Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana mi tas atiyosun canm hayirdir oylarin ortak mi oldum bu neyin kafasi ben yazini simdi gordum.Ben boregi yaptiktan sonra seninkini gordum.hafi neyse de daha onceki yarismalardada bir cok tarifi farkli ellerden yapanlar oldu gorunusleri bile yanyana koyunca farkli bi yazi daha yazmissin ondanda rahatsiz oldum kusura bakma patatesli yazmissiniz ama peynirliye vermissiniz oyunuzu vs. Yanlis kelimeler bencee burada tatli rekabetler yapiyoruz kendimizce saga sola satasmanin alemi yok benceTeşekkür ederim oyunuz için :)
@arzum77 canım oyun için teşekkür ederim. Sen de yapsaydın oyumuz ne güzel üçe bölünürdü Ama düşünceli davranmayı tercih ettin , ayrıca bunun için de teşekkür ederim
Teşekkürler, gerçekten denemenizi tavsiye ederim 3 renk böreği. Pişman olmayacaksınız.peynirli rulo en guzeli en sadesi ve her zaman en lezzetlisi. uc renkliye verecektim basta ama yemesi ne kadar zevkli her tat aynı anda bilemedim. besamel kıymalı olan bence cok kalorili ve agır.. besamel sos hıc sevmem :/
benim oyum peynirli ruloya ama o kazanamazsa uc renk kazansın ilk defa gördum cok hos mutlaka denicemmm
Teşekkür ederimpeynirli rulo en guzeli en sadesi ve her zaman en lezzetlisi. uc renkliye verecektim basta ama yemesi ne kadar zevkli her tat aynı anda bilemedim. besamel kıymalı olan bence cok kalorili ve agır.. besamel sos hıc sevmem :/
benim oyum peynirli ruloya ama o kazanamazsa uc renk kazansın ilk defa gördum cok hos mutlaka denicemmm
Yarışmada ki arkadaşlara başarılar diliyorum eşimle heyecanla bekliyoruz çünkü ucu ona da dokunuyor kaybedersem ayni hediyeden bana da alacak
Hediyeyi hallederizde madalya ne olacak :) çok heveslenerek girdim yarışmaya birbirinden güzel tarifler gelince birincilik için çok da beklentiye girmeyeyim dedim...bu arada eşim oy kullansaydı gözü patatesli kafes böreğindeydi yapanın ellerine sağlık en kısa zamanda yapacağımOyları eşinizin verdiğini saptadık. Sizi diskalifiye etmek zorundayız...
Şaka yapıyorum : ))))) Şöyle yapalım madem eşiniz alacak biz hiç devreye girmeyelim eşiniz alsın olmaz mı ?
Buda şaka şaka... bakalım nasıl bitecek oylama
Eşin ile başka anlaşma yap bu fırsat kaçmaz...O kadar börek içinde 1.oluyorum tebrik için bana ne alacaksın diye cümleye başlayabilirsin.Hediyeyi hallederizde madalya ne olacak :) çok heveslenerek girdim yarışmaya birbirinden güzel tarifler gelince birincilik için çok da beklentiye girmeyeyim dedim...bu arada eşim oy kullansaydı gözü patatesli kafes böreğindeydi yapanın ellerine sağlık en kısa zamanda yapacağım
İnanılmaz heyecan var kısmet tabi 1. Olamasamda bu kadar güzel tarifler içinden beğenilmek en güzel hediye bana...Eşin ile başka anlaşma yap bu fırsat kaçmaz...O kadar börek içinde 1.oluyorum tebrik için bana ne alacaksın diye cümleye başlayabilirsin.
çok teşekkürler bwğenmenize sevindimBeşamel soslu kıymalı böreğe gitti oyum yapanın ellerine sağlık nefis görünüyor.