Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ervanazlim kuru kuru tesekkur etmeyi begenmedin ya, bana tüm oy verenlere şiir yazdım
Ühümmm Ühümmm Pırasa demeyin, oy vermeden geçmeyin. Ispanakla bir gormeyin. Rast gele bir oy vermeyin. Aralarında en güzeli deyin Siz siz hepiniz , gelin gelin pırasa yiyin. Ahh bu güzel lunya kula bir oyu çok görmeyin
Hamileyim bacım yapma böyle şeyler amma velakin şiir kabileyetin böreğinle yarışır... bir önce ki yorumlara baktım da Nevreste ablayı arkana almışsın kanımca bunun acısını çok pis çıkaracaksın bizden
Eyyy gidi eyyy onları en iyi ben anlarım, kaç kere tariflerim ucundan döndü hep olmayanlar kazansın zaten ben kazansam bile haklarımı benden sonrakisine devredeceğim
Eyyy gidi eyyy onları en iyi ben anlarım, kaç kere tariflerim ucundan döndü hep olmayanlar kazansın zaten ben kazansam bile haklarımı benden sonrakisine devredeceğim
Hamileyim bacım yapma böyle şeyler amma velakin şiir kabileyetin böreğinle yarışır... bir önce ki yorumlara baktım da Nevreste ablayı arkana almışsın kanımca bunun acısını çok pis çıkaracaksın bizden
Ben kazanmadigim kategoride bir kere hediye almıştı, kazanan bana hediye etmişti , çok güzel bir duyguydu Bir kere nestle nesfit paketi gelmişti her çeşit. Bir kere yudum zeytin yağı Bi kerede ben kazandım zaten onda geldi. Sağolsun kazen abi Almayanlarda alsın onlarda mutlu olsun