• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
ben de yemek yarışması madalyası istiyorum

ama bu imkansız bu beceriksizlikle :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Rabbim Kazen Kazen in boş bir anına denk gelir de inşallah yanlışlıkla bana yemek madalyası verir :KK42:
O verse biz istemeyiz:sinirli:
Önce bir mutfağa gir bakalım.Öyle yapamam diye birşey yok.Herkes yapabilir:halay:

Yemek yarışmaları yapmaya başlayalı 5 yılı bitirdik.Her yarışmada birinci olan arkadaşımızı pro değilse pro yaptık ve çam sakızı çoban armağanı birerde hediye gönderdik.Lakin Kazen Kazen ile geçen gün baktık ki çok defalar katılmasına rağmen birinci olamadığı için pro dahi olamayan üyelerimiz var.Bir güzellik yaptık ve defalarca katılan bu arkadaşlarımıza pro üyelik verdik.Güle güle kullanın.Yemek yapma aşkınız hiç bitmesin :KK36::KK36::KK36:

@Ytmz

zms rainbow zms rainbow

@sabahvesen

@Mazikeen

@Sidelya95

Yemek yarışmaları yapmaya başlayalı 5 yılı bitirdik.Her yarışmada birinci olan arkadaşımızı pro değilse pro yaptık ve çam sakızı çoban armağanı birerde hediye gönderdik.Lakin Kazen Kazen ile geçen gün baktık ki çok defalar katılmasına rağmen birinci olamadığı için pro dahi olamayan üyelerimiz var.Bir güzellik yaptık ve defalarca katılan bu arkadaşlarımıza pro üyelik verdik.Güle güle kullanın.Yemek yapma aşkınız hiç bitmesin :KK36::KK36::KK36:

@Ytmz

zms rainbow zms rainbow

@sabahvesen

@Mazikeen

@Sidelya95

Abla seni opceeemmmm :KK74::KK74:
Bitanesiniz valla :KK37:

Back