Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Tabiki görüşler farklı olabilir nevreste ablacım. Ama ben genel anlamda da aynı tariflerin yer almaması görüşündeyim. Sonuçta yufka ve emin olun günümüzde yufkanın çeşiti 27den fazla kesinlikle.
Kusura bakmayın inanın burayı böyle tartışma alanı gibi kullanmak istemezdim. İstemedim de. Ama böyle oldu.
@evlaefe arkadaşım sen de hakkını helal et şayet yanlış cümle kelime sarfettiysem.
Tabi ki canım yapılmayan daha bir sürü tarif var:KK66:
Ama birde şunu düşünelim.Bir çoğumuz kategori açılınca kafamızda ne yapacağımızı,nasıl sunum yapacağımızı,hangi tabağı kullanacağımızı,hangi örtüyü kullanacağımızı tasarlıyoruz.BU sebeple tasarladığımız tarifi yapmaktan vazgeçmeyebiliriz veya farketmeden aynısını yapabiliriz.Bİz yönetim olarak bu kadar emek verilmiş,umut edilmiş,heyecan yapılmış bir tarifi nasıl reddedelim...Bunların dışında hepimizin sunumu,yapım aşaması farklı oluyor...Yıllardır buna müsade ediliyor ve inan çok olumsuz etkisi olmuyor:KK66:
Seni takdir ettim çok zarif ve incesin..:KK200:.Gereksiz yere birbirimizi kırmayalım.Eminim @evlaefe de hoşgörülü davranacaktır...

Böyle tatlış tatlış şeyler yazıyorsunuz 1. Olmuşçasına mutlu oluyorum :KK37:bundan sonra beni gaza gelmiş, ağır kategorilerde ağır tarifler yapmaya çabalarken görürseniz, o güzel yorumlarınızdan siz suçlusunuz bilin istedim. Astoria Astoria kardeşine de çok selamlar :KK25:

O da sana çok selam söyledi ehehe. :) Yap yap belli ki potansiyel var; birinci de olabilirsin neden olmasın. :)

Hepsi birbirinden güzel olmuş.:KK57:
Börek zaten çok severim.:KK28:
Çok zor seçim yaptım inanın.:oops:
Günlerdir burnumda tüten sigara böreğine oyumu
verdim.:KK36: zms rainbow zms rainbow
Herkesin ellerine ve emeğine sağlık.:KK3:

Bilindik tarifler hep iddialı derken ,farklı bir tarif 1.oluyor.:KK45:
ervanazlim ervanazlim tebrikler ,bayağı şanslıymışsın ilk katılımda alacaksın madalyayı.:sampiyon:
Çoğumuz defalarca katılmada aldık madalyayı,çok az kişi ilk katılımda aldı:olamaz:
Eşin aynı hediyeyi almaktan kurtuldu ama 1.olduğun için bir hediye de O alsın :KK53:

ervanazlim ervanazlim tebrikler ,bayağı şanslıymışsın ilk katılımda alacaksın madalyayı.:sampiyon:
Çoğumuz defalarca katılmada aldık madalyayı,çok az kişi ilk katılımda aldı:olamaz:
Eşin aynı hediyeyi almaktan kurtuldu ama 1.olduğun için bir hediye de O alsın :KK53:

Bu kategoriden umudu kestik artık :halay:
Önümüzdeki maçlara bakacağız :duduk:

Teşekkür ederim :) dün eşime şuan öndeyim dedim 1. Olursan eee alırsın artık bana bir hediye sonuçta seni teşvik ettim diyor:KK70: yarışmadan bahsedince çok ısrar etmeşti katılmam için...ben hediye isteyemeden o istedi yani:KK35:

