En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Evet, müge anlı hoca olayını çözecek ben daha tam olayı bile anlamadım, büyü mu yapmış, kimleri öldürmüş/ öldürtmüş hepsi karıştı bende
Bu olayı kaç yıllık takopciyim ben de kavrayamadim uykusuzluk yüzünden kaçırdığım bölümler oluyor maalesef :/

Yaşlı kadın bı başkalarının öldürdüğünü birde kendi oğlu ile damadının kızını birlikte öldürdüğü ifadesini vermiş hangisi dogru belli değil

Ama damat kesinlikle işin içinde hocalık yaptığını söylemiş asilamis onlara inandirmis kendine bizi takip ediyorlar büyü yapıyorlar deyip deyip

İki aile evleri satip damada arabada yatıp kalkmaya başlamışlar ondan sonra kadın ve çocuğu ortadan kayboluyor :// çok karışık uzun yazmıştım daha da sildim sonra

İzlemeyin böyle şeyleri

İstedigimden de guzel oldu nevoatarim simdi sana
İnsallah yarisma icin yapicaklarim da boyle guzel olur
Birde on hazirlik mi yapıyorsun

Benim herşey doğaçlama oluyor

Ama o hazır yufka böreğini ilk defa yapıyor.Denemesi çok normal:)
Yanlış anlama azerin hani küçümsemek için falan demedim yanlış anlaşılmayayim aslında güzel bişey önden bir denemek hani ben hiç denemiyorim en iyisini yaparım havasında değilim o hissedilmesin

Karakola başvurmak yeterli değil yani
Yok, malesef. Gazeteye ilan verip kimliğimi kaybettim, hükümsüzdür diye ad soyad yazıyor. PTT ye para yatırıyorsun. 1 tane biyometrik resim ve kimlik belgesi yerine gececek ehliyet evlilik cüzdanı yada pasaportla gidiyorsun. Başvuru yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…