- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
İyi geceler aslımm bitanesinn biz de seni ve ogluşunu cok opuyoruz canim benimm
Sağol canımİyi geceler canım geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler aslımm bitanesinn biz de seni ve ogluşunu cok opuyoruz canim benimm
Sağol canımİyi geceler canım geçmiş olsun
Yiyemiyoz ki canim anca böyle yedik diye hayal kurabiliyoruz yersek hooopp tartida artıyı görüyoruzhic yakistiramadim size biri borekleri biri kekleri biri pastalari goturur yermsin diye soran yok hic paylasımcı degilsiniz oysa hayat paylasinca guzel kilolarinizida paylasmis oluruz .. cok mutsuzum similisi
Yiyemiyoz ki canim anca böyle yedik diye hayal kurabiliyoruz yersek hooopp tartida artıyı görüyoruz
Amiiiiinnnnhaklisin canim ay kimler yiyiyorsa lop lop et dolsun diyet topiklerinden cikamasin amin .. cemaat amin deyin
24 Ocağa kadar vaktin var,o zamana kadar yine yaparsınuuffff inanmıyorum böreği yedim bilee daha önce neden görmedim bu yarışmayı acabaa
bakarken kilo alınmaz demi canım ayyy yazık bize yaaa valla kilo kilo diyet diyet ömür geçiyorYiyemiyoz ki canim anca böyle yedik diye hayal kurabiliyoruz yersek hooopp tartida artıyı görüyoruz
Nevreste hazır yufka derken köy yufkasından da yapabilirmiyiz?
Köy yufkasıHazır yufka dedik ama hazır yufka köy yufkasının hazır, fabrikasyon çıkış hali değil mi ? evet ise yarışmaya katılmanızda sakınca yok.
Kuru yufkadan mı bahsediyorsunız ?Nevreste hazır yufka derken köy yufkasından da yapabilirmiyiz?
EvetKuru yufkadan mı bahsediyorsunız ?
Böreklik yufkadan yapmanız daha uygun
Tamam inşallah fırsat bulursam malzemeleri temin edip efsaaanee bol kalorili bir börekle karşınızda olabilirimBöreklik yufkadan yapmanız daha uygun
Hazır yufka konumuz:)Yani fabrikasyon yapım:)