- 20 Mart 2008
- 140.623
- 210.859
- 60
Yaşın kaç bilmiyorum; benden sana abla/kardeş tavsiyesi, gitme oralara fena
Bu gözler menülerde ne kaşarlar ne sucuklar yiyenler gördüOlmamış olmamış olmamış
Anam sende Canan Karatay gibi hiçbirşey yedirmiyorsun ki
Buraya gelmeden önceydi o zıplaması,bak avatarına hemen kestik zıplamasını
Ban sıkıntı değilde, sığ insana laf anlatmak zor ablamLütfen engel olmayalımgelsin banın tadını tatsın önce
bancı geldiiiiiiii anımmmmm.ne tatlı talı çağırıyorsun hanım ablaLütfen engel olmayalımgelsin banın tadını tatsın önce
Amin canımamin nevoş ablam allah herkese nasip etsin
Bakalım aynı seyi dicem mi bendeZaten her mezun olan aynısını diyorHesap verme derdi olmayınca kaçamaklar bol oluyor ,sonradan yine takımın kapısı tıklatılıyor
O zaman Şubat'ta beraber diyete başlayalımŞuan söylemeyeyim, ben o eski ben değilim
Nevoş'a ne olduBilirim o duyguyu geçmişte ben de yasminin avatarına demiştim ,değişmişti,vicdan yapmıştım.Gerçi yine zıpzıpa ilk ben dedim
VazgeçtimSadece ben diyeyim dedim ,herkes demeye başladı Hah buldum Kazen sana Nev yazmıştı bir keresinde ,Nev diyeyim ben sana
Maşallah bebişine çok tatlı
Çok güzel olmuş bu
Ama Allah için başka olsaydı avatarın bu kadar dikkat çekmezdinçabuk hafızamıza kazındı ismin
Sende ni burdasın canım takip edeyim bakalım :))Ama sen çok zıplıyorsun
Beni de takip et de bi göreyim seni
Herkes diyor artık Nevoş,ben farklı çağırmak istiyorum NevNevoş'a ne oldu
Kaç kilo oldunBen deediyeti değil de yanlış anlaşılmasın o arkadaşlıkları,sohbetlerimizi...
Tesekkur ederim canim avatarımın hakkını vermis miyim
Bana neden odun dedin ki şimdi?Kaç kilo odun
Kimden bahsediyorsunBak şu Neve ben gideceğim o geldineyse iki kelam da Ona yazayım ,öyle çıkayım
O zaman Nevreste diyebilirsinHerkes diyor artık Nevoş,ben farklı çağırmak istiyorum Nev
Oldun yazacaktımBana neden odun dedin ki şimdi?