- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.037
@tuzsuz_ruh böreğini merak ettim ,katılmasan da fotosunu çektiysen koysana buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir aksilik olmazsa yarın gece yarısı açarımO can alici soru geliyor yarin gece yarisimi acilcak yarisma yoksa persembe gun icindemk
Canım telefonumda sorun var diğer telefonu eşim getirirse koyarım inşallah@tuzsuz_ruh böreğini merak ettim ,katılmasan da fotosunu çektiysen koysana buraya
Dussuz kendi yanmış diyecektin zaarOnun börek yanmış
Günaydınlar herkese
Bu gece bir aksilik olmazsa başlıyomuşYarın son gün heyecan dorukta
Bu gece bir aksilik olmazsa başlıyomuş
Evet 2 3 favorim var nasıl karar vercem bilmiyorum :)Aaaaa bu gecemi,yarın diye biliyordumm..
Hadi hayırlısı olsun,hak eden kazansın diyorum yine..
Evet 2 3 favorim var nasıl karar vercem bilmiyorum :)
Sabah geri yatmıştım ,uyuyakalmışım.Az kendime gelene kadar KKya girdim Şimdi kahvaltı edeceğim.deynepnaz napıyosun canımm
afiyet olsunnn bu saatte kahvaltımı olur kaptanın duymasınSabah geri yatmıştım ,uyuyakalmışım.Az kendime gelene kadar KKya girdim Şimdi kahvaltı edeceğim.
Bugün oylama açılıyor,ben bile heyecanlandığıma göre siz kimbilir ne kadar heyecanlısınız?
Sabah geri yatmıştım ,uyuyakalmışım.Az kendime gelene kadar KKya girdim Şimdi kahvaltı edeceğim.
Bugün oylama açılıyor,ben bile heyecanlandığıma göre siz kimbilir ne kadar heyecanlısınız?
Sabah geri yatmıştım ,uyuyakalmışım.Az kendime gelene kadar KKya girdim Şimdi kahvaltı edeceğim.
Kahvaltıda börek mi yiyorsun yoksa
Seni seniiii
O baykuşla haber uçururum bak miuya
Yanmış işteDussuz kendi yanmış diyecektin zaar