M MiuLego -be a fire- Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Şubat 2016 48.744 226.339 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #121 Nevreste nevom geldim teftişeeee Munzevi Zencefil yapar şimdi börekleri sonra da gömer demiiiiiiiiiii bi de hiç gömmüyormuş gibi konuşmalar yapar demi
Nevreste nevom geldim teftişeeee Munzevi Zencefil yapar şimdi börekleri sonra da gömer demiiiiiiiiiii bi de hiç gömmüyormuş gibi konuşmalar yapar demi
M MiuLego -be a fire- Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Şubat 2016 48.744 226.339 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #122 Portakal Sulu Ordek .!.: İnşallah bende katılmayı düşünüyorum ama 7. Takım kaptanı duymasın Genişletmek için tıkla... CocoChanelmademoiselle .!.: Portakalim,en son takima yeni girdiğimde börek yemistim,miunun o sopasindan sonra valla borekten soğudum hala o kızgınlığı aklimdan gitmiyor Genişletmek için tıkla... Portakal Sulu Ordek .!.: Miu ve sopaları iz bırakır Genişletmek için tıkla... CocoChanelmademoiselle .!.: Hahah aynen hala unutamiyorum o gunden beri hic canim borekmis corekmis istemiyo valla agzima bilem surmedim belki ilerde yerim bi lokmacik Genişletmek için tıkla... deynepnaz .!.: O la laaa Börek candır Genişletmek için tıkla... gözüm kulağım burada
Portakal Sulu Ordek .!.: İnşallah bende katılmayı düşünüyorum ama 7. Takım kaptanı duymasın Genişletmek için tıkla... CocoChanelmademoiselle .!.: Portakalim,en son takima yeni girdiğimde börek yemistim,miunun o sopasindan sonra valla borekten soğudum hala o kızgınlığı aklimdan gitmiyor Genişletmek için tıkla... Portakal Sulu Ordek .!.: Miu ve sopaları iz bırakır Genişletmek için tıkla... CocoChanelmademoiselle .!.: Hahah aynen hala unutamiyorum o gunden beri hic canim borekmis corekmis istemiyo valla agzima bilem surmedim belki ilerde yerim bi lokmacik Genişletmek için tıkla... deynepnaz .!.: O la laaa Börek candır Genişletmek için tıkla... gözüm kulağım burada
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.397 107.736 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #123 MiuLego .!.: gözüm kulağım burada Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin Miu Börek ikram edelim sana Şu an menüde sodalı ve kuş yuvalı böreğimiz var ,1 dilim çayla beraber ikram edelim sana
MiuLego .!.: gözüm kulağım burada Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin Miu Börek ikram edelim sana Şu an menüde sodalı ve kuş yuvalı böreğimiz var ,1 dilim çayla beraber ikram edelim sana
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.908 213.803 1.423 60 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #124 Günaydınlar hanımlar..
M MiuLego -be a fire- Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Şubat 2016 48.744 226.339 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #125 deynepnaz .!.: Hoşgeldin Miu Börek ikram edelim sana Şu an menüde sodalı ve kuş yuvalı böreğimiz var ,1 dilim çayla beraber ikram edelim sana Genişletmek için tıkla... et ikram banaaaayanında atıştırmalık seni de alayım mı
deynepnaz .!.: Hoşgeldin Miu Börek ikram edelim sana Şu an menüde sodalı ve kuş yuvalı böreğimiz var ,1 dilim çayla beraber ikram edelim sana Genişletmek için tıkla... et ikram banaaaayanında atıştırmalık seni de alayım mı
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.397 107.736 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #126 MiuLego .!.: et ikram banaaaayanında atıştırmalık seni de alayım mı Genişletmek için tıkla... Kimse görmeden ikram edeyim kızların yaptığından Yok ben börek değilim ,tatlı kategorisindeyim Afiyet olsun Miu
MiuLego .!.: et ikram banaaaayanında atıştırmalık seni de alayım mı Genişletmek için tıkla... Kimse görmeden ikram edeyim kızların yaptığından Yok ben börek değilim ,tatlı kategorisindeyim Afiyet olsun Miu
