- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Annenize çok selamlar ellerinden öpüyorum çok saolun beğenmenize çok sevindimAnnem bile bayılmıştı tarife :)İkincilikte gayet başarılı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annenize çok selamlar ellerinden öpüyorum çok saolun beğenmenize çok sevindimAnnem bile bayılmıştı tarife :)İkincilikte gayet başarılı
MaşaAllah ne güzel kısmetlisin Kimdi sana hediye eden :)Ben kazanmadigim kategoride bir kere hediye almıştı, kazanan bana hediye etmişti , çok güzel bir duyguydu
Bir kere nestle nesfit paketi gelmişti her çeşit.
Bir kere yudum zeytin yağı
Bi kerede ben kazandım zaten onda geldi.
Sağolsun kazen abi
Almayanlarda alsın onlarda mutlu olsun
Aleykumselam ,onun da selami var Beğenilmeyecek gibi değildiAnnenize çok selamlar ellerinden öpüyorum çok saolun beğenmenize çok sevindim
Pırasa deyince aklıma N Nana geliyor börek yapsın diyor ve kaçıyorumBeyaz lahana dan dolma oluyor, salata oluyor, yemegi ayrı oluyor.
Brokoli den aynı salata corba fırında yemek oluyor
Pırasa dan zeytinyağlı, tava, dolma börek oluyor.
Ispanak dan da corba yemek salata gibi Beşamelli tarifler oluyor
Karnıbahar da kofte, kısır, yemegi, fırında oluyor.
Bal kabağı da çorba, böreği ve tatlısı var.
Kk çok bonkör ve çok özenli kakaomMaşaAllah ne güzel kısmetlisin Kimdi sana hediye eden :)
Kıskanmayın, alın pırasa sizde yapın
Büyük ihtimal canım:)Nevo yeni kategori yarin mi acilir?
Bana ne gelecek acaba catliyorum meraktanKk çok bonkör ve çok özenli kakaom
Bana bi pasta tabağı gelmişti harikaBana ne gelecek acaba catliyorum meraktan
Sende seviliyorsun demekki canım :) maşaAllah Rabbim kısmetini çoğaltsınKk çok bonkör ve çok özenli kakaom
rica ederim efenim görünüm superdi tatınada baksaydık çok daha super olacaktık :)Cok tesekkur ederim kizlar elleriniz dert gormesin
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kadaslara-duyuru.795105/page-28#post-50191101Bana bi pasta tabağı gelmişti harika
Sevilmez mi o bizim iki gözümüz,canımız ,ciğerimizSende seviliyorsun demekki canım :) maşaAllah Rabbim kısmetini çoğaltsın
EvetBi gidemedin minik
Ben benSevilmez mi o bizim iki gözümüz,canımız ,ciğerimiz
Zaten ona takım hazırlıyor hepİskorpit tutsun
Eveeettttt ablalarım elimden almaya çalışmıştı kimselere vermedim
Sen de öylesinBen ben
Sen bizim herseyimizsinSevilmez mi o bizim iki gözümüz,canımız ,ciğerimiz
Hayırlı huzurlu günlerde kullan canımEveeettttt ablalarım elimden almaya çalışmıştı kimselere vermedim