Börekler Hazır Yufka ile denenmiş tarifler

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
ervanazlim ervanazlim kuru kuru tesekkur etmeyi begenmedin ya, bana tüm oy verenlere şiir yazdım :KK45:

Ühümmm Ühümmm
Pırasa demeyin, oy vermeden geçmeyin.
Ispanakla bir gormeyin.
Rast gele bir oy vermeyin.
Aralarında en güzeli deyin
Siz siz hepiniz , gelin gelin pırasa yiyin.
Ahh bu güzel lunya kula bir oyu çok görmeyin
Hamileyim bacım yapma böyle şeyler :ruh: amma velakin şiir kabileyetin böreğinle yarışır... bir önce ki yorumlara baktım da Nevreste Nevreste ablayı arkana almışsın kanımca bunun acısını çok pis çıkaracaksın bizden:KK53:

Kıyamam sanaaa :KK74:
5 te iyi be ya hiç olmasaydı :KK70:

Her güne 1 tanecik oy bile etmiyor, nereden baktinda iyi gördün :confused::confused:

Hamileyim bacım yapma böyle şeyler :ruh: amma velakin şiir kabileyetin böreğinle yarışır... bir önce ki yorumlara baktım da Nevreste Nevreste ablayı arkana almışsın kanımca bunun acısını çok pis çıkaracaksın bizden:KK53:

Ahhhh şu lanet olası ebedî yönüm :confused:

:KK11:
Seni gececegim rakibemm sattin beni.:sopa:
:süslü::süslü::süslü:

:KK70: Ama çok güldüm yoruma :KK70: N Nana fena geliyor bir sonra ki kategoriye :confused:
Evettt :KK62::KK62:

Eyyy gidi eyyy onları en iyi ben anlarım, kaç kere tariflerim ucundan döndü :eğlence: hep olmayanlar kazansın zaten :KK200: ben kazansam bile haklarımı benden sonrakisine devredeceğim :KK36:
Koca gönüllü Lunya 3 kere kazanda öyle devret gülüm :KK70: dur bakalım senin kısmetinse sende kalsın :)

Koca gönüllü Lunya 3 kere kazanda öyle devret gülüm :KK70: dur bakalım senin kısmetinse sende kalsın :)
Ben kazanmadigim kategoride bir kere hediye almıştı, kazanan bana hediye etmişti , çok güzel bir duyguydu:KK37:
Bir kere nestle nesfit paketi gelmişti her çeşit.
Bir kere yudum zeytin yağı
Bi kerede ben kazandım zaten onda geldi.
Sağolsun kazen abi :KK68:
Almayanlarda alsın onlarda mutlu olsun :KK68:

X