En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Bebiş bekleyenlerin duası kabul olurmuş, bana da dua et 2. madalyayı alayım 3 sene olmuş madalya alalı
Canım benim yaaa tamam o zaman ilk alamayanlar alsın sonra bizler ikinci madalyaları alalım inşallah

Ayy İnşaAllah, doğalgaz çok kabarık geliyor
Benim çok gelmiyor evim ara kat ve güneş alıyorYani normal geliyor.Ama arkadaşların bayağı çok geliyor.

Bana da dua et, sonuncu olmayayım
Aman kim hatırlatacak sonuncuyu birinciyi ben seni hep pırasalı böreğinle hatırlayacağım ama aramızda kalsın ensevdiğim börekte pırasalı börektir aldım eve yapacağım en kısa zamanda

Aman kim hatırlatacak sonuncuyu birinciyi ben seni hep pırasalı böreğinle hatırlayacağım ama aramızda kalsın ensevdiğim börekte pırasalı börektir aldım eve yapacağım en kısa zamanda
1.dışında hiç birini hatırlamıyorum:)Sorun eski kategorileri çoğunu bilirim ama 1.den sonrası yok

1.dışında hiç birini hatırlamıyorum:)Sorun eski kategorileri çoğunu bilirim ama 1.den sonrası yok
Ablacım bundan sonra kırmızı masa örtüsü de yasaklansın o kırmızı olmasaydı birinci bendim

Ablacım bundan sonra kırmızı masa örtüsü de yasaklansın o kırmızı olmasaydı birinci bendim
Yada herkes kendine kırmızı masa örtüsü alsın
Ben mesela bu kategoride yine kırmızı örtümü kullanacağım çünkü kategoriye çok uygun:)

Hanı bana oyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…