- 20 Mart 2008
- 140.621
- 210.850
- 60
Yaaaa niye bıraktı ki ben yeniyim buralarda
Bdv den zayıflamaya simdi börege geldim bakalım bundan sonra hangi topiğe gitcem
Hayırlı olsun simdiden :))ha evet bende bugun 3. takıma geçtim.yarın başlıyorum
Ben deeÖzledim o günleri
geyik bölümüne beklerimYaaaa niye bıraktı ki ben yeniyim buralarda
Bdv den zayıflamaya simdi börege geldim bakalım bundan sonra hangi topiğe gitcem
Bende menü yorumlamayıBen deediyeti değil de yanlış anlaşılmasın o arkadaşlıkları,sohbetlerimizi...
Hiç gelmedim oralara bir ara ugrarım belkiSiyaset topiğine berkliyoruz,sinirden tırnak yiyip mideye kramplar girerhaaa birde ceza almaya hak kazanacaksın
tövbeliyim ben oralara yıllar öncesinden zıpzıp hiç gitmesin benceSiyaset topiğine berkliyoruz,sinirden tırnak yiyip mideye kramplar girerhaaa birde ceza almaya hak kazanacaksın
Zaten her mezun olan aynısını diyorYok yaa öyle yemek yemem kilomu korumayı düşünüyorum :))
Yaaa börege geldim kac gündür üste cıkıyor bir bakayım dedim :))
tşk eder,mHayırlı olsun simdiden :))
Yaşın kaç bilmiyorum; benden sana abla/kardeş tavsiyesi, gitme oralara fenaHiç gelmedim oralara bir ara ugrarım belki
Olmamış olmamış olmamışBende menü yorumlamayı
Kesfetmedim daha oralarıgeyik bölümüne beklerim
Hiç gelmedim oralara bir ara ugrarım belki
tövbeliyim ben oralara yıllar öncesinden zıpzıp hiç gitmesin bence
Burada hem yemeği hem geyiği aynı anda yapıyoruz zatengeyik bölümüne beklerim
Ama sen çok zıplıyorsunYıllardır basen sıkıntısı ceken biri olarak Eylül ayında yarısmaya katıldım orda zıplamaya basladım günde 500 1000 derken günde 2000 zıpladım ciddi anlamda fark olustu takip edeyim bakmak istersen bakabilirsin :))
30 a girdimde bende pek sevmiyorum siyaseti gitmem buralar güzel :))Yaşın kaç bilmiyorum; benden sana abla/kardeş tavsiyesi, gitme oralara fena
Buraya gelmeden önceydi o zıplaması,bak avatarına hemen kestik zıplamasınıAma sen çok zıplıyorsun
Beni de takip et de bi göreyim seni
hepimizi kiblicem konu dışı yorumdanBurada hem yemeği hem geyiği aynı anda yapıyoruz zaten
Burada geyik serbest,sadece siyaset yasakhepimizi kiblicem konu dışı yorumdan