En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Komsular demisti evde büyü arıyorlarmış sanırım adamın elindende ölmeden kurtulan tek madur küçük oğlan olmuş, zavallım o da ne işkenceler görmüş

Komsular demisti evde büyü arıyorlarmış sanırım adamın elindende ölmeden kurtulan tek madur küçük oğlan olmuş, zavallım o da ne işkenceler görmüş
Çok zor valla Lunya anlatılanlari düşündükçe irkildim bugün dikiş yaparken ufak iğne batması bile nasıl hoplatiyor bizi

Çok zor valla Lunya anlatılanlari düşündükçe irkildim bugün dikiş yaparken ufak iğne batması bile nasıl hoplatiyor bizi
Hiç deme, düşündükçe içim ürperiyor bakalım ne olacak, sonuna bakamadım erişte bitmişti onu yapacaktım artık gece bakarım

Elde mi aciyormus :// yoksa

Yani öyle sayılır:)
Yaşadığı yerde yufka bulmak sıkıntılı:)
Bakude var aslinda nevo da bizim buralarda hazir yufkaya talep olmadigindan getirmiyolar herhalde
Yanlış anlama azerin hani küçümsemek için falan demedim yanlış anlaşılmayayim aslında güzel bişey önden bir denemek hani ben hiç denemiyorim en iyisini yaparım havasında değilim o hissedilmesin
Yok canim anladim ben seni
Aslinda daha once hic on hazirlik yapmadim yarismalarda ama ilk defa yapacagimdan ayrica asil onemli olan yine goruntu oldugundan bi deneyeyim once dedim
[QUOTEminik meleklerim, post: 58442629, member: 826582"]Biliyorum tam bir Azerbaycan güzeli kendileri [/QUOTE]

Ayy tam benlik konuymus bakayim mugeye seviyorum o kadini

Sen alacak bir yer ayarladın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…