Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yemek yarışmaları yapmaya başlayalı 5 yılı bitirdik.Her yarışmada birinci olan arkadaşımızı pro değilse pro yaptık ve çam sakızı çoban armağanı birerde hediye gönderdik.Lakin Kazen
ile geçen gün baktık ki çok defalar katılmasına rağmen birinci olamadığı için pro dahi olamayan üyelerimiz var.Bir güzellik yaptık ve defalarca katılan bu arkadaşlarımıza pro üyelik verdik.Güle güle kullanın.Yemek yapma aşkınız hiç bitmesin
Kutluyorum hem seni hem Kazen
'i kazanan arkadaşlarımızın hediyeleri çok güzel..
Bir çok arkadaşımız emek sarf ediyor sonuçta..
Öpecem seni bende..
Patron bişi demez demi..
Mutfakta kuru dolma ,sarma var,sütlaç var,çikolata var,çiğköfte var ve ben acı kahve ve yeşil elma yiyorum şu an.Çok kızdım ,şimdi mutfağa gidiyorum Bilirsin ben sinirlenince çok yerim.Kilo alırsam sebebi sizsiniz
Mutfakta kuru dolma ,sarma var,sütlaç var,çikolata var,çiğköfte var ve ben acı kahve ve yeşil elma yiyorum şu an.Çok kızdım ,şimdi mutfağa gidiyorum Bilirsin ben sinirlenince çok yerim.Kilo alırsam sebebi sizsiniz
O da vardı değil mi?Eğer yenilirsen gebe kadına yenildi diye seni bütün KKya reklam ederim demişti değil mi?Ama ben aksilik ya bu hafta çok yedim spor yapamadım ,ya gerçekten yenilirsem
O da vardı değil mi?Eğer yenilirsen gebe kadına yenildi diye seni bütün KKya reklam ederim demişti değil mi?Ama ben aksilik ya bu hafta çok yedim spor yapamadım ,ya gerçekten yenilirsem
Kutluyorum hem seni hem Kazen
'i kazanan arkadaşlarımızın hediyeleri çok güzel..
Bir çok arkadaşımız emek sarf ediyor sonuçta..
Öpecem seni bende..
Patron bişi demez demi..
Canım ablam benim..Çok teşekkür ederiz.İşte fazlası ile emek verilince bir şekilde bizlerinde bu emeğin küçükte olsa bir karşılığını vermeye çalışıyoruz..Tam denk gelmesede elimizden geldiği ölçüde..