Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Yemek yarışmaları yapmaya başlayalı 5 yılı bitirdik.Her yarışmada birinci olan arkadaşımızı pro değilse pro yaptık ve çam sakızı çoban armağanı birerde hediye gönderdik.Lakin @Kazen ile geçen gün baktık ki çok defalar katılmasına rağmen birinci olamadığı için pro dahi olamayan üyelerimiz var.Bir güzellik yaptık ve defalarca katılan bu arkadaşlarımıza pro üyelik verdik.Güle güle kullanın.Yemek yapma aşkınız hiç bitmesin :KK36::KK36::KK36:

@Ytmz

zms rainbow zms rainbow

@sabahvesen

@Mazikeen

@Sidelya95

Allah razi olsun ablaaa. ne kadar da iyisiniz butun uyelerinizi ayir etmeden dusunuyorsunuz ve ilgileniyorsunuz KADINLAR KULUBUNU ve SIZI cooook seviyorum :KK60::KK36:

Yemek yarışmaları yapmaya başlayalı 5 yılı bitirdik.Her yarışmada birinci olan arkadaşımızı pro değilse pro yaptık ve çam sakızı çoban armağanı birerde hediye gönderdik.Lakin @Kazen ile geçen gün baktık ki çok defalar katılmasına rağmen birinci olamadığı için pro dahi olamayan üyelerimiz var.Bir güzellik yaptık ve defalarca katılan bu arkadaşlarımıza pro üyelik verdik.Güle güle kullanın.Yemek yapma aşkınız hiç bitmesin :KK36::KK36::KK36:

@Ytmz

zms rainbow zms rainbow

@sabahvesen

@Mazikeen

@Sidelya95

Çok teşekkür ederiz:KK200:

Niye yatıyon yatma uyuyma gardaşım yaniii :uykucu:
Ohhh yarasın lop lop et olsun sana :rolleyes:

Profiline balık etli yazılsın:KK45:

aaa çok mantıklı

balina etli :KK53:

:KK42:

Balina deynepnaz :sus:

aramızda aman duymasın bıd bıd başımızın etini yer:skandal::sus:

Hey siz ikiniz bittiniz haberiniz olsun ..:cool::cool:
Merak etme ,seni de kattım aralarına:KK53:
Yedim sizi
images

Allah razi olsun ablaaa. ne kadar da iyisiniz butun uyelerinizi ayir etmeden dusunuyorsunuz ve ilgileniyorsunuz KADINLAR KULUBUNU ve SIZI cooook seviyorum :KK60::KK36:

Allah sizlerden de razı olsun canım.Rica ederiz.Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Bizde sizleri çok seviyoruz :KK60:

@Ytmz

zms rainbow zms rainbow

@sabahvesen

@Mazikeen

@Sidelya95

Yüreğinize sağlıkEn Büyük KK

X