- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Tabi ki canım yapılmayan daha bir sürü tarif varTabiki görüşler farklı olabilir nevreste ablacım. Ama ben genel anlamda da aynı tariflerin yer almaması görüşündeyim. Sonuçta yufka ve emin olun günümüzde yufkanın çeşiti 27den fazla kesinlikle.
Kusura bakmayın inanın burayı böyle tartışma alanı gibi kullanmak istemezdim. İstemedim de. Ama böyle oldu.
@evlaefe arkadaşım sen de hakkını helal et şayet yanlış cümle kelime sarfettiysem.
Ama birde şunu düşünelim.Bir çoğumuz kategori açılınca kafamızda ne yapacağımızı,nasıl sunum yapacağımızı,hangi tabağı kullanacağımızı,hangi örtüyü kullanacağımızı tasarlıyoruz.BU sebeple tasarladığımız tarifi yapmaktan vazgeçmeyebiliriz veya farketmeden aynısını yapabiliriz.Bİz yönetim olarak bu kadar emek verilmiş,umut edilmiş,heyecan yapılmış bir tarifi nasıl reddedelim...Bunların dışında hepimizin sunumu,yapım aşaması farklı oluyor...Yıllardır buna müsade ediliyor ve inan çok olumsuz etkisi olmuyor
Seni takdir ettim çok zarif ve incesin...Gereksiz yere birbirimizi kırmayalım.Eminim @evlaefe de hoşgörülü davranacaktır...