Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Herkesin eline emeğine sağlık ....

Oyumuz evlaefe evlaefe nin Patatesli Kafes Böreğine gitti ....

Kafes böreği mantığı , klasik bir böreği görsel olarak çok şık bir hale getirmiş , bilmiyordum bu tarifi ...deneyeceğim .....

Oylamaya genelde maaile bakarız biz:) Tüm aile fertlerinin 1.si başka idi ama patatesli kafes böreği herkeste ilk 3 te oldu .

Herkese bol şanslar .... başarılaaaar
Çok sağol canım tesekkurle:KK200::KK200:

Hediyeyi hallederizde madalya ne olacak :) çok heveslenerek girdim yarışmaya birbirinden güzel tarifler gelince birincilik için çok da beklentiye girmeyeyim dedim...bu arada eşim oy kullansaydı gözü patatesli kafes böreğindeydi:KK70: yapanın ellerine sağlık en kısa zamanda yapacağım
Sagol canim benim Bende seni tebrik ederim şimdiden senin de ellerine saglik

Ben seçim yapamadığım için kız kardeşime sordum artık. Kız kardeşim Tavuklu Mantarlı Sandal Böreği'ni çok beğendi. Sunumu ona kendisini Bodrum'da hissettirmiş :) Benim de favori böreklerimden birisiydi keza.

Dolayısıyla oyumuz AngelicaPickles AngelicaPickles 'ın. Başarılar dileriz sevgili Angelica. :KK200:

İyi akşamlar canlar yeni kategori ne ola ki acep budaa gol değil :KK70::KK70: tebrikler @ervanazım cım tariflerin hepsi birbirinden güzeldi ilk katılımda birinci oldun helal :KK9:
Ya çok mutlu oldum teşekkür ederim beğenilmek çok güzel bir duygu iyi ki katıkıp sizlerle bu güzel heyecana ortak oldum:KK54::KK68:

Beşemel soslu kiymali borekten yana kullandim oyumu ama hepsi birbirinden lezzetli gorunuyor ellerinize emeginizi saglik:kk77:

arkadaşlar bilgisi dahil olunan olanlar cevap yazabilir mi bir tarif farklı kullanıcılar tarafından tekrar tekrar yapıp yarışmaya katılmadı mı Bazı arkadaşlar oyunlarına ortaokul olduğunu iddia ediyor şu an çok ashabım bozulmuş durumda burada yaptığımız yarışma eğlence kendi çapımızda boşluklar yapıyoruz Kusura bakmayın ama birbirimizi rencide etmeye yarışma katılmıyoruz

arkadaşlar bilgisi dahil olunan olanlar cevap yazabilir mi bir tarif farklı kullanıcılar tarafından tekrar tekrar yapıp yarışmaya katılmadı mı Bazı arkadaşlar oyunlarına ortaokul olduğunu iddia ediyor şu an çok ashabım bozulmuş durumda burada yaptığımız yarışma eğlence kendi çapımızda boşluklar yapıyoruz Kusura bakmayın ama birbirimizi rencide etmeye yarışma katılmıyoruz
İsteyen istediği tarifi yapar canım...
Yarışmamız 5 yıldır devam ediyor...5 yıldır bu bölümdeyim:)
Ve aynı tarif aynı kategoride 2 veya 3 farklı üye tarafından defalarca yapıldı ve bu hiç eksi getirmedi...
Hiç unutmuyorum çorbalar kategorisinde 1. Ve 2. Mercimek çorbası olmuştu:)
Görseli daha iyi olan hep daha fazla oy alır...Birde nasip kısmet işi bunlar:KK66:
Tamam yarışma yapıyoruz kurallar, hediyeler, var.Ama sadece bunlar olmamalı.Eğleniyoruz, keyif alıyoruz, heyecanlanıyoruz ve motivasyon hiç düşmüyor.Tekrar tekrar katılıyoruz...

İsteyen istediği tarifi yapar canım...
Yarışmamız 5 yıldır devam ediyor...5 yıldır bu bölümdeyim:)
Ve aynı tarif aynı kategoride 2 veya 3 farklı üye tarafından defalarca yapıldı ve bu hiç eksi getirmedi...
Hiç unutmuyorum çorbalar kategorisinde 1. Ve 2. Mercimek çorbası olmuştu:)
Görseli daha iyi olan hep daha fazla oy alır...Birde nasip kısmet işi bunlar:KK66:
Tamam yarışma yapıyoruz kurallar, hediyeler, var.Ama sadece bunlar olmamalı.Eğleniyoruz, keyif alıyoruz, heyecanlanıyoruz ve motivasyon hiç düşmüyor.Tekrar tekrar katılıyoruz...
Kesinlikle katılıyorum mesela ben :KK70: bir sonraki kategoriyi düşünmeye başladım bile yenilmeye doymayan güreşe doymazmış mı diye bi laf varya ondan daha çok istikrarlı şekilde hazırlanıyorum yeni kategorilere:KK70: o madalya bi gun benim olacak :KK70:

Tarifler aynı da olsa, beğenilen aynı olmuyor herkesin tarzı farklı canım olsun eğlenmeye devam :KK66:

X