Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
İnşallah bende katılmayı düşünüyorum ama 7. Takım kaptanı duymasın :sus:

Portakalim,en son takima yeni girdiğimde börek yemistim,miunun o sopasindan sonra valla borekten soğudum hala o kızgınlığı aklimdan gitmiyor :KK70: :KK70:

Miu ve sopaları iz bırakır:KK70:

Hahah aynen hala unutamiyorum:KK70: o gunden beri hic canim borekmis corekmis istemiyo valla agzima bilem surmedim belki ilerde yerim bi lokmacik :sus::sus:

O la laaa:halay:
Börek candır :KK72:

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:gözüm kulağım burada:KK62:

et ikram banaaaa:KK53:yanında atıştırmalık seni de alayım mı :kk77:
Kimse görmeden ikram edeyim kızların yaptığından :sus:
Yok ben börek değilim ,tatlı kategorisindeyim :KK53:
Afiyet olsun Miu :KK53:
20180102_205221-jpg.2088666
img-20180103-wa0002-jpg.2088398

portakal soslu ordekli borek yapana oyu basarim kiymali patatesli peynirli tavuklu oluyorda ordeklide yapilabilir.. siz saygi deger hanimlara belkim ilham olur diye dusundum :KK70:
Portakal soslu ördekli börek mi dedin ,oyumu Onu yapana mı veririm dedin :KK53:
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil gel kız yanıma :KK8::KK8::KK8:,yanlış anlama çok özledim seni:KK8::KK8::KK8:

Nevreste Nevreste nevom geldim teftişeeee

Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil yapar şimdi börekleri sonra da gömer demiiiiiiiiiii bi de hiç gömmüyormuş gibi konuşmalar yapar demi
Kim o acaba :110:

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:gözüm kulağım burada:KK62:
Deynep özelden yaptığı böreklerin fotolarını attı bana dedim yapma etme deynep ama yok durduramıyorum kendimi diyor :KK12:

Portakal soslu ördekli börek mi dedin ,oyumu Onu yapana mı veririm dedin :KK53:
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil gel kız yanıma :KK8::KK8::KK8:,yanlış anlama çok özledim seni:KK8::KK8::KK8:
miu yeterince yolmuştu beni bi de sen mi yolacaksın :olamaz:

X