Buldular benim gibi savunmasız,masum ,zavallı birini ezmeye çalışıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce böreği görelim
herkes bana oy vereceğine söz verirse yaparım
Yüreğinize sağlık
Benim başım kel mi,ben de öpeceğim isabel yı
Önce böreği görelim
duymaz o görmez yemek yiyordur o
Yemek yarışmaları yapmaya başlayalı 5 yılı bitirdik.Her yarışmada birinci olan arkadaşımızı pro değilse pro yaptık ve çam sakızı çoban armağanı birerde hediye gönderdik.Lakin K Kazen ile geçen gün baktık ki çok defalar katılmasına rağmen birinci olamadığı için pro dahi olamayan üyelerimiz var.Bir güzellik yaptık ve defalarca katılan bu arkadaşlarımıza pro üyelik verdik.Güle güle kullanın.Yemek yapma aşkınız hiç bitmesin
@Ytmz
@zms rainbow
@sabahvesen
@Mazikeen
@Sidelya95
Bu bile çok önemliEki Görüntüle 2099935 ne yapsam diye düşünüyorum şuan
Mutfakta kuru dolma ,sarma var,sütlaç var,çikolata var,çiğköfte var ve ben acı kahve ve yeşil elma yiyorum şu an.Çok kızdım ,şimdi mutfağa gidiyorum Bilirsin ben sinirlenince çok yerim.Kilo alırsam sebebi sizsinizbalinalıktan boğalığa terfi mi
aaaaaaaaaaaaa Ausencia ya yenilmeyi göze aldın yaniMutfakta kuru dolma ,sarma var,sütlaç var,çikolata var,çiğköfte var ve ben acı kahve ve yeşil elma yiyorum şu an.Çok kızdım ,şimdi mutfağa gidiyorum Bilirsin ben sinirlenince çok yerim.Kilo alırsam sebebi sizsiniz
Merak etme ,seni de kattım aralarına
Yedim sizi
sevgili isabel ben de katılmıştım (gönülden) ve hiç madalyam yoktu ya.. madalya da olur kibelkikazara el değmesi ile
O da vardı değil mi?Eğer yenilirsen gebe kadına yenildi diye seni bütün KKya reklam ederim demişti değil mi?Ama ben aksilik ya bu hafta çok yedim spor yapamadım ,ya gerçekten yenilirsemaaaaaaaaaaaaa Ausencia ya yenilmeyi göze aldın yani
Kazen'e söyleriz bildirim yapar cümle alem öğrenirO da vardı değil mi?Eğer yenilirsen gebe kadına yenildi diye seni bütün KKya reklam ederim demişti değil mi?Ama ben aksilik ya bu hafta çok yedim spor yapamadım ,ya gerçekten yenilirsem
Üyelik iptali sebebiKazen'e söyleriz bildirim yapar cümle alem öğrenir
O zaman Cuma'ya kadar toparla kendiniÜyelik iptali sebebi
O da vardı değil mi?Eğer yenilirsen gebe kadına yenildi diye seni bütün KKya reklam ederim demişti değil mi?Ama ben aksilik ya bu hafta çok yedim spor yapamadım ,ya gerçekten yenilirsem
mutfakta beceriksiz olmak ne demek bilir misinizSen hiç katılmadın ve madalya istiyosun
Bak nevoş ne diyor böreği kap gel hadi
Bugün 35 dk leslie yaptım1.5 gün var
kalk deynepim kalkkkkkkkkkk
spora asıl gider o kilo
Şunun şurasında Cumaya ne kaldı canııııımmm,ıh hı hıh (Kemal Sunal smileyi)O zaman Cuma'ya kadar toparla kendini