M MiuLego -be a fire- Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Şubat 2016 48.744 226.339 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #127 deynepnaz .!.: Kimse görmeden ikram edeyim kızların yaptığından Yok ben börek değilim ,tatlı kategorisindeyim Afiyet olsun Miu Genişletmek için tıkla... çok açım ve harikalaaarrrrrrrrrrrrr
deynepnaz .!.: Kimse görmeden ikram edeyim kızların yaptığından Yok ben börek değilim ,tatlı kategorisindeyim Afiyet olsun Miu Genişletmek için tıkla... çok açım ve harikalaaarrrrrrrrrrrrr
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.397 107.736 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #128 mentalist .!.: portakal soslu ordekli borek yapana oyu basarim kiymali patatesli peynirli tavuklu oluyorda ordeklide yapilabilir.. siz saygi deger hanimlara belkim ilham olur diye dusundum Genişletmek için tıkla... Portakal soslu ördekli börek mi dedin ,oyumu Onu yapana mı veririm dedin Munzevi Zencefil gel kız yanıma ,yanlış anlama çok özledim seni
mentalist .!.: portakal soslu ordekli borek yapana oyu basarim kiymali patatesli peynirli tavuklu oluyorda ordeklide yapilabilir.. siz saygi deger hanimlara belkim ilham olur diye dusundum Genişletmek için tıkla... Portakal soslu ördekli börek mi dedin ,oyumu Onu yapana mı veririm dedin Munzevi Zencefil gel kız yanıma ,yanlış anlama çok özledim seni
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.121 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #129 MiuLego .!.: Nevreste nevom geldim teftişeeee Munzevi Zencefil yapar şimdi börekleri sonra da gömer demiiiiiiiiiii bi de hiç gömmüyormuş gibi konuşmalar yapar demi Genişletmek için tıkla... Kim o acaba MiuLego .!.: gözüm kulağım burada Genişletmek için tıkla... Deynep özelden yaptığı böreklerin fotolarını attı bana dedim yapma etme deynep ama yok durduramıyorum kendimi diyor deynepnaz .!.: Portakal soslu ördekli börek mi dedin ,oyumu Onu yapana mı veririm dedin Munzevi Zencefil gel kız yanıma ,yanlış anlama çok özledim seni Genişletmek için tıkla... miu yeterince yolmuştu beni bi de sen mi yolacaksın
MiuLego .!.: Nevreste nevom geldim teftişeeee Munzevi Zencefil yapar şimdi börekleri sonra da gömer demiiiiiiiiiii bi de hiç gömmüyormuş gibi konuşmalar yapar demi Genişletmek için tıkla... Kim o acaba MiuLego .!.: gözüm kulağım burada Genişletmek için tıkla... Deynep özelden yaptığı böreklerin fotolarını attı bana dedim yapma etme deynep ama yok durduramıyorum kendimi diyor deynepnaz .!.: Portakal soslu ördekli börek mi dedin ,oyumu Onu yapana mı veririm dedin Munzevi Zencefil gel kız yanıma ,yanlış anlama çok özledim seni Genişletmek için tıkla... miu yeterince yolmuştu beni bi de sen mi yolacaksın
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.397 107.736 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #130 Portakal Sulu Ordek .!.: Deynep özelden yaptığı böreklerin fotolarını attı bana dedim yapma etme deynep ama yok durduramıyorum kendimi diyor Genişletmek için tıkla... İftiraya bak hele Portakal Sulu Ordek .!.: miu yeterince yolmuştu beni bi de sen mi yolacaksın Genişletmek için tıkla... Yok O yolmuş,hazır etmiş zaten ,ben keseceğim
Portakal Sulu Ordek .!.: Deynep özelden yaptığı böreklerin fotolarını attı bana dedim yapma etme deynep ama yok durduramıyorum kendimi diyor Genişletmek için tıkla... İftiraya bak hele Portakal Sulu Ordek .!.: miu yeterince yolmuştu beni bi de sen mi yolacaksın Genişletmek için tıkla... Yok O yolmuş,hazır etmiş zaten ,ben keseceğim
M MiuLego -be a fire- Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Şubat 2016 48.744 226.339 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #131 Portakal Sulu Ordek .!.: Kim o acaba Deynep özelden yaptığı böreklerin fotolarını attı bana dedim yapma etme deynep ama yok durduramıyorum kendimi diyor miu yeterince yolmuştu beni bi de sen mi yolacaksın Genişletmek için tıkla... deynepnaz .!.: İftiraya bak hele Yok O yolmuş,hazır etmiş zaten ,ben keseceğim Genişletmek için tıkla... iki börekçi atışıyor bak helee
