Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bende katılmayı düşünüyorum ama 7. Takım kaptanı duymasın
Portakalim,en son takima yeni girdiğimde börek yemistim,miunun o sopasindan sonra valla borekten soğudum hala o kızgınlığı aklimdan gitmiyor
Miu ve sopaları iz bırakır
Hahah aynen hala unutamiyorum o gunden beri hic canim borekmis corekmis istemiyo valla agzima bilem surmedim belki ilerde yerim bi lokmacik
O la laaa
Börek candır
Hoşgeldin Miugözüm kulağım burada
et ikram banaaaayanında atıştırmalık seni de alayım mıHoşgeldin Miu
Börek ikram edelim sana
Şu an menüde sodalı ve kuş yuvalı böreğimiz var ,1 dilim çayla beraber ikram edelim sana
Kimse görmeden ikram edeyim kızların yaptığındanet ikram banaaaayanında atıştırmalık seni de alayım mı
çok açım ve harikalaaarrrrrrrrrrrrrKimse görmeden ikram edeyim kızların yaptığından
Yok ben börek değilim ,tatlı kategorisindeyim
Afiyet olsun Miu
Portakal soslu ördekli börek mi dedin ,oyumu Onu yapana mı veririm dedinportakal soslu ordekli borek yapana oyu basarim kiymali patatesli peynirli tavuklu oluyorda ordeklide yapilabilir.. siz saygi deger hanimlara belkim ilham olur diye dusundum
Kim o acabaNevreste nevom geldim teftişeeee
Munzevi Zencefil yapar şimdi börekleri sonra da gömer demiiiiiiiiiii bi de hiç gömmüyormuş gibi konuşmalar yapar demi
Deynep özelden yaptığı böreklerin fotolarını attı bana dedim yapma etme deynep ama yok durduramıyorum kendimi diyorgözüm kulağım burada
miu yeterince yolmuştu beni bi de sen mi yolacaksınPortakal soslu ördekli börek mi dedin ,oyumu Onu yapana mı veririm dedin
Munzevi Zencefil gel kız yanıma ,yanlış anlama çok özledim seni
İftiraya bak heleDeynep özelden yaptığı böreklerin fotolarını attı bana dedim yapma etme deynep ama yok durduramıyorum kendimi diyor
Yok O yolmuş,hazır etmiş zaten ,ben keseceğimmiu yeterince yolmuştu beni bi de sen mi yolacaksın
Kim o acaba
Deynep özelden yaptığı böreklerin fotolarını attı bana dedim yapma etme deynep ama yok durduramıyorum kendimi diyor
miu yeterince yolmuştu beni bi de sen mi yolacaksın
İftiraya bak hele
Yok O yolmuş,hazır etmiş zaten ,ben keseceğim
Aynen öyle sanki hiç yemiyorNevreste nevom geldim teftişeeee
Munzevi Zencefil yapar şimdi börekleri sonra da gömer demiiiiiiiiiii bi de hiç gömmüyormuş gibi konuşmalar yapar demi
Aksam 5 dilim borekle 6 7 tane baklava devirdim nevom ohh sefam olsun aramizda kalsin kimsecikler duymasin emiAynen öyle sanki hiç yemiyor
@MiuLegoAksam 5 dilim borekle 6 7 tane baklava devirdim nevom ohh sefam olsun aramizda kalsin kimsecikler duymasin emi
Ama hakettin5 dilim nedir yahuEki Görüntüle 2089137 sasirdik miiiiii noooooooo
Kendin koca bi yas pasta devirirken iyiydi hic anlatmiyon bakiyom da nevomAma hakettin5 dilim nedir yahu
Ben mi ne zamanKendin koca bi yas pasta devirirken iyiydi hic anlatmiyon bakiyom da nevom