadı tavsıye ederim bırde bende hep agda yaptırıyorum hıc bısey olmadı hatta 42 haftanın sonunda sezeryanla aldılar benım kızı ama yıne de bılemem etkı edermı cnm
tamam canım geldiği gibi adını yazıcam kremin herhalde 1 hafta sonra falan gelir ama şu zeytin yağı ve e vitamini kapsülüde baya cazip geldi doğrusu ayrıcada onumu denesem diyorum