Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Evet Miu'm yarışmaya katılmazsa benimle konuşmasın:63:
Bence de destekcinim
Nasil yani börek yarışması mi yoooookkk ben börek yapmam da yememde garii o yedigim azardan sonra bitti o is :KK70: yaaa mium nolur bikerede sen katilsana yaaa senin icinden ne maharetler cikar simdi hee :KK28:
Heee katılmıyon demek
Yap da sen yeme canım Allah Allah
Katılmazsan küsüm bil de bunu:110:
@MiuLego ne anlar börekten:olamaz:Çok pis gaza getirmek lazım:sus:
Mümkünatı yok nevom:KK17:mutfak konusunda aşırı beceriksizim

1 kere yaptım hayatımda o da hazır yugkadan sigara böreği gibi bişey oldu öyle basit :KK70: size tarifler sormuştum hatırlarsın belki.. kupkuru kötü biley oldu :KK70:

Nasil yani börek yarışması mi yoooookkk ben börek yapmam da yememde garii o yedigim azardan sonra bitti o is :KK70: yaaa mium nolur bikerede sen katilsana yaaa senin icinden ne maharetler cikar simdi hee :KK28:

@MiuLego ne anlar börekten:olamaz:Çok pis gaza getirmek lazım:sus:

Bence de destekcinim

Heee katılmıyon demek

1 kere yaptım hayatımda o da hazır yugkadan sigara böreği gibi bişey oldu öyle basit :KK70: size tarifler sormuştum hatırlarsın belki.. kupkuru kötü biley oldu :KK70:
@MiuLego evet katıl:KK45:
Ablana demeyip,okul için yapmıştın,gayet hoş gözüküyordu,tadının kuruluğun önemi yok,nasıl olsa tatmadan oy veriyoruz:KK70:

Bence de destekcinim

Heee katılmıyon demek

Ama eşim hazir yufka boreklerini sevmiyor,bende yiyemiom zaten biliyon ,yaparsam israf olcak mium :KK43: sigara boregi yap o zaman ama yap iste bi borek hadi kırma bizi kuserim inan :KK34:

@MiuLego miusum hadi nolur kırma bizi bikerecikte sen katilsan nolur sanki :hamarat::spor:hadi noluuuurrrrrrr katilcam de:KK9:
Senle küsüm:110:

Sen demezsen katılcam diye senle hep küs kalcam:110:

Ah az biraz anlasam coco nevoma destek hep olur seve seve her yarışmaya katılırdım ki:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ama sıfır yani sıfır hiç anlamıyorum

Deynep yok onu bin stresle yaptım nasıl yaptığımı bile hatırlamıyom:skandal:hafızayaa bak hele:skandal:

Sen katılcan demi?:süslü:
O stresini biz de yaşadık seninle beraber:KK45:
Ama çok tatlıydı o hallerin,ablanla küstünüz,gurur yapıp ,Ona sormamıştın ,kendi kendine yapmıştın:KK45:
Bilmiyorum katılacağımı,Coco nun eşi gibi bizimkiler de el açması seviyor:işsiz:

Bence de destekcinim

Heee katılmıyon demek

O zaman seni engin mutfak tecrübelerin ile başbaşa bırakalım:sus:

O stresini biz de yaşadık seninle beraber:KK45:
Ama çok tatlıydı o hallerin,ablanla küstünüz,gurur yapıp ,Ona sormamıştın ,kendi kendine yapmıştın:KK45:
Bilmiyorum katılacağımı,Coco nun eşi gibi bizimkiler de el açması seviyor:işsiz:
:KK70:

Ulan o nasıl hafıza
Aynen beceriksiz ama gururlu kız miu hahahahah ne acınası haldeydim puhahahah

Ne zormuş ya mutfak işi :KK43: ben ölsem yapamam cıks
Tamamen yetenek gerçekten.. buradaki tariflere falan bakınca diyorum 24 saatte çıkaramam ben bunların bir tanesini.. imreniyorum
Ask olsun :110:bizim icin denerdin en azından:110:sen bilun :110:
Beceriksizim diyorum ısrar edip ezikliyon resmen
Bidaha küstüm işte

Ulan o nasıl hafıza

Tamamen yetenek gerçekten.. buradaki tariflere falan bakınca diyorum 24 saatte çıkaramam ben bunların bir tanesini.. imreniyorum

Bidaha küstüm işte
Kendine haksızlık yapma sanmıyorum o kadar kötü değilsindir:KK45::sampiyon:

Ulan o nasıl hafıza

Bidaha küstüm işte
Tamam tamam küsme yaa küsme ısrar etmiyom tamam hadi barisalim garii özür dilerim canım miusum :KK74::KK74:bidaha şakalar da yapmiycam şunu yedim bunu yedim diye kandirmiycam söz:KK74::KK74:özür dilerimmm:KK60:

İyi geceler Allah muhabbetinizi arttırsın ne tatlı atışmalar bunlar böyle yüzüm gülüyor okurken valla o samimiyet sıcaklık geçiyor böyle kaptana can feda ne tatlısınız valla hepiniz çok çok öpüyorum oğlan anca uyudu uyanmadan kestireyim acık diş çıkarıyor da pek bir huysuz kendileri :anne:
İyi geceler aslımm bitanesinn biz de seni ve ogluşunu cok opuyoruz canim benimm :KK60:

İyi geceler Allah muhabbetinizi arttırsın ne tatlı atışmalar bunlar böyle yüzüm gülüyor okurken valla o samimiyet sıcaklık geçiyor böyle kaptana can feda ne tatlısınız valla hepiniz çok çok öpüyorum oğlan anca uyudu uyanmadan kestireyim acık diş çıkarıyor da pek bir huysuz kendileri :anne:
İyi geceler canım geçmiş olsun:KK200:

X