Portakal Sulu Ordek .!.: Kim o acaba Deynep özelden yaptığı böreklerin fotolarını attı bana dedim yapma etme deynep ama yok durduramıyorum kendimi diyor miu yeterince yolmuştu beni bi de sen mi yolacaksın Genişletmek için tıkla... deynepnaz .!.: İftiraya bak hele Yok O yolmuş,hazır etmiş zaten ,ben keseceğim Genişletmek için tıkla... iki börekçi atışıyor bak helee
M mentalist Guru Kayıtlı Üye 22 Şubat 2010 562 31 318 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #132 ahahahhaha benim potmu kirdim acaba
s i d e l y a Nirvana Kayıtlı Üye 13 Ekim 2016 6.202 26.758 548 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #133 Keşke tarif gelse
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.873 613.231 1.098 43 Malatya 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #134 MiuLego .!.: Nevreste nevom geldim teftişeeee Munzevi Zencefil yapar şimdi börekleri sonra da gömer demiiiiiiiiiii bi de hiç gömmüyormuş gibi konuşmalar yapar demi Genişletmek için tıkla... Aynen öyle sanki hiç yemiyor
MiuLego .!.: Nevreste nevom geldim teftişeeee Munzevi Zencefil yapar şimdi börekleri sonra da gömer demiiiiiiiiiii bi de hiç gömmüyormuş gibi konuşmalar yapar demi Genişletmek için tıkla... Aynen öyle sanki hiç yemiyor
CocoChanelmademoiselle Bi kızı bi oğlu varmış 👩👧👦🥰🙏🏻 Pro Üye 22 Haziran 2016 12.668 57.649 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #135 Nevreste .!.: Aynen öyle sanki hiç yemiyor Genişletmek için tıkla... Aksam 5 dilim borekle 6 7 tane baklava devirdim nevom ohh sefam olsun aramizda kalsin kimsecikler duymasin emi
Nevreste .!.: Aynen öyle sanki hiç yemiyor Genişletmek için tıkla... Aksam 5 dilim borekle 6 7 tane baklava devirdim nevom ohh sefam olsun aramizda kalsin kimsecikler duymasin emi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.873 613.231 1.098 43 Malatya 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #136 CocoChanelmademoiselle .!.: Aksam 5 dilim borekle 6 7 tane baklava devirdim nevom ohh sefam olsun aramizda kalsin kimsecikler duymasin emi Genişletmek için tıkla... @MiuLego
CocoChanelmademoiselle .!.: Aksam 5 dilim borekle 6 7 tane baklava devirdim nevom ohh sefam olsun aramizda kalsin kimsecikler duymasin emi Genişletmek için tıkla... @MiuLego
CocoChanelmademoiselle Bi kızı bi oğlu varmış 👩👧👦🥰🙏🏻 Pro Üye 22 Haziran 2016 12.668 57.649 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #137 Nevreste .!.: @MiuLego Genişletmek için tıkla... sasirdik miiiiii noooooooo
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.873 613.231 1.098 43 Malatya 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #138 CocoChanelmademoiselle .!.: Eki Görüntüle 2089137 sasirdik miiiiii noooooooo Genişletmek için tıkla... Ama hakettin5 dilim nedir yahu
CocoChanelmademoiselle .!.: Eki Görüntüle 2089137 sasirdik miiiiii noooooooo Genişletmek için tıkla... Ama hakettin5 dilim nedir yahu
CocoChanelmademoiselle Bi kızı bi oğlu varmış 👩👧👦🥰🙏🏻 Pro Üye 22 Haziran 2016 12.668 57.649 598 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #139 Nevreste .!.: Ama hakettin5 dilim nedir yahu Genişletmek için tıkla... Kendin koca bi yas pasta devirirken iyiydi hic anlatmiyon bakiyom da nevom
Nevreste .!.: Ama hakettin5 dilim nedir yahu Genişletmek için tıkla... Kendin koca bi yas pasta devirirken iyiydi hic anlatmiyon bakiyom da nevom
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.873 613.231 1.098 43 Malatya 4 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #140 CocoChanelmademoiselle .!.: Kendin koca bi yas pasta devirirken iyiydi hic anlatmiyon bakiyom da nevom Genişletmek için tıkla... Ben mi ne zaman
CocoChanelmademoiselle .!.: Kendin koca bi yas pasta devirirken iyiydi hic anlatmiyon bakiyom da nevom Genişletmek için tıkla... Ben mi ne zaman