- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Sağol canım.Öp hadi
ablacimmmmmmmmmmmmmİçinden gelmiş Coco cuğumun
Kazen abiye inat 2 katı opcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım.Öp hadi
ablacimmmmmmmmmmmmmİçinden gelmiş Coco cuğumun
Allah razi olsun ablaaa. ne kadar da iyisiniz butun uyelerinizi ayir etmeden dusunuyorsunuz ve ilgileniyorsunuz KADINLAR KULUBUNU ve SIZI cooook seviyorumYemek yarışmaları yapmaya başlayalı 5 yılı bitirdik.Her yarışmada birinci olan arkadaşımızı pro değilse pro yaptık ve çam sakızı çoban armağanı birerde hediye gönderdik.Lakin @Kazen ile geçen gün baktık ki çok defalar katılmasına rağmen birinci olamadığı için pro dahi olamayan üyelerimiz var.Bir güzellik yaptık ve defalarca katılan bu arkadaşlarımıza pro üyelik verdik.Güle güle kullanın.Yemek yapma aşkınız hiç bitmesin
@Ytmz
zms rainbow
@sabahvesen
@Mazikeen
@Sidelya95
Çok teşekkür ederizYemek yarışmaları yapmaya başlayalı 5 yılı bitirdik.Her yarışmada birinci olan arkadaşımızı pro değilse pro yaptık ve çam sakızı çoban armağanı birerde hediye gönderdik.Lakin @Kazen ile geçen gün baktık ki çok defalar katılmasına rağmen birinci olamadığı için pro dahi olamayan üyelerimiz var.Bir güzellik yaptık ve defalarca katılan bu arkadaşlarımıza pro üyelik verdik.Güle güle kullanın.Yemek yapma aşkınız hiç bitmesin
@Ytmz
zms rainbow
@sabahvesen
@Mazikeen
@Sidelya95
Niye yatıyon yatma uyuyma gardaşım yaniii
Ohhh yarasın lop lop et olsun sana
Profiline balık etli yazılsın
aaa çok mantıklı
balina etli
Balina deynepnaz
aramızda aman duymasın bıd bıd başımızın etini yer
Merak etme ,seni de kattım aralarınaHey siz ikiniz bittiniz haberiniz olsun ..
Abla gerçekler acıdır.Dost acı söyler.Hey siz ikiniz bittiniz haberiniz olsun ..
Allah razi olsun ablaaa. ne kadar da iyisiniz butun uyelerinizi ayir etmeden dusunuyorsunuz ve ilgileniyorsunuz KADINLAR KULUBUNU ve SIZI cooook seviyorum
O zaman katılmaktan hiç vazgeçmeyeceğiz.Patronumuz ve Patroniçemiz bize her an sürpriz yapabilirAllah sizlerden de razı olsun canım.Rica ederiz.Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Bizde sizleri çok seviyoruz
Ben de öpeyimRica ederiz Nevoşum
Yemek yarışmaları yapmaya başlayalı 5 yılı bitirdik.Her yarışmada birinci olan arkadaşımızı pro değilse pro yaptık ve çam sakızı çoban armağanı birerde hediye gönderdik.Lakin @Kazen ile geçen gün baktık ki çok defalar katılmasına rağmen birinci olamadığı için pro dahi olamayan üyelerimiz var.Bir güzellik yaptık ve defalarca katılan bu arkadaşlarımıza pro üyelik verdik.Güle güle kullanın.Yemek yapma aşkınız hiç bitmesin
@Ytmz
zms rainbow
@sabahvesen
@Mazikeen
@Sidelya95
Abla gerçekler acıdır.Dost acı söyler.
Buldular benim gibi savunmasız,masum ,zavallı birini ezmeye çalışıyorlarAnaaaaaaa duymasınn savaş çıkar
Kazen duymasınBenim başım kel mi,ben de öpeceğim isabel yı
Merak etme ,seni de kattım aralarına
Yedim sizi
Akşama kadar vaktin var.Böreği kap gelsevgili isabel ben de katılmıştım (gönülden) ve hiç madalyam yoktu ya.. madalya da olur kibelkikazara el değmesi ile
Akşama kadar vaktin var.Böreği kap gel
Sen ve savunmasız , zavallıBuldular benim gibi savunmasız,masum ,zavallı birini ezmeye çalışıyorlar