- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Daha az önce agliyodun ben bu pastayi nasıl yakicam diyodun bittim ben miu ya ne hesap vericem diyodun noldu döndün birdenBen mi ne zaman
Daha pasta yapmadım yarın akşam yapacağımDaha az önce agliyodun ben bu pastayi nasıl yakicam diyodun bittim ben miu ya ne hesap vericem diyodun noldu döndün birdenhadi hadi itiraf et @MiuLego
Hepinizi pesimden surukleyecegimDaha pasta yapmadım yarın akşam yapacağımYaptıklarımı yazayım sonra onları nasıl yemeyeceksin diyeceksin
Ben yemeyeceğim azıcık ucundan tadına bakarımHepinizi pesimden surukleyecegim
Bu mesajlar ispat @MiuLegoBen yemeyeceğim azıcık ucundan tadına bakarım
Aksam 5 dilim borekle 6 7 tane baklava devirdim nevom ohh sefam olsunaramizda kalsin kimsecikler duymasin emi
Nevom sen de küs cocoyla hak etti
Aynen ya sanıyor ki sabit çıkacak hepAma hakettin5 dilim nedir yahu
Hııı çokKendin koca bi yas pasta devirirken iyiydi hic anlatmiyon bakiyom da nevom
İnanmadım ki ben onaBen mi ne zaman
Daha az önce agliyodun ben bu pastayi nasıl yakicam diyodun bittim ben miu ya ne hesap vericem diyodun noldu döndün birdenhadi hadi itiraf et @MiuLego
Sen sus bi de gülüyor
Yaaaaaa miuummm azıcık tansiyonlarini yukselteyim demistim miuşumunnSeninle küsüm 1 hafta konuşmıcam en az 1 hafta asla konuşmıcam seninle
Aynen ya sanıyor ki sabit çıkacak hep
O kilolar bir anda gelecek
Yazık değil mi onca emeğe
Bi de söz vermişti asla kilo almıcam cıs cos yemicem diye
Hııı çok
İnanmadım ki ben ona
Bunlar sana coco hanım sanaaa
Sen sus bi de gülüyoraşırı küstüm şuan sana
Ben senin gibi 5-10 dilim yemem
Tamam küselimSeninle küsüm 1 hafta konuşmıcam en az 1 hafta asla konuşmıcam seninle
Aynen ya sanıyor ki sabit çıkacak hep
O kilolar bir anda gelecek
Yazık değil mi onca emeğe
Bi de söz vermişti asla kilo almıcam cıs cos yemicem diye
Hııı çok
İnanmadım ki ben ona
Bunlar sana coco hanım sanaaa
Sen sus bi de gülüyoraşırı küstüm şuan sana
Yaaaaaa miuummm azıcık tansiyonlarini yukselteyim demistim miuşumunncok mu yükseldi acep öyle şey olur mu hic miuşum senden o zılgıtı yedikten sonra yeminlen agzima bidaha borek surmedim,hele baklava,bahsetmiyorum bile ama sen cocoya hic guvenmiyormussun bikerem kilo alsam almaz misin yani beni listeye terketcen mi coconu ask falan olsun yaniiiii
Ben senin gibi 5-10 dilim yemem
Yemedim tabiiiiiii
Şimdi de yemedim diyor
Ablaya küsülür mübende kuserimm baaaaakkkkk kusmeyin banaaaaaaa
Sende kardeşe kusme o zaman kardese küsülür müAblaya küsülür mü
Hem suçlu hem güçlübende kuserimm baaaaakkkkk kusmeyin banaaaaaaa
İnanayım mı
Evet Miu'm yarışmaya katılmazsa benimle konuşmasın
Tamam işte topluyorum senin hakkından en iyi Miu gelirSende kardeşe kusme o zaman kardese küsülür mükardeş dağıtır abla arkasını toplar
Nasil yani börek yarışması mi yoooookkk ben börek yapmam da yememde garii o yedigim azardan sonra bitti o is
Nevom miu katılsın bikerede hadi ikna et noluuuuy noluuuuyyyyyyEvet Miu'm yarışmaya katılmazsa benimle konuşmasın
@MiuLego ne anlar börektenNevom miu katılsın bikerede hadi ikna et noluuuuy noluuuuyyyyyy