• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Bu olayı kaç yıllık takopciyim ben de kavrayamadim uykusuzluk yüzünden kaçırdığım bölümler oluyor maalesef :/

Yaşlı kadın bı başkalarının öldürdüğünü birde kendi oğlu ile damadının kızını birlikte öldürdüğü ifadesini vermiş hangisi dogru belli değil

Ama damat kesinlikle işin içinde hocalık yaptığını söylemiş asilamis onlara inandirmis kendine bizi takip ediyorlar büyü yapıyorlar deyip deyip

İki aile evleri satip damada arabada yatıp kalkmaya başlamışlar ondan sonra kadın ve çocuğu ortadan kayboluyor :// çok karışık uzun yazmıştım daha da sildim sonra :KK70:
Komsular demisti evde büyü arıyorlarmış :KK53::KK53: sanırım adamın elindende ölmeden kurtulan tek madur küçük oğlan olmuş, zavallım o da ne işkenceler görmüş :KK43:

Komsular demisti evde büyü arıyorlarmış :KK53::KK53: sanırım adamın elindende ölmeden kurtulan tek madur küçük oğlan olmuş, zavallım o da ne işkenceler görmüş :KK43:
Çok zor valla Lunya anlatılanlari düşündükçe irkildim bugün dikiş yaparken ufak iğne batması bile nasıl hoplatiyor bizi :(

Çok zor valla Lunya anlatılanlari düşündükçe irkildim bugün dikiş yaparken ufak iğne batması bile nasıl hoplatiyor bizi :KK43:
Hiç deme, düşündükçe içim ürperiyor :( bakalım ne olacak, sonuna bakamadım erişte bitmişti onu yapacaktım artık gece bakarım:(

Elde mi aciyormus :// yoksa
:KK12::sus::sus:
Yani öyle sayılır:)
Yaşadığı yerde yufka bulmak sıkıntılı:)
Bakude var aslinda nevo da bizim buralarda hazir yufkaya talep olmadigindan getirmiyolar herhalde:KK51:
Yanlış anlama azerin hani küçümsemek için falan demedim yanlış anlaşılmayayim aslında güzel bişey önden bir denemek hani ben hiç denemiyorim en iyisini yaparım havasında değilim o hissedilmesin :110:
Yok canim anladim ben seni:KK60:
Aslinda daha once hic on hazirlik yapmadim yarismalarda ama ilk defa yapacagimdan ayrica asil onemli olan yine goruntu oldugundan bi deneyeyim once dedim:KK23:
[QUOTEminik meleklerim, post: 58442629, member: 826582"]Biliyorum tam bir Azerbaycan güzeli kendileri ❤️[/QUOTE]
:KK36::KK36::KK36:
Ayy tam benlik konuymus bakayim mugeye seviyorum o kadini:KK8:

:KK12::sus::sus:

Bakude var aslinda nevo da bizim buralarda hazir yufkaya talep olmadigindan getirmiyolar herhalde:KK51:

Yok canim anladim ben seni:KK60:
Aslinda daha once hic on hazirlik yapmadim yarismalarda ama ilk defa yapacagimdan ayrica asil onemli olan yine goruntu oldugundan bi deneyeyim once dedim:KK23:

Ayy tam benlik konuymus bakayim mugeye seviyorum o kadini:KK8:
Sen alacak bir yer ayarladın :)

Benim var çantalarım:KK45:
Insan bi banada derdi kumaştan yapsana diye,hâlâ file örüyordum, bak hatta yarim vardı şimdi onu devam getiriyorum bitsin bari başlamıştım:D:D

20190104_221903_640x480.jpg

Back