Bence de destekcinimEvet Miu'm yarışmaya katılmazsa benimle konuşmasın
Heee katılmıyon demekNasil yani börek yarışması mi yoooookkk ben börek yapmam da yememde garii o yedigim azardan sonra bitti o isyaaa mium nolur bikerede sen katilsana yaaa senin icinden ne maharetler cikar simdi hee
Mümkünatı yok nevom
@MiuLego miusum hadi nolur kırma bizi bikerecikte sen katilsan nolur sanki
Nasil yani börek yarışması mi yoooookkk ben börek yapmam da yememde garii o yedigim azardan sonra bitti o isyaaa mium nolur bikerede sen katilsana yaaa senin icinden ne maharetler cikar simdi hee
@MiuLego evet katılBence de destekcinim
Heee katılmıyon demek
Yap da sen yeme canım Allah Allah
Katılmazsan küsüm bil de bunu
Mümkünatı yok nevommutfak konusunda aşırı beceriksizim
1 kere yaptım hayatımda o da hazır yugkadan sigara böreği gibi bişey oldu öyle basitsize tarifler sormuştum hatırlarsın belki.. kupkuru kötü biley oldu
Ama eşim hazir yufka boreklerini sevmiyor,bende yiyemiom zaten biliyon ,yaparsam israf olcak miumBence de destekcinim
Heee katılmıyon demek
1 kere yaptım hayatımda o da hazır yugkadan sigara böreği gibi bişey oldu öyle basitsize tarifler sormuştum hatırlarsın belki.. kupkuru kötü biley oldu
Senle küsüm@MiuLego miusum hadi nolur kırma bizi bikerecikte sen katilsan nolur sankihadi noluuuurrrrrrr katilcam de
Deynep yok onu bin stresle yaptım nasıl yaptığımı bile hatırlamıyom@MiuLego evet katıl
Ablana demeyip,okul için yapmıştın,gayet hoş gözüküyordu,tadının kuruluğun önemi yok,nasıl olsa tatmadan oy veriyoruz
Beceremiyorum didim yaaaaaAma eşim hazir yufka boreklerini sevmiyor,bende yiyemiom zaten biliyon ,yaparsam israf olcak miumsigara boregi yap o zaman ama yap iste bi borek hadi kırma bizi kuserim inan
O stresini biz de yaşadık seninle beraberDeynep yok onu bin stresle yaptım nasıl yaptığımı bile hatırlamıyomhafızayaa bak hele
Sen katılcan demi?
Ask olsunBeceremiyorum didim yaaaaa
Kolumu bacağımı yakıyom hep
Sen yap komşulara dağıtırsın
O zaman seni engin mutfak tecrübelerin ile başbaşa bırakalımBence de destekcinim
Heee katılmıyon demek
O stresini biz de yaşadık seninle beraber
Ama çok tatlıydı o hallerin,ablanla küstünüz,gurur yapıp ,Ona sormamıştın ,kendi kendine yapmıştın
Bilmiyorum katılacağımı,Coco nun eşi gibi bizimkiler de el açması seviyor
Beceriksizim diyorum ısrar edip ezikliyon resmenAsk olsunbizim icin denerdin en azından sen bilun
Kendine haksızlık yapma sanmıyorum o kadar kötü değilsindir
Ulan o nasıl hafıza
Aynen beceriksiz ama gururlu kız miu hahahahah ne acınası haldeydim puhahahah
Ne zormuş ya mutfak işiben ölsem yapamam cıks
Tamamen yetenek gerçekten.. buradaki tariflere falan bakınca diyorum 24 saatte çıkaramam ben bunların bir tanesini.. imreniyorum
Beceriksizim diyorum ısrar edip ezikliyon resmen
Bidaha küstüm işte
Tamam tamam küsme yaa küsme ısrar etmiyom tamam hadi barisalim garii özür dilerim canım miusum
Ulan o nasıl hafıza
Aynen beceriksiz ama gururlu kız miu hahahahah ne acınası haldeydim puhahahah
Ne zormuş ya mutfak işiben ölsem yapamam cıks
Tamamen yetenek gerçekten.. buradaki tariflere falan bakınca diyorum 24 saatte çıkaramam ben bunların bir tanesini.. imreniyorum
Beceriksizim diyorum ısrar edip ezikliyon resmen
Bidaha küstüm işte
Çok üzülüyom yedin sanıpTamam tamam küsme yaa küsme ısrar etmiyom tamam hadi barisalim garii özür dilerim canım miusumbidaha şakalar da yapmiycam şunu yedim bunu yedim diye kandirmiycam söz özür dilerimmm
Kendine haksızlık yapma sanmıyorum o kadar kötü değilsindir
Yavaştan hazırlıklara başla,öğren biraz birazÇok fenaaaaa
YuppiiiiiiiiiiiÇok üzülüyom yedin sanıp
Tamam barışalım gel
İyi geceler aslımm bitanesinn biz de seni ve ogluşunu cok opuyoruz canim benimmİyi geceler Allah muhabbetinizi arttırsın ne tatlı atışmalar bunlar böyle yüzüm gülüyor okurken valla o samimiyet sıcaklık geçiyor böyle kaptana can feda ne tatlısınız valla hepiniz çok çok öpüyorum oğlan anca uyudu uyanmadan kestireyim acık diş çıkarıyor da pek bir huysuz kendileri
İyi geceler canım geçmiş olsunİyi geceler Allah muhabbetinizi arttırsın ne tatlı atışmalar bunlar böyle yüzüm gülüyor okurken valla o samimiyet sıcaklık geçiyor böyle kaptana can feda ne tatlısınız valla hepiniz çok çok öpüyorum oğlan anca uyudu uyanmadan kestireyim acık diş çıkarıyor da pek bir huysuz kendileri