hanım abla nasıl hatırlamassın ağzı sürekli açıp kapanıyordu iğrenç bi şekildeHatırlayamadım yaaa
Yok ya bana her seferinde öyle şans vurmuyor.Belki bir 3 sene sonra yine 1. olurum 2.ye devrederizikinci olanın içine sinmeyen bir birincilikdüşünsene arada mezelerdeki gibi fark olursa birinciyle ikinci arasında.yani senle ikinci arasında
hanım abla nasıl hatırlamassın ağzı sürekli açıp kapanıyordu iğrenç bi şekilde
kuru olarak dondurucuda da saklayabilirim o vakitHava almaz iyi saklarsan hiç bir şey olmuyor:)Yıllardır koyarım:)İlk denemyi diyetteyken eve gelen kadayıfla yapmıştım sonra hepsini denedim:)Ama iyi korumak lazım koku çekmemesi lazım:)Kuru halde hele hiçbir şey olmuyor:)Yalnız şerbetsiz şekerpareyi şerbetlerken ikisinden biri mutlaka çok sıcak olmalı:)
sen bi de gözlerini gör nevoş teyzesi
Her şekilde saklanıyor canım:)Düşün revani bile koyuyorum hiçbir şey olmuyor:)kuru olarak dondurucuda da saklayabilirim o vakit
kuru olarak dondurucuda da saklayabilirim o vakit
ahahahaaaAzdaha zorlarsam ışık yanacak
Ahaaaa valla hatırladımm
kuru olarak dondurucuda da saklayabilirim o vakit
ahahahaaa
senin nene tam bi bombaMalumm yaşlılıkk
Benim nenem akıllardan bile çıkmaz sjksjksjk
öperim tabi hanım teyzesi :) senin torun nasıl o da büyümüştür epey iyice bal olmuşturMaşallah bebeğine annesi o nasıl bir güzellik öyle güle güle büyüsünöp kokla benim yerime..
amin nevoş ablam allah herkese nasip etsinHer şekilde saklanıyor canım:)Düşün revani bile koyuyorum hiçbir şey olmuyor:)
Maşaallah suphanallah canımRabbim size bağıslasın
en azından daha sakin gibiAvatarımı değiştim geldim buda ip atlıyor ama hareketsiz
Kesinlikle daha sakin bende kac gündür değişeyim diyordum sürekli ekranda bişi zıplaması iyi değilen azından daha sakin gibi
sübniminal mesaj verir gibi sürekli gözüm kayıyordu avatarınaKesinlikle daha sakin bende kac gündür değişeyim diyordum sürekli ekranda bişi zıplaması iyi değil
Mesaj veriyorum herkes zıplasın diye zıplamak güzelsübniminal mesaj verir gibi sürekli gözüm kayıyordu avatarınabaşımı çevirmek istiyordum tekrar tekrar zıplayan bir kız çocuğu beliriyordu duvarda masada hatta kupamda
ciddimisin.anlatsana bende dieyyeteyimde faydası olur belkiMesaj veriyorum herkes zıplasın diye zıplamak güzel
Zıplamakla benim nasıl inceldiğimi görseniz herkes zıplamaya baslarda işte
öperim tabi hanım teyzesi :) senin torun nasıl o da büyümüştür epey iyice bal olmuştur
senin nene tam bi bombayıllarca en beğenilen avatrlarda birinci olduydu.sahi enler yarışması vardı bi dönem bu sene olmadı dımı