Bak incelmek dedin yine kilom geldi aklımaMesaj veriyorum herkes zıplasın diye zıplamak güzel
Zıplamakla benim nasıl inceldiğimi görseniz herkes zıplamaya baslarda işte
Yıllardır basen sıkıntısı ceken biri olarak Eylül ayında yarısmaya katıldım orda zıplamaya basladım günde 500 1000 derken günde 2000 zıpladım ciddi anlamda fark olustu takip edeyim bakmak istersen bakabilirsin :))ciddimisin.anlatsana bende dieyyeteyimde faydası olur belki
Yaaa kac kilosun ki daha önce mezun olmussun :))Bak incelmek dedin yine kilom geldi aklıma
Şuan söylemeyeyim, ben o eski ben değilimYaaa kac kilosun ki daha önce mezun olmussun :))
Tamam o zaman :)))Şuan söylemeyeyim, ben o eski ben değilim
hım ben evelki sene yoktum ondan bilmiyorum demek.evet arada oluyordu anlamsız hırlamalarNenemin hareketi yeter,birinciliği var kendisinin2 senedir yapılmıyor artık iyide oldu aslında çok hır gür çıkıyordu..Güzelim yarışmayı sonunda bitirttirdik.
Lunya al sana nur topu gibi vicdan azabı
VazgeçtimNine demeni tercih ederim.Nickimin değişmesini sevmiyorum
Maşallah bebişine çok tatlısen bi de gözlerini gör nevoş teyzesi
Çok güzel olmuş buAvatarımı değiştim geldim buda ip atlıyor ama hareketsiz
ne yarışmasıYıllardır basen sıkıntısı ceken biri olarak Eylül ayında yarısmaya katıldım orda zıplamaya basladım günde 500 1000 derken günde 2000 zıpladım ciddi anlamda fark olustu takip edeyim bakmak istersen bakabilirsin :))
Bırak mezunu kaptandı kendisiYaaa kac kilosun ki daha önce mezun olmussun :))
Teşekkür ederim :))Çok güzel olmuş bu
Ama Allah için başka olsaydı avatarın bu kadar dikkat çekmezdinçabuk hafızamıza kazındı ismin
Yaaaa niye bıraktı ki ben yeniyim buralardaBırak mezunu kaptandı kendisi
Kök söktürüyordu herkese
hım ben evelki sene yoktum ondan bilmiyorum demek.evet arada oluyordu anlamsız hırlamalar
İçimden 6.takım kaptanını bulup etiketlemek geçti bu mesajının üzerine ama üşendimTeşekkür ederim :))
Yani sıradan bir resim olsaydı fark edilmezdim ama amacım fark edilmek değildi de biraz börek canım cekti bir bakayım demiştim
Cuma zayıflama yarısması varya 6. Takımdayım :)))ne yarışması
Etiketle hiç sıkıntı değil mezun oluyorum yarınİçimden 6.takım kaptanını bulup etiketlemek geçti bu mesajının üzerine ama üşendim
Mezun olduğun gün hangi yemeğe koşacaksın ?Etiketle hiç sıkıntı değil mezun oluyorum yarın
Amin canım, ben ilkinde yaptırmıştım hepsini. Bundada aksatmak istemiyorum :)İnşallah güzel çıkar canım sonuçlarben yaptırmadım her iki gebeliğim de de ayrıntılıya girmiştim ama
Yok yaa öyle yemek yemem kilomu korumayı düşünüyorum :))Mezun olduğun gün hangi yemeğe koşacaksın ?Mezun olmadan böreklerde almışsın soluğu
Özledim o günleriBırak mezunu kaptandı kendisi
Kök söktürüyordu herkese
ha evet bende bugun 3. takıma geçtim.yarın başlıyorumCuma zayıflama yarısması varya 6. Takımdayım :)))