Etiketle ilgili yardım istemiştim
Görmedim ki:)Etiketle ilgili yardım istemiştim
Zaten az kişiydi sorun değil görmediysen :)Görmedim ki:)
Yolladım özelden:)Zaten az kişiydi sorun değil görmediysen :)
Şu an TV açık,çocuk ses çıkarıyor olmaz,ilham perilerim kaçtıama şimdi buna kaytarmak denmez canım... hiç katılmadım ki... hani katılsam ve sonrasında bahaneler üretsem o zaman kaytarıyor denebilir
senin için de yazsa da bende biraz seni tanısam
deynepnaz
Teşekkürler dün yazmıştım :)Yolladım özelden:)
Sabah namazı sonrası senin periler üşüşüyorŞu an TV açık,çocuk ses çıkarıyor olmaz,ilham perilerim kaçtıAma müsait olunca yazarım.
Aklıma Kemal Sunal ın at yarışı kuponu doldurduğu minübüs geldi,siz de bana uygun ortam bulun şiir istiyorsanız
Allah yardımcın olsun canım.Benim kızım da 32 haftalık doğduYatışım yapıldı dua edin nolur
Yaaa iyi dusun korkma icini ferah tutYatışım yapıldı dua edin nolur
Gozumden kacmis ya da begenip de sonradan yorum yazarim dediysem unutmus ola bilirim kuzu kusura galma
Tesekkur ederim canimEliffezgi
sara_28
esmerm91
sonanda
sebebiumut
Nooption
okyanus_es
reynax
A aspirin_a
ahvalim
Pinkpinkblue
E ertugrulunhalimesi
X xxoxxoxx
Yazankalem
@Sumib
@pelinimmmmm
Nissara
Matchteacher
@Limonsuzcay
B Brtmrv
U Umutsuzayse
Beni tercih ettiginiz icin tesekkurler ederim arkadaslarimBirTutamMutluluk20 canim tebrik ederim madalyanida birinciliginide
Benim bi madlaya vardi oda guncellemede yok olduTesekkur ederim canimdarisi basina
Yok ,sessiz ,kafamı dağıtmayacak ortamda ,kızımın örtmenine bile yazdım ben örtmenler gününde ,çok beğendiSabah namazı sonrası senin periler üşüşüyor
Sen ünlü oldun artık,reklamlarda oynuyon,paraya para demezsin ,madalyanı kendin alırsın tek başına kendin takarsınBenim bi madlaya vardi oda guncellemede yok oldugelcekmis ama nevos oyle dedi
Tabii yetenek var belli :)Yok ,sessiz ,kafamı dağıtmayacak ortamda ,kızımın örtmenine bile yazdım ben örtmenler gününde ,çok beğendi