Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Kesinlikle katılıyorum mesela ben :KK70: bir sonraki kategoriyi düşünmeye başladım bile yenilmeye doymayan güreşe doymazmış mı diye bi laf varya ondan daha çok istikrarlı şekilde hazırlanıyorum yeni kategorilere:KK70: o madalya bi gun benim olacak :KK70:
Bana bakın 5 yıldır aynı heyecanla tekrar tekrar buradayım :KK45:

Sonunda ben de bir karara varıp oy kullandım :)

Bütün börekler muhteşemdi gerçekten bu kadar çok iddialı tarif arasında benim Paçangalar kayboldu ama olsun canım sağolsun :p

Ben oyumu orijinal tarifi ve muhteşem sunumuyla sandal böreğine verdim :KK68:
AngelicaPickles AngelicaPickles eline sağlık canım gerçekten çok emek vermişsin. Bundan sonraki yarismalarda da tariflerini ve sunumlarını merakla bekleyeceğim :)

Ben seçim yapamadığım için kız kardeşime sordum artık. Kız kardeşim Tavuklu Mantarlı Sandal Böreği'ni çok beğendi. Sunumu ona kendisini Bodrum'da hissettirmiş :) Benim de favori böreklerimden birisiydi keza.

Dolayısıyla oyumuz AngelicaPickles AngelicaPickles 'ın. Başarılar dileriz sevgili Angelica. :KK200:

Böyle tatlış tatlış şeyler yazıyorsunuz 1. Olmuşçasına mutlu oluyorum :KK37:bundan sonra beni gaza gelmiş, ağır kategorilerde ağır tarifler yapmaya çabalarken görürseniz, o güzel yorumlarınızdan siz suçlusunuz bilin istedim. Astoria Astoria kardeşine de çok selamlar :KK25:

Böyle tatlış tatlış şeyler yazıyorsunuz 1. Olmuşçasına mutlu oluyorum :KK37:bundan sonra beni gaza gelmiş, ağır kategorilerde ağır tarifler yapmaya çabalarken görürseniz, o güzel yorumlarınızdan siz suçlusunuz bilin istedim. Astoria Astoria kardeşine de çok selamlar :KK25:

Pes etmezsen eninde sonunda kazanırsın canım ben de 3. Katılmamda kazanmıştim :)

Ben de özellikle sunumuna bayılmıştım, ellerine sağlık :KK36: iki oy verebilsem sana da oy verirdim canım :kk77:

Kategorimiz hayırlı olsun. Katılan tüm arkadaşlara şimdiden başarılar. Yufka deyip geçmemek lazım. Önemli olan lezzet ve sunum. Hepsi iştah kabartıyor:)) Özellikle çalışan hanımlara büyük kolaylık:) Oyum patatesli kafes böreğine.
Sagol canim benim tesekkurler:KK200:

arkadaşlar bilgisi dahil olunan olanlar cevap yazabilir mi bir tarif farklı kullanıcılar tarafından tekrar tekrar yapıp yarışmaya katılmadı mı Bazı arkadaşlar oyunlarına ortaokul olduğunu iddia ediyor şu an çok ashabım bozulmuş durumda burada yaptığımız yarışma eğlence kendi çapımızda boşluklar yapıyoruz Kusura bakmayın ama birbirimizi rencide etmeye yarışma katılmıyoruz
Arkadaşım ben anlayamadım senin yapmak istediğini...
Burada sana karşı birşey söylemememe rağmen bana yazılar dökmüşsün. Polemik olmasın diye sana gayet kibar bir dille özelden yazdım. Bana 'söyleyecek birşey yok diyorsun' yine gelip buraya yazıyorsun. Birilerinden destek almadan yapamıyor musun?
Zaten kurallar arasında böyle birşey olsaydı konun onay almazdı. Biliyoruz yani aynı tariflerin yapılabildiğini.. Kurallara aykırı olmayabilir ama bana çok da uygun gelmiyor.
Şimdi benim söylediğimin nesi yanlış , neye asabının bozuldu söyler misin ? Birbirimizin oylarına ortak olmadık desen ne kadar inanacaksın bu söylediğine?

Arkadaşım ben anlayamadım senin yapmak istediğini...
Burada sana karşı birşey söylemememe rağmen bana yazılar dökmüşsün. Polemik olmasın diye sana gayet kibar bir dille özelden yazdım. Bana 'söyleyecek birşey yok diyorsun' yine gelip buraya yazıyorsun. Birilerinden destek almadan yapamıyor musun?
Zaten kurallar arasında böyle birşey olsaydı konun onay almazdı. Biliyoruz yani aynı tariflerin yapılabildiğini.. Kurallara aykırı olmayabilir ama bana çok da uygun gelmiyor.
Şimdi benim söylediğimin nesi yanlış , neye asabının bozuldu söyler misin ? Birbirimizin oylarına ortak olmadık desen ne kadar inanacaksın bu söylediğine?
Tariflerinizin yapım aşması benziyor ama bence sunum ve görünüm açısından hiç benzemiyorlar...Oy verenler genelde sunuma bakıyorlar ve sanmıyorum farkedilsin:KK66:
Bence görsel olarak tarifleriniz oy aldı.Yani oylar bölünmedi ve sizin gibi benzer bir çok tarif var...

Tariflerinizin yapım aşması benziyor ama bence sunum ve görünüm açısından hiç benzemiyorlar...Oy verenler genelde sunuma bakıyorlar ve sanmıyorum farkedilsin:KK66:
Bence görsel olarak tarifleriniz oy aldı.Yani oylar bölünmedi ve sizin gibi benzer bir çok tarif var...

Yufkadan da çok devasa şeyler beklememek lazım, görsellik birinci planda bu kesin. Zaten yaptıklarımız az çok aynı şeyler görüntü burada çok şey ifade ediyor. Tarif aynı olsa bile kim daha şatafatlı ya da albenili şekilde sunum yaptıysa o tabiki beğeniliyor.
Bu bir yarışma elbet bir kazananı olacak güzelce, eğlenerek geçirelim ağzımızın tadı bozulmasın inşallah :dua:

Yufkadan da çok devasa şeyler beklememek lazım, görsellik birinci planda bu kesin. Zaten yaptıklarımız az çok aynı şeyler görüntü burada çok şey ifade ediyor. Tarif aynı olsa bile kim daha şatafatlı ya da albenili şekilde sunum yaptıysa o tabiki beğeniliyor.
Bu bir yarışma elbet bir kazananı olacak güzelce, eğlenerek geçirelim ağzımızın tadı bozulmasın inşallah :dua:
Farklı tarifler öğrendim.Bu şahsen benim için en güzel tarafı:KK66:

Tabiki görüşler farklı olabilir nevreste ablacım. Ama ben genel anlamda da aynı tariflerin yer almaması görüşündeyim. Sonuçta yufka ve emin olun günümüzde yufkanın çeşiti 27den fazla kesinlikle.
Kusura bakmayın inanın burayı böyle tartışma alanı gibi kullanmak istemezdim. İstemedim de. Ama böyle oldu.
@evlaefe arkadaşım sen de hakkını helal et şayet yanlış cümle kelime sarfettiysem.

X