Allah razı olsun 12.yarışmada 1 madalyam oldu sanırım bu 20.katılmam, 24 de 2.olur inşallahSenin bir tane madalyan varmıydı, kazanmıştın demi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun 12.yarışmada 1 madalyam oldu sanırım bu 20.katılmam, 24 de 2.olur inşallahSenin bir tane madalyan varmıydı, kazanmıştın demi :)
Himm demek oyle
Sen bilirsin dost sanmistim seni artik rakipsin hodri meydan
X2 iyi fikir hiç olmayanları düşün teselli ol mesela gurtmingotamAllah razı olsun 12.yarışmada 1 madalyam oldu sanırım bu 20.katılmam, 24 de 2.olur inşallah
Kıyamam sanaaaHerkes bayılıyor, ama nidennnn benim sadece 5 tanecik oyum var
Hamileyim bacım yapma böyle şeyler amma velakin şiir kabileyetin böreğinle yarışır... bir önce ki yorumlara baktım da Nevreste ablayı arkana almışsın kanımca bunun acısını çok pis çıkaracaksın bizdenervanazlim kuru kuru tesekkur etmeyi begenmedin ya, bana tüm oy verenlere şiir yazdım
Ühümmm Ühümmm
Pırasa demeyin, oy vermeden geçmeyin.
Ispanakla bir gormeyin.
Rast gele bir oy vermeyin.
Aralarında en güzeli deyin
Siz siz hepiniz , gelin gelin pırasa yiyin.
Ahh bu güzel lunya kula bir oyu çok görmeyin
Kusura bakmayın, deynebin arkadaşıyım bizde böyle
Eyyy gidi eyyy onları en iyi ben anlarım, kaç kere tariflerim ucundan döndü hep olmayanlar kazansın zaten ben kazansam bile haklarımı benden sonrakisine devredeceğimX2 iyi fikir hiç olmayanları düşün teselli ol mesela gurtmingotam
Eyyy gidi eyyy onları en iyi ben anlarım, kaç kere tariflerim ucundan döndü hep olmayanlar kazansın zaten ben kazansam bile haklarımı benden sonrakisine devredeceğim
Kıyamam sanaaa
5 te iyi be ya hiç olmasaydı
Hamileyim bacım yapma böyle şeyler amma velakin şiir kabileyetin böreğinle yarışır... bir önce ki yorumlara baktım da Nevreste ablayı arkana almışsın kanımca bunun acısını çok pis çıkaracaksın bizden
Seni gececegim rakibemm sattin beni.
Evettt
Rica ederiz :) ama size börekle ilgili bi ayrintiyi sorcam burdan sormak yanlis mi olur yarisma var die :) ozele bi bkarmisiniz:)Cok tesekkur ederim kizlar elleriniz dert gormesin
@BeyazOrkidem
@leylaklila
@carpathia
@hayalperest_81
@kokulusabun
@CKbeautyandsheer
@tozlutarihkokusu
@Tikkabilla
@stanki
@kulkedisi30
@-SUHAN-
@arsenol
@changelife
@selinyrbkn
@FURKER
@Lisabella
@Kajmery34
@memure09
@wendy-
@GCA
@solmez
@askrhpozitif
@lingen
@Kelebekcikk34
@sangetrose
@liliport
@Kaswa_
@pinkstrap
@PembeLokum
@Sweetyy83
@Orkidee0238
@Hicoloji
@Zerosima
@Birakitamolsa
Anka
@Fleur de lys
@Pembepanterr
@H E
@gulenyuzumsunsen
@adalinurcan
@Ytmz
@milas1625
@Emira SY
@Hifaa
@Hayatinanlamisensin
@Mcada
@klbk33
@utopikuye
@Nurumcan94
@stitch
Bogazmanzarasi
@LeylaKaya
@Hiranur83
@Nurush
@Turan16
@cokguzelolsun
@zeynoc17
@Judy_K
@brn88
@pembecanavar
@miyaww__
@Dahliadivin
@LoveToLove1
@Senden Gelen
@_happy_mom_
@Amarylliss
@Krmzblk
@sosyal bukalemn
@istanbul012
@honey bunch
@duskapani
@Meggiee5
@iggyzo
@EnisaE
@Gece_kusuuu
@Denis kizi
@MevsimlerGibisin
@Raheee
@Dlrsty
@Berensu85
@Azra Zeynep
@hulya02
@muallime7285
Koca gönüllü Lunya 3 kere kazanda öyle devret gülüm dur bakalım senin kısmetinse sende kalsın :)Eyyy gidi eyyy onları en iyi ben anlarım, kaç kere tariflerim ucundan döndü hep olmayanlar kazansın zaten ben kazansam bile haklarımı benden sonrakisine devredeceğim
Unutmiycigim bu kazigiHer güne 1 tanecik oy bile etmiyor, nereden baktinda iyi gördün
Ahhhh şu lanet olası ebedî yönüm
Evettt
Ben kazanmadigim kategoride bir kere hediye almıştı, kazanan bana hediye etmişti , çok güzel bir duyguyduKoca gönüllü Lunya 3 kere kazanda öyle devret gülüm dur bakalım senin kısmetinse sende kalsın :)
Unutmiycigim bu kazigi
Annem bile bayılmıştı tarife :)İkincilikte gayet başarılıÇok saolun teşekkürler ilk katıldığım yarışmam da bu kategoriydi birincilik getirmişti bu sefer ikincilik oldu kısmet artık
Orası öyle,yemekler miniğime can veriyorMutlaka vardır ama yemek bölümünde pek bi enerjik
Bu kategori hepsine Lunya nasıl ...... yapar göstereceğizHer güne 1 tanecik oy bile etmiyor, nereden baktinda iyi gördün
Ahhhh şu lanet olası ebedî yönüm
Evettt
Bu kategori hepsine Lunya nasıl ...... yapar göstereceğiz