En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Nevo sen simdi bi daha odul kazanamicak misin?yoksa bunun bi suresi var mi?
Canım daha önce 3.madalyayı aldıktan sonra katılan hiç olmadı ondan bilmiyorum:)Yani kural ilerde değişir mi bilemem:)
Şimdilik bir şey yok kazansamda 2.ye devredilir:)Ben zaten 3-4 yılda bir kazanıyorum

İyi aksamlar canim
Sakin bana profildeki benim oglum deme
Canım daha önce 3.madalyayı aldıktan sonra katılan hiç olmadı ondan bilmiyorum:)Yani kural ilerde değişir mi bilemem:)
Şimdilik bir şey yok kazansamda 2.ye devredilir:)Ben zaten 3-4 yılda bir kazanıyorum
Zaman asimina ugramali bence zamanla

Nevros bende 2015 de katılmıştım bu sene oldu anca 1 tane almışım

Üşenmedim saydım geldim bu kategori ile beraber 20.katılışımmış
Maşaallah sanaAma işte sen eğlencesine yarışıyorum diyorsun ve sunumlara çok özenmiyorsun.Yarışma artık kendini aştı.Sunumlar üst seviyelere çıktı.Oylamada sunumlara yönelik oluyor.O sebeple sende çıtayı yükseltmelisin

Amann boşver ben 30 yapsam yeter

Hoşgeldin bizde tam çıkıyorduk
Valla isim gucum hic bitmedi bugun, pazar gunu gidiyorum ya. Evi topla,sil supur. Ivir zivir isler ancak bitmek uzere. Daha valiz hazirliycam ben sozde. Yarin son gunum k.valide k.peder falan gelebiliriz dedi. Kosturmaca icindeyim.
Acayip yorgunum

Valla isim gucum hic bitmedi bugun, pazar gunu gidiyorum ya. Evi topla,sil supur. Ivir zivir isler ancak bitmek uzere. Daha valiz hazirliycam ben sozde. Yarin son gunum k.valide k.peder falan gelebiliriz dedi. Kosturmaca icindeyim.
Acayip yorgunum
Allah kolaylık versin canım.Peki oradan bize yazacak mıısn yoksa biz seni özleyecek miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…