Teşekkür ederim :) dün eşime şuan öndeyim dedim 1. Olursan eee alırsın artık bana bir hediye sonuçta seni teşvik ettim diyor:KK70: yarışmadan bahsedince çok ısrar etmeşti katılmam için...ben hediye isteyemeden o istedi yani:KK35:
Şimdi O da haklı :KK53:
Teşvik eden oysa O'nun sayesinde alıyorsun madalyayı:sampiyon:
Kaybetseydin benim yüzümden kaybediyorsun diye mi hediye alacaktı :KK69:
Bu böreği mi yap dedi,yoksa sen mi bu böreğe karar verdin ?:kk77:

Şimdi O da haklı :KK53:
Teşvik eden oysa O'nun sayesinde alıyorsun madalyayı:sampiyon:
Kaybetseydin benim yüzümden kaybediyorsun diye mi hediye alacaktı :KK69:
Bu böreği mi yap dedi,yoksa sen mi bu böreğe karar verdin ?:kk77:
Ben yarışmadan bahsedince hazır yufka börekleri diye eşimin de en sevdiği böreklerden bununla katılsana dedi çok ısrar etti bende katılırım ama kaybedersem aynı hediyeden bana da alacaksın dedim :) eşim de tadını bilseler kesin birinci olursun dedi :) oğlumun şansına katıldım ama ne yalan söyleyeyim bu kadar güzel tarifler arasında 1. Olursam şans gerçekten... Haa bide Nevreste Nevreste ablanın kararsızlık yaşarken güzel destekleyici mesajından sonra tamam dedim kesin katılıyorum:KK68: iyi ki de katıldım çok güzel bir heyecan oldu benim için :KK73:

Ben yarışmadan bahsedince hazır yufka börekleri diye eşimin de en sevdiği böreklerden bununla katılsana dedi çok ısrar etti bende katılırım ama kaybedersem aynı hediyeden bana da alacaksın dedim :) eşim de tadını bilseler kesin birinci olursun dedi :) oğlumun şansına katıldım ama ne yalan söyleyeyim bu kadar güzel tarifler arasında 1. Olursam şans gerçekten... Haa bide Nevreste Nevreste ablanın kararsızlık yaşarken güzel destekleyici mesajından sonra tamam dedim kesin katılıyorum:KK68: iyi ki de katıldım çok güzel bir heyecan oldu benim için :KK73:

Bu yarışmadan en kazançlı çıkan enişte bey oldu :) hem borek yedi hem hediye almaktan yırttı hem de senden bir hediye gelecek oh valla :KK70:

Kız ben senin böreğe şans vermiyordum, sen misin diyen gibi oldu bu birincilik :KK53:
Birde kazanmak için arkadaş çevresi gerekli diyorlar bakınız şekil1a ilk girişte kazandı:KK60:
ne yazacağımı bilemedim :KK8: kategori açıldığında çevresi olan kazanıyor gibi bir yazı okumuştum ama ihtimal vermedim ben böyle bişey olduğuna :KK37:

Besamel soslu borek sosyete mantisi ve patatesli kafes boregi bunlarin arasindan birinci olur diyordum bende.oylarda tahmin ettigim gibi oldu.besamel soslu cok istah kabarticiydi.keza sosyete mantisida oyle.hatta besamelle sosyeteye daha cok ihtimal veriyodum nihayetinde besamel kazandi.ellerine saglik canim ervanazlim ervanazlim tebrik ederim:KK200:

Oyumu görür görmez beşamel soslu kıymalı böreğe verdim.2. numaram sosyete mantısıydı.3 .numaram da kuruvasan börek.genel olarak hepsi harika ve enfes görünüyor seçim yapmak gerçekten zordu herkezin emeğine sağlık.:kk77:

Besamel soslu borek sosyete mantisi ve patatesli kafes boregi bunlarin arasindan birinci olur diyordum bende.oylarda tahmin ettigim gibi oldu.besamel soslu cok istah kabarticiydi.keza sosyete mantisida oyle.hatta besamelle sosyeteye daha cok ihtimal veriyodum nihayetinde besamel kazandi.ellerine saglik canim ervanazlim ervanazlim tebrik ederim:KK200:
Çok Teşekkür ederim :KK200: :KK68:

X