- 16 Ağustos 2010
- 293.124
- 603.087
- 43
Milföy hamurdur yufka değildir:)Aaa ciddi misin? Ne bilim o da yufkaya benziyi hazir ya:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Milföy hamurdur yufka değildir:)Aaa ciddi misin? Ne bilim o da yufkaya benziyi hazir ya:)
Haklisin :)Milföy hamurdur yufka değildir:)
Mutlu Yıllar CanımKızlar hepinize yeni yılda sağlık mutluluk huzur diliyorum
Ben borek dusundum ama hazir yufkadan dusunmemistimHayirlisi canim ya olsun.. ben tahmin etmistim hamur isi olacagini:)
Kızlar hepinize yeni yılda sağlık mutluluk huzur diliyorum
KizdiHaklisin :)
Bi sonrakine katilirsin canim uzulmeBen borek dusundum ama hazir yufkadan dusunmemistim
Kizdi
Canım aslında el açması olsun isteriz.Hanımlarla konuda konuştuk.Çok fazla seçenek bulamadık.Karışık olunca adaletli olmuyor.Mecburen hazır yufka oldu:)Ben borek dusundum ama hazir yufkadan dusunmemistim
Kizdi
Bi sonrakine katilirsin canim uzulme
Haklisin nevoCanım aslında el açması olsun isteriz.Hanımlarla konuda konuştuk.Çok fazla seçenek bulamadık.Karışık olunca adaletli olmuyor.Mecburen hazır yufka oldu:)
Aşkolsun niye kızayım:)Yani oda börek oluyor.Ama kullanılan malzeme yufka olmuyor.Şimdi kabul ederiz.Yanlış anlama 1. olur bu sefer derler kategori hazır yufka milföy ne alaka 1. oluyor:)
Seninde cigerim daha erken bi kac saat daha var:)) gidim bi yesil cay koyayinda laptopuma geceyim en iyisi:)Yeni yılınız kutlu olsun. İstediginiz herşeye kavuştuğunuz bir yıl, saglık sıhhat ve huzur içinde gelsin, geçsin. Herşey gönlünüzce olsun
Emin misinIyi de hazır yufkada çok bi seçenek yok ki :)
Mutlu yıllar canım Amin inşaallahNice guzel senelere kizlar.bu sene hepimize sans getirsin.kimine ev, kimine araba ,kimine bebek ,kimine hayirli es,kimine saglik, kimineyse bi tencere yemek artik kimin neye ihtiyaci varsa
Emin olsam mı kiEmin misin
Amin canım inşallahNice guzel senelere kizlar.bu sene hepimize sans getirsin.kimine ev, kimine araba ,kimine bebek ,kimine hayirli es,kimine saglik, kimineyse bi tencere yemek artik kimin neye ihtiyaci varsa
Sagol canım, şimdiden kutlayayım dedim. Afiyet olsunSeninde cigerim daha erken bi kac saat daha var:)) gidim bi yesil cay koyayinda laptopuma geceyim en iyisi:)
En az 30 tarif çıkar:)Emin olsam mı ki
Mutlu Yıllar CanımAmin inşaallahYeni yılınız kutlu olsun. İstediginiz herşeye kavuştuğunuz bir yıl, saglık sıhhat ve huzur içinde gelsin, geçsin. Herşey gönlünüzce olsun
Senin işler bitmedi mi:)