Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Daha az önce agliyodun ben bu pastayi nasıl yakicam diyodun bittim ben miu ya ne hesap vericem diyodun noldu döndün birden hadi hadi itiraf et @MiuLego
Daha pasta yapmadım yarın akşam yapacağımYaptıklarımı yazayım sonra onları nasıl yemeyeceksin diyeceksin

Aksam 5 dilim borekle 6 7 tane baklava devirdim nevom ohh sefam olsun aramizda kalsin kimsecikler duymasin emi
Seninle küsüm 1 hafta konuşmıcam en az 1 hafta asla konuşmıcam seninle
Nevom sen de küs cocoyla hak etti

Ama hakettin5 dilim nedir yahu
Aynen ya sanıyor ki sabit çıkacak hep
O kilolar bir anda gelecek
Yazık değil mi onca emeğe
Bi de söz vermişti asla kilo almıcam cıs cos yemicem diye
Kendin koca bi yas pasta devirirken iyiydi hic anlatmiyon bakiyom da nevom
Hııı çok
İnanmadım ki ben ona
Daha az önce agliyodun ben bu pastayi nasıl yakicam diyodun bittim ben miu ya ne hesap vericem diyodun noldu döndün birden hadi hadi itiraf et @MiuLego
Bunlar sana coco hanım sanaaa
Bu mesajlar ispat @MiuLego tadina baktin mi bitti o is nevom sanki bilmiyoz
Sen sus bi de gülüyoraşırı küstüm şuan sana

Yaaaaaa miuummm azıcık tansiyonlarini yukselteyim demistim miuşumunn cok mu yükseldi acep öyle şey olur mu hic miuşum senden o zılgıtı yedikten sonra yeminlen agzima bidaha borek surmedim,hele baklava,bahsetmiyorum bile ama sen cocoya hic guvenmiyormussun bikeremkilo alsam almaz misin yani beni listeye terketcen mi coconu ask falan olsun yaniiiii

Tamam küselim CocoChanelmademoiselle

Ben senin gibi 5-10 dilim yemem

Şimdi de yemedim diyor

Hem suçlu hem güçlü

İnanayım mı

Tamam bir şartla barışırım
Yarışmaya katıl değil mi nevom Nevreste
Nasil yani börek yarışması mi yoooookkk ben börek yapmam da yememde garii o yedigim azardan sonra bitti o is yaaa mium nolur bikerede sen katilsana yaaa senin icinden ne maharetler cikar simdi